Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• MCblackie
  • angel
  • igrali
  • crashkdm
  • SkiSan
  • andrej1234
  • mahniti
  • CroDruid
  • mican
  • asafa972
  • apple99
  • User
  • iOprema
  • dtopal13
  • ssapa
  • Tunte

Tko je online (0)

iPhone4 ili iPhone4s???
  • Pozdrav ekipo, potrebna mi je pomoć iskusnih appleovaca :) Naime, planiram kupiti iPhone kroz nekih 15-ak dana i sad sam u nedoumici da li kupiti iPhone 4 ili 4S pošto je razlika u novcu samo 100$. (16GB unlocked - USA) Imala sam iPhone 4 ali je dobio noge i još uvijek nije nađen :( pa me zanima da li da ostanem vjerna 4 ili da uzmem novijeg 4S pošto im je vanjski izgled identičan.

Čitala sam da je 4S imao problema s baterijom i signalom, pa me zanima kako funkcionira u RH.

• 12 Komentara sorted by
  • uzmi 4S bez razmisljanja. nema smisla uzimati skoro 2 godine star hardver...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • tako je, a i lakše će ti ga biti prodati jednog dana kada ga odlučiš zamjeniti za noviji

• Uzmi 4S bez razmisljanja, pogotovo zbog toga sto ce iPhone 4 jos ostat zakinut u nekim funkcijama u iOS-u 6. Funkcije koje se gube u iOS-u 6

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ja bi pričekao još 2-3 mjeseca i uzeo iPhone 5. Za 4-5 mjeseci će iPhone 4s biti ono što je sada iPhone 4 u gornjima komentarima.

• da, ali kupuje se za 15-ak dana, a ne 2-3 mjeseca

• http://isvijet.com.hr/

još jedan polupismeni portal? jeeej. @edge ovo je obvezno štivo za bilo koga tko javno objavljuje svoje pisanje http://hjp.novi-liber.hr

• To mi je samo hobi i trenutno nemam vremena analizirati pojedini clanak vise puta. Vidim da imas uzasno arogantan i drzak ton, stoga ako ti smeta izbjegni moj portal u sirokom luku.

Post edited by Edge at 2012-06-13 15:50:21
  • Hvala na savjetima, onda ću ipak uzeti 4S.

• galla said: da, ali kupuje se za 15-ak dana, a ne 2-3 mjeseca

Pa neka kupi za 60 dana, a ne 15. Kažem što bi ja učinio, ali ako je hitno ili nema druge, znači ako se mora za 15, onda naravno 4s, tu uoće nema diskusije.

• i ja bih tako, ali mislim da ga neće biti za 60 dana :(

• galla said: i ja bih tako, ali mislim da ga neće biti za 60 dana

Bit će ga za 90 :D

• Dobro istina, ja sam malo pretjerao. U Americi će biti krajem rujna, čak možda i u listopadu, a onda računajte kada će biti kod nas...

Post edited by Pejo at 2012-06-15 09:18:59