Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• marinkekac
  • aeonstep
  • baka
  • Ficek
  • ghost
  • PeroZ
  • TonySoprano
  • frik-ri
  • Dariobo
  • Kid-A
  • dembow
  • lukav
  • Luka
  • eagleone
  • crashkdm
  • Keulana

Tko je online (0)

iPhone zvucnik problem
  • Danas mi je iPhone 4 pokisnuo. Kisa krenula, ja u trku prema doma s telefonom u rukama, voda mi se cijedila niz ruku malo po njemu, kad sam stigo doma sam ga obrisao i osusio fenom. Nije riknuo al cuda s zvucnicima - naime, zvucnik na dnu telefona ne radi kod glazbe, zvukova otkljucavanja i sl al radi kao speakerphone. Zvucnik za razgovor ne radi uopce. Kad me netko zove, zvucnik na dnu zvoni tonom zvona, glazba i nista drugo ne radi. Sto raditi? Hoce li restore pomoci?

Jedan potpis.
  • 4 Komentara sorted by
  • mozda ti je voda usla u headphone jack. imao sam slican problem...

dobro ga ocisti, resetiraj, ubodi slusalice pa resetiraj, probaj razne kombinacije, restore...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • ako je voda usla u headphone jack zvucnik ne radi kod reprodukcije glazbe (na slusalice sljaka) a kod razgovora i zvonjave radi? iskreno, ne bi me cudilo da je tako, al zvuci malo ono..blesavo:D hvala, pokusat cu!

Jedan potpis.
  • nisam radio nista s telefonom do jutra i sam od sebe je proradio:D eto, hvala:D

Jedan potpis.
  • ima veze sa headphone mode, a ako je kontakt ostvaren bilo cim, a zvuk i dalje izlazi iz zvucnika, samo ne muzika :D cudno ali logicno :P

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano