Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6830)

• atopuzov
  • schwarld
  • darmar80
  • aravnic
  • edifreak
  • sara
  • xbubbakx
  • andela
  • Ivana555
  • junior
  • juricaciruj
  • MarioMoltisanti
  • Febo
  • brane
  • mackkris
  • merfi

Tko je online (1)

Ahoj Mekići... Nov sam - budite nježni... ;)
  • Hej hej... Šta reći - kakav operativni sistem, takav i forum.. Sav neki ''kockast'' - jedva se snašao... Nažalost, nisam još našao ni smajliće pa ću odmah reći... Ja se šalim. Evo jednog ''hand made smajlija :D Ono, u stilu - ''Heeeeelooou earthmaaaaaan... Come in peace...'' :D :D Gospodo draga, štovatelji Mekića, srdačan pozdrav. Bez obzira što piše da ''ako se islim družiti više sa Vama da se predstavim'' ja ću se baš iz inata pedstaviti i ako se ne budemo družili dulje od ''dužeg'' ;) Uffff, fakat mi fale smajlići za ''neverbalnu komunikaciju''. :D Razlog zašto sam se logirao na ovaj ''brod luđaka'' odnosno, vas štovatelja tih jabučnih konpijutera je slijedeći... Imam frenda koj mi je ubacio bubu u uho sa majicom ''Once you go Mac - you 'll never go back...'' i ispričao mije neke spike o tim fensi kompačima. UuUUUUu - baš špiiiica, eee.. :D Iskreno,meni je komp - komp.. Ono čudo na kojem gledaš JuBiTjuBi filmiće, koja skuplja prašinu, koju tresneš nogom tu i tamo, preko koje se čuješ sa frendačima i pitaš ih kako da u zaglavlju ispod priglavlja staviš tekst koji se odnosi na ibidem fusnote drugog pasusa trećeg citata istog dosadnog tipa koji je copypastao knjigu i sve kontaš da bi se trebao malo više pozabaviti tim iformatičkim skilsima u ovo doba teknolođi - a manje korisiti tu kutiju za gledati gole tete... :D :D I kad mi je frendač objsnio da su ti Makići ipak ''mašine i p'o'' sjetih se da mi i sestra u Minkenu dalekom ima isto neki feeeenski lap-top i feeeensi stol-top i sjetih se da bi to mogli biti ti - fensi Mekići... I Bijah u pravu... Raziđoše se oblaci, zapiče neke čudne zrake svjetla.. Zacuje se neki ZvooOOooO UUUUUuu AaAAaAaaAAAA i bez obzira sto ispod nije pisalo nesto u stilu Luka 2:18.25 ili Matej 4:15:10 - shvatih da se to zove revelejšššn.. Odnosno - za neuke seljobere - provjetljenje. Mada nije ni provjetjenje pa postadu seljoberi oni koji seljoberima zovu druge. Riječ je,naravno, o... Otkrivenju. da ne idemo sad tako daleko da kazeo da je to objava Svevišnjeg osobno... Nakon toga, prođe otad trinajs' Bajrama - al' ja i dalje koristim komp za juBiTjuBi linkiće i khm-khm.. Ajde priznajte.. i vi isto... ;) Sve do jednog dana kad sam čisteći stan od sestre mi spomenute - nale-tii-jooo na neke mekiće... Jedanje glanc novi, nikad koristen.. U kutiji, jos nedefloriran... Pitanje je radi li uopće... Ma radi - ziher! Em je Mekić, em je novi :D... Drugi je isto neki Mekić, mene podsjeća na kasu u nekom malom K-plus dućanćiću na periferiji periferije nekog malog mjestašca, ali.. To sam samo ja... Uglavnom... Imam i nekoliko slika... ''Roba'' se nalazi u zagrebu, a ja sam trenutno u glavnom gradu Liburnije... Iskreno - ja bi volio malo informacija, onako - realno i ... A realno - što i kako. Jel' to cemu valja i tako. Ponudio sam na nekoliko mjesta, kao recimo u ''Peek and poke muzej'' pa cemo vidjeti sta ce od svega toga biti... Uglavnom - slikice su tu, pa.. Ako netko zeli glanc novu oldschool pilu ili zna kome da se obratim da to ne završi kod ekipe koja će ga raščlaniti u sastavne CIOS-elemente po Sustavu periodnog sustava sekundarnih sirovina tipa Cu 42kn/kg, molio bi - pomoć... Evo, slijedi i par slikica... za sve ostalo saljem cijeli zipić na mail pa gledajte slikice. Za sada toliko... Ta-ta ta-tira drugari... Pozdrav iz sunčane Rijeke... Frik.

