ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Mogli bi u ovoj temi iznjeti svoja misljenja i kritike o novopredstavljenom operativnom sustavu.
Za pocetak, veliki minus - cellular data. Nemogucnost paljenja/gasenja 3Ga. Definitivno ce povecati potrosnju baterije, posebno u manjim sredinama.
Za pohvalu je novi izgled app storea, pravo osvjezenje.
Osim 3 nova wallpapera i ''do not disturb'' u ovih par minuta prckanja ne vidim velikog pomaka, odnosno novina, barem ne sto se tice 3GSa. Makar je ovo tek prva u nizu beta verzija, osjeti se da malo ''muca'', sto se nemoze reci da je bio slucaj na prvoj beti iOS 5.
Zašto je otvorena ova tema kad već postoji identična?
tomislavpecek said:Nemogucnost paljenja/gasenja 3Ga.
vrati ga na 5.1.1 isključi 3g i napravi upgrade, 3g će ti ostati isključen
Mozda se nisam dobro izjasnio. Ono sto je prije bilo Network i unutar toga je postojao switch ''cellular data'' koji je sinonim za EDGE i switch ''enable 3G'' sada je Cellular i postoji samo ''cellular data'' switch. Znaci htjeli vi to ili ne 3g se pali za mobilnim podacima, dok se prije mogao iskljuciti u dijelovima koji su slabije pokriveni 3G signalom bas zbog potrosnje baterije.
Jedan bug koji sam primjetio kod razgovora. Ako osoba s kojom razgovarate poklopi prva, mobitel ostane zamrznut. Pod zamrznutim zelim reci da na ekranu vidim cisti wallpaper, znaci niti sat niti mrezu niti postotak baterije - samo wallpaper. Pritiskom na power button dobivam lock screen i dalje sve normalno funkcionira.
I da, ono sto su potvrdili mnogi, baterija dulje traje.
Hvala Tomislave na ovoj informaciji. Zbog tog slucaja sam onomad skoro zavitlao novi 4s u zid. Nema mreze i zdere bateriju. Nakon sta su stavili off switcher sve sljaka odlicno i baterija odlicna. Koji im je bog da opet useru sve nas (ali i u svijetu) koji imamo slab 3G? Mislim, stvarno su arogantni debili.
Baterija definitivno dulje traje s na silu upaljenim 3G nego sto mi je prije trajala s E. Je da to znaci ako vrate 3G switch da ce baterija jos dulje trajat, ali nemam cak problema s tim ako ne vrate jer iako doma imam uzasan 3G signal zbog kojeg uredaj mora trositi vise baterije - ona dulje traje!
Inace nemam apsolutno nikakvih primjedbi na iOS 6. Samo pohvale na sve strane.
ja sam zadovoljan, baterija i na 4 i 4S traje duze nego na 5.1.1 3G ionako nikad ne gasim tako da mi je ta opcija gasenja totalno nebitna, ostalim sam zadovoljan.
bilo bi super da ima ta opcija za gašenje 3G, jer i ako imam signal, to je jako slab :S