Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• goran_dragovic
  • Boro
  • eagleone
  • Tomek
  • vanja
  • gadafi
  • anamarijaikatarina
  • grgamajstor
  • igrali
  • cyb
  • Life_10
  • aeonstep
  • aladin
  • SvenJTD
  • Zuja
  • luxx

Tko je online (0)

zamjena LCD ekrana na Iphone 4s
  • Uglavnom neki dan mi je puknulo staklo, na lijevom rubu, sve radi normalno, samo što ružno izgleda i htio bi to zamijeniti, iskreno malo me strah preko ebaya uzet da ne dobijem neki LCD sa mrtvim pikselima ili polužutom slikom, pa me zanima ako netko ima kakvih iskustava ili zna neke servise da to rade, hvala!!

• 2 Komentara sorted by
  • Cijena sa promijenom u nasem servisu iznosi 899kn. U cijenu je ukljucen novi prednji panel (novi LCD ekran i staklo osjetljivo na dodir), te usluga ugradnje. Istotako uz racun se dobiva 6mj garancije, a servis moze biti gotov kroz 30 minuta od trenutka zaprimanja uredaja na servis

Post edited by iklinikahr at 2012-05-22 14:35:49
    Specijalizirani iPhone, iPad, iPod & Mac servis i prodaja Apple uređaja i dodatne opreme za iste - www.iklinika.hr
  • Ja sam to frendu napravio sam. ebay ekran 20$, sa ekranom stigao i digitizer, znači sve potrebno + svi potrebni odvijači. Zamjenu samradio prvi put, malo pogledao video na YT, i sve je bilo gotovo za nekih 1h. Radio sam polako, ali sam uspio.

Nisam mu ništa naplatio, a dobio je novi ekran za 120 Kuna. I mogu ti reći da je ovaj ekran bolji od originala. Čišće je bijele boje i nekako mi se čini da ima bolje osvjetljenje od mog.

Ako imaš živaca i hrabrosti, možeš to napraviti i sam, iako ne preporučam, jer stvarno dosta komplicirano i moraš biti koncentriran,

Ja sam si dodatno pomogao sa ovim:

http://www.durapowerglobal.com/assets/images/screwmat-gsm.jpg