Uz ovo čudo idu još i neke ''knižice'' tipa: Apple hypercard... Apple Image Writer LQ ... Wolfgang Kitza - inside the Hyper card... Uglavnom - nema zagora ni kapetan marka... Očito je netko uzeo prije mene... :D

[IMG]http://i46.tinypic.com/avkiea.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/123xul3.jpg[/IMG]

[IMG]http://i48.tinypic.com/5dv3nn.jpg[/IMG]

Pa onda glanc novi neki Power MacintoshG3 u kutiji... Izvađen samo za slikanje... ;)

[IMG]http://i47.tinypic.com/2rm8mxc.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/im2c75.jpg[/IMG]

[IMG]http://i47.tinypic.com/2e6ei6h.jpg[/IMG]

http://tinypic.com/r/33xin94/6

Eto, pa ako netko ima šta pametnoga reći za ovu starudiju... Ne sramite se ;) Osjećajte se kao kod kuće... ;) :D :D

P.S. Šta je moguće da vi mekići imate forum sa bez smajlija...? :O :O :O MiiissSSsSSslim... :D

• 15 Komentara sorted by
  • dobrodosao. antikni mac a? :) inace nemoj slusati Josipa ovdje nista, on ti je master of mass confusion ;)

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Iskreno žao mi je utrošenog vremena koje sam proveo čitajući tvoj post........

iPhone 5
    Macbook pro 13"
  • Da li si na nekim tabletama ili samo nisi normalan?

• frik-ri said: MmmMMMm .. I bej... Ma jel to ono sto nikad nisam koristio i na cemu se ne slanalaziim i za sto treba imati nekog gey pala, kojeg - nemam...? Ako je to - to... Zvuči kao plan...

wtf?

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Stari moj prodaj to vani dobit će puno više paraaaaa!!!!!!! ebay aukcija...

 iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display
  • Dobro dosao, al ajd malo uredi stil pisanja jer ovo je potpuno necitljivo.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • dobro dosao, uh umori se citajuci ovo, makici, frendici i ostalo sto zavrsava na ici :-D

iPhone 4S iPhone 4 NEW iPad MacBook Air MacBook White
  • ja sam samo naslov procitao :D

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Edge said: frik-ri said: MmmMMMm .. I bej... Ma jel to ono sto nikad nisam koristio i na cemu se ne slanalaziim i za sto treba imati nekog gey pala, kojeg - nemam...? Ako je to - to... Zvuči kao plan...

wtf?

Izgleda da je čovjek bio u komi jedno 30 godina. Negdje od kada je i kupio taj Mac, pao čovjek u komu i ostade mu Mac u kutiji, novi...

• MmmMMMm .. I bej... Ma jel to ono sto nikad nisam koristio i na cemu se ne slanalaziim i za sto treba imati nekog gey pala, kojeg - nemam...? Ako je to - to... Zvuči kao plan... :D :D :D :D

• ajd ponovo opiši o čemu se tu radi pa da bude zanimljivo jer ovako mi se čini kao zaje.....cija

• Skoro sam se zahebao pa pročitao do kraja...svašta!!

Macbook Pro 13"
    Iphone 4s 16gb
  • O čemu se radi? Pa eto - o dva ''tamo neka Mechintosh računala'' - jedno korišteno, a drugo je NOS - odnosno New Old Stock - novo, nikad korišteno, raspakirano samo radi fotkanja. Htio sam, eto, kao novi član, da ne budem baš BAŠ ''padobranac'' sa spikom: ''Gdje ste ...čke, stigao Zdravko Čolić...'' malo kroz šalu, a i pristojnosti radi - napisati to što sam napisao. Mogao sam samo reći, ''s neba u rebra'' da imam Mekove za Hrelić; ajde dajte kintu, nemojte da čekam. Ali nisam, jeeeeeer - poštujem, kako ''kućni red'' foruma, tako i neke osnovne kultorološko-socijalne manire. Iskreno - u kompiće se ne kužim pretjerano... Znam čemu služe, znam se njima koristiti, nisam ni geek ni haker... O Mekovima ne znam ama baš ništa osim da su - ''Zakon! Najbolji na svijetu! Samo možda malo skupi...'' Zato ih i jesam ponudio tu, na forumu ljubitelja Mekova jer možda ima neki ljubitelj i sakupljač ''oldschool'' opreme pa da se iznenadi mojom velikodušnosti i skoro pa ''donacijom''. Vjerujte - nije mi do para. Zezanje po aukcijama i e-bayu mi ne padaju na pamet... Za oba sam dobio ponudu za 3000kn - plus još neke sitnice koje sam našao... Puna kutija nekih još đinđuva i điđamindža za Mac, kao recimo adapteri za monitore, tipkovnice, monitor, miševi... Novozapakiranih komponenti, disketa, kablova... Ukratko - svega. Iskreno - ponuda me je i više nego šokirala pa sam cifru čak i ''spustio'' na spomenute tri milje kn. Koliko mi se god dotična osoba čini vrlo iskrena i ozbiljna, nisam naivac. čekam neki razumni rok da se vrati iz inozemstva,shodno dogovoru, i ako od toga ne bude ništa, njihov novi dom će biti muzej Peek&Poke. Ako ništa drugo - tamo će bar biti u ''dobrim rukama''. Eto, gospodo... Zahvaljujem se svima na zanimanju, komentiranju, savjetima i kontaktima te se ujedno i ispričavam svima onima kojima su izgubili svoje dragocijeno vrijeme čitajući, eto, neke nebuloze... Srdačan pozdrav iz Rijeke, simpatičnog grada sa odličnom geolokacijom i, po nekima, čudnim izrazom ''Šta ne da da?'' :D P.S. Što se tiče mojih postova... Neka moderatoru i/ili adminu bude slobodno na volju da obriše postove. Love, peace and - kefir za dugovječnost... ;) :D

Post edited by frik-ri at 2012-06-26 08:06:13
  • sad si tek zaebo stvar....

• Ja sam odustao nakon pročitanog naslova i kod prvog Mekića. De onak...

Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.