Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• e_FotografijaHr
  • DjBeNI
  • bojan.c
  • ikdes1gn
  • bubi
  • PUCKODJ
  • Kikachica
  • neo091
  • iKenzo
  • Servis
  • Darian
  • Ivan Soad
  • martinaborosic
  • m3d033
  • 000000000
  • Puky

Tko je online (2)

iOS 6
  • Mogli bi u ovoj temi iznjeti svoja misljenja i kritike o novopredstavljenom operativnom sustavu.

Za pocetak, veliki minus - cellular data. Nemogucnost paljenja/gasenja 3Ga. Definitivno ce povecati potrosnju baterije, posebno u manjim sredinama.

Za pohvalu je novi izgled app storea, pravo osvjezenje.

Osim 3 nova wallpapera i ''do not disturb'' u ovih par minuta prckanja ne vidim velikog pomaka, odnosno novina, barem ne sto se tice 3GSa. Makar je ovo tek prva u nizu beta verzija, osjeti se da malo ''muca'', sto se nemoze reci da je bio slucaj na prvoj beti iOS 5.

• 8 Komentara sorted by
  • Zašto je otvorena ova tema kad već postoji identična?

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • tomislavpecek said:Nemogucnost paljenja/gasenja 3Ga.

vrati ga na 5.1.1 isključi 3g i napravi upgrade, 3g će ti ostati isključen

• Mozda se nisam dobro izjasnio. Ono sto je prije bilo Network i unutar toga je postojao switch ''cellular data'' koji je sinonim za EDGE i switch ''enable 3G'' sada je Cellular i postoji samo ''cellular data'' switch. Znaci htjeli vi to ili ne 3g se pali za mobilnim podacima, dok se prije mogao iskljuciti u dijelovima koji su slabije pokriveni 3G signalom bas zbog potrosnje baterije.

Jedan bug koji sam primjetio kod razgovora. Ako osoba s kojom razgovarate poklopi prva, mobitel ostane zamrznut. Pod zamrznutim zelim reci da na ekranu vidim cisti wallpaper, znaci niti sat niti mrezu niti postotak baterije - samo wallpaper. Pritiskom na power button dobivam lock screen i dalje sve normalno funkcionira.

I da, ono sto su potvrdili mnogi, baterija dulje traje.

• Hvala Tomislave na ovoj informaciji. Zbog tog slucaja sam onomad skoro zavitlao novi 4s u zid. Nema mreze i zdere bateriju. Nakon sta su stavili off switcher sve sljaka odlicno i baterija odlicna. Koji im je bog da opet useru sve nas (ali i u svijetu) koji imamo slab 3G? Mislim, stvarno su arogantni debili.

• Baterija definitivno dulje traje s na silu upaljenim 3G nego sto mi je prije trajala s E. Je da to znaci ako vrate 3G switch da ce baterija jos dulje trajat, ali nemam cak problema s tim ako ne vrate jer iako doma imam uzasan 3G signal zbog kojeg uredaj mora trositi vise baterije - ona dulje traje!

Inace nemam apsolutno nikakvih primjedbi na iOS 6. Samo pohvale na sve strane.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • ja sam zadovoljan, baterija i na 4 i 4S traje duze nego na 5.1.1 3G ionako nikad ne gasim tako da mi je ta opcija gasenja totalno nebitna, ostalim sam zadovoljan.

iPhone 4S iPhone 4 NEW iPad MacBook Air MacBook White
  • bilo bi super da ima ta opcija za gašenje 3G, jer i ako imam signal, to je jako slab :S

This discussion has been closed.
Sve diskusije