Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• tonci
  • CooL
  • selma
  • switcher7
  • Jaksa
  • Boom-Apps
  • Veyron
  • Vedo
  • apple99
  • elvis_zd
  • C R O W
  • TomTom
  • hrca10
  • maki1
  • krkljan
  • matobj

Tko je online (1)

iPad & MaxTv To Go problem
  • Uzeo sam si Novi iPad i imam jedan problem sa aktivacijom sportskog paketa na MaxTv To Go. Naime, uzeo sam si neku Simpa karticu da mogu aktivirati 3G pa preko toga Max Tv to go ali sam naletio na problem. Da bi aktivirao Max tv morao sam taj Simpa broj povezati na "Moj telekom" portal. Taj sam broj online registrirao ali za potvrdu registracije i povezivanje sa portalom trebam primiti i poslati SMS. Kako? Ovaj iPad ima SMS aplikaciju ali valjda samo za iMessage. Opcija da taj sms pošaljem preko iPhone-a otpada jer je on na Vip-u pa broj service centra nije isti a komplikacija ga je mijenjati. Kako ste to vi riješavali? Kako uopće onda nadopuniti podatkovni paket sa bonovima? Ne vjerujem da je to sve tako komplicirano kako se meni čini...

• 3 Komentara sorted by
  • Znači ovako logiraš se na Moj Telekom Portal ( Moj T-mobile ) i tamo imaš sve opcije od nadoplate bona, stanja računa, mjenjanja tarife itd.. ne može biti jednostavnije. ;)

 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
     iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • Da, to bi bilo jednostavno kada bi mogao povezati broj sa Moj Telekom Portalom. Prvo ga moram registrirati a za potvrdu registracije i povezivanje broja sa portalom, treba poslati i primiti SMS a iPad u sebi nema pravu SMS aplikaciju. P.S. Imamo isti model iPada.

• Onda ćeš morati Sim karticu staviti u neki mobilni uređaj da bi primio taj SMS i to sve riješio, drugoga rješenja nema. :)

P.S iPad je brutalan. Sva sreća nemam ni jednu grešku na njemu. Potrefio me dobar model.

 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
     iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G