ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav ekipo, potrebna mi je pomoć iskusnih appleovaca :) Naime, planiram kupiti iPhone kroz nekih 15-ak dana i sad sam u nedoumici da li kupiti iPhone 4 ili 4S pošto je razlika u novcu samo 100$. (16GB unlocked - USA) Imala sam iPhone 4 ali je dobio noge i još uvijek nije nađen :( pa me zanima da li da ostanem vjerna 4 ili da uzmem novijeg 4S pošto im je vanjski izgled identičan.
Čitala sam da je 4S imao problema s baterijom i signalom, pa me zanima kako funkcionira u RH.
uzmi 4S bez razmisljanja. nema smisla uzimati skoro 2 godine star hardver...
tako je, a i lakše će ti ga biti prodati jednog dana kada ga odlučiš zamjeniti za noviji
Uzmi 4S bez razmisljanja, pogotovo zbog toga sto ce iPhone 4 jos ostat zakinut u nekim funkcijama u iOS-u 6. Funkcije koje se gube u iOS-u 6
Ja bi pričekao još 2-3 mjeseca i uzeo iPhone 5. Za 4-5 mjeseci će iPhone 4s biti ono što je sada iPhone 4 u gornjima komentarima.
da, ali kupuje se za 15-ak dana, a ne 2-3 mjeseca
još jedan polupismeni portal? jeeej. @edge ovo je obvezno štivo za bilo koga tko javno objavljuje svoje pisanje http://hjp.novi-liber.hr
To mi je samo hobi i trenutno nemam vremena analizirati pojedini clanak vise puta. Vidim da imas uzasno arogantan i drzak ton, stoga ako ti smeta izbjegni moj portal u sirokom luku.
Hvala na savjetima, onda ću ipak uzeti 4S.
galla said: da, ali kupuje se za 15-ak dana, a ne 2-3 mjeseca
Pa neka kupi za 60 dana, a ne 15. Kažem što bi ja učinio, ali ako je hitno ili nema druge, znači ako se mora za 15, onda naravno 4s, tu uoće nema diskusije.
i ja bih tako, ali mislim da ga neće biti za 60 dana :(
galla said: i ja bih tako, ali mislim da ga neće biti za 60 dana
Bit će ga za 90 :D
Dobro istina, ja sam malo pretjerao. U Americi će biti krajem rujna, čak možda i u listopadu, a onda računajte kada će biti kod nas...