Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• alenq
  • therrlu
  • jigMsaw
  • Klaudio
  • mitch
  • Milkyinki
  • tmilovan
  • Virtualni
  • hrvojeduu
  • leri
  • SFSoM
  • CroDruid
  • borostef
  • Zafarano
  • switch
  • X Sync

Tko je online (0)

Molba (Registracija UDIDa)
  • Ako ima koja dobra dusa da je voljna registrirati moj UDID da mogu isprobati iOS 6 na svom 3GSu neka se javi na PP. Placam pivu u Zagrebu :P

Post edited by Dottore at 2012-06-12 08:43:34
  • 13 Komentara sorted by
  • Jel ima to kemijanje sa UDID.ima kakvih, potencijalno opasnih nuspojava?

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Jasno da se to desi ako apple "skuzi" da se mulja. No kako će skuzizi da je regan "lažan" UDID?

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • therrlu said: Da, oduzimanje licence koju platiš 100 dolara, ništa drugo

Sigurno si neki Apple-ov zaposlenik kad branis registraciju UDIDa

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • svaka osoba koja je platila dev account ima mogucnost registracije do 100 uredaja ako se ne varam

da, baš apple briga jesi ti nekome sa strane registrira udid, još bolje za apple da ima više uređaja na novom ios-u, više će bugova sredit

mi smo hrvati govna pa ti niko neće registrirat udid, pa ti nema koristi tražit to od nekoga

Post edited by mate at 2012-06-12 08:20:10
  • ma vidio sam hrpa ljudi prodaje za $5 to da ti registrira. meni osobno je prosle godine bio registriran UDID i iOS 5 sam koristio od prve bete bez ikakvih poteskoca. a najvise me zanima kako ce se ponasati na 3GSu kojeg koristim skoro 3 godinu.

• evo ja ću ti pomoć kada niko neće http://www.ijailbreak.com/how-to/how-to-upgrade-to-ios-6-beta-1-without-udid/ ja sam ovako napravio update na iphone-u 4 i sve je prošlo bez problema

• I jel si uspio napraviti aktivaciju tj. jel mozes normalno zvati i surfati preko mobilnih podataka?

Post edited by Edge at 2012-06-13 08:37:50
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Hvala mate ali nebi riskirao, u meduvremenu mi je registriran tako da se vise netrebam brinuti :)

• Edge said: I jel si uspio napraviti aktivaciju tj. jel mozes normalno zvati i surfati preko mobilnih podataka?

kada radiš update ne traba ga aktivirati, sve radi, pozivi, sms-ovi, mobilni podaci, wifi, baš sve

tomislavpecek said: u meduvremenu mi je registriran tako da se vise netrebam brinuti

ja još tražim nekoga da mi reg. ne virujem da će se moći ovako instalirati i 2. beta

Thanked by 1Edge

Samo oduzimanje licence koju placas vec godinama $100 i s kojom zaradujes za zivot, nista drugo. Stvarno se nemate pravo ljutiti na developere koji ne zele to riskirati. Ima dovoljno ovih koji registriraju accounte samo za to, a ako bas zelite iz nekog razloga imati beta OS na telefonu, $5 vam ne bi trebao biti problem.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Da, oduzimanje licence koju platiš 100 dolara, ništa drugo

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • @ficho - jer uopce vrijedno objasnjavanja?

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE