Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• struja
  • gadafi
  • saint
  • Saby1978
  • ivan_cis
  • duke12
  • iVar87
  • tequilla_HR
  • MacStarter
  • emanuel
  • GemahenLahen
  • Beast
  • DanijelMpower
  • oki1993
  • Kuki
  • glatki03

Tko je online (1)

New iPad i CoverBuddy
  • Naime, ekipo, imam new iPad i switcheasy CoverBuddy case.

(http://www.switcheasy.com/product/CoverBuddy_ThenewiPad)

No zamijetio sam jednu stvar, naime gorre iznad kamere mi se aluminij ako bih smo tako moglo nazvati odljepio od ekrana, ne jako, ali dovoljno da kad se stisne i vidi da ima mrvicu lufta.

Zanima me da li ima tko kakvih problema/iskustva s tim, meni nije nikakav to problem, jer vidi se samo full malo, a nisam nista izgubio na signalu ili neznam sta, cisto da se kontaktira proizvodac case-ova i ukazr mu se na takav nekakav problem.

Evo i slike :

http://img845.imageshack.us/i/imagepyqi.jpg/

Post edited by therrlu at 2012-06-09 15:23:17
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • 6 Komentara sorted by
  • vjerovatno imas verziju coverbuddy-a za ipad 2 pa ne lezi kako treba. ipak je novi deblji malo...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Na stranici nema različitih za ipad2 i new ipad, nego je jedan za obadva uređaja.

• onda je kriv proizvodac posto i sam znas da je new iPad deblji od iPada 2 ;)

• Pa da, sve je meni jasno, baš si razmišljam da ga skinem i ostavim par dana, da vidim šta će se dogoditi.

• Marco78zg said: onda je kriv proizvodac posto i sam znas da je new iPad deblji od iPada 2

Pa nije baš puno deblji. Ja sam na svoj iPad uspio staviti case od iPad 2 modela, i to onaj tvrdi case koji se ne može "razvući" kao silikonski ili gel case.

• Evo skinuo i vise nije tako, tako da je sigurno do case-a.