ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ako ima koja dobra dusa da je voljna registrirati moj UDID da mogu isprobati iOS 6 na svom 3GSu neka se javi na PP. Placam pivu u Zagrebu :P
Jel ima to kemijanje sa UDID.ima kakvih, potencijalno opasnih nuspojava?
Jasno da se to desi ako apple "skuzi" da se mulja. No kako će skuzizi da je regan "lažan" UDID?
therrlu said: Da, oduzimanje licence koju platiš 100 dolara, ništa drugo
Sigurno si neki Apple-ov zaposlenik kad branis registraciju UDIDa
svaka osoba koja je platila dev account ima mogucnost registracije do 100 uredaja ako se ne varam
da, baš apple briga jesi ti nekome sa strane registrira udid, još bolje za apple da ima više uređaja na novom ios-u, više će bugova sredit
mi smo hrvati govna pa ti niko neće registrirat udid, pa ti nema koristi tražit to od nekoga
ma vidio sam hrpa ljudi prodaje za $5 to da ti registrira. meni osobno je prosle godine bio registriran UDID i iOS 5 sam koristio od prve bete bez ikakvih poteskoca. a najvise me zanima kako ce se ponasati na 3GSu kojeg koristim skoro 3 godinu.
evo ja ću ti pomoć kada niko neće http://www.ijailbreak.com/how-to/how-to-upgrade-to-ios-6-beta-1-without-udid/ ja sam ovako napravio update na iphone-u 4 i sve je prošlo bez problema
I jel si uspio napraviti aktivaciju tj. jel mozes normalno zvati i surfati preko mobilnih podataka?
Hvala mate ali nebi riskirao, u meduvremenu mi je registriran tako da se vise netrebam brinuti :)
Edge said: I jel si uspio napraviti aktivaciju tj. jel mozes normalno zvati i surfati preko mobilnih podataka?
kada radiš update ne traba ga aktivirati, sve radi, pozivi, sms-ovi, mobilni podaci, wifi, baš sve
tomislavpecek said: u meduvremenu mi je registriran tako da se vise netrebam brinuti
ja još tražim nekoga da mi reg. ne virujem da će se moći ovako instalirati i 2. beta
Samo oduzimanje licence koju placas vec godinama $100 i s kojom zaradujes za zivot, nista drugo. Stvarno se nemate pravo ljutiti na developere koji ne zele to riskirati. Ima dovoljno ovih koji registriraju accounte samo za to, a ako bas zelite iz nekog razloga imati beta OS na telefonu, $5 vam ne bi trebao biti problem.
Da, oduzimanje licence koju platiš 100 dolara, ništa drugo
@ficho - jer uopce vrijedno objasnjavanja?