Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• tetanus
  • rubalba
  • Beli
  • OcuiPhone
  • Artiss
  • DjBeNI
  • Irencica
  • darija
  • dkrt
  • Beast
  • dembow
  • luxx
  • nora
  • Rusty
  • aramic
  • smile

Tko je online (2)

iPhone punjač
  • Pošto mi se ne da dati 400 kn za novi punjač, zanima me gdje bi mogao kupiti punjač koji je kvalitetan ali po razumnoj cijeni ?

• 14 Komentara sorted by
  • To da je i original iz Kine bas i nije argument, ako vec vjerujes u to uzmi "kineski" iPhone :).

Necu ulaziti u to koliko su kvalitetni punjaci koje ti prodajes, ali decidirano tvrdim da ovi koji se prodaju na DealExtreamu i eBayu za par dolara ne valjaju za nista nego za unistit iPhone koji si platio 1000 eura (u kesu ili kroz petplatu).

Originalni Appleov punjac je vrlo kvalitetan komad opreme koji u svim uvjetima daje konstantnih 5 volti. Kopije mogu izgledati slicno ili cak isto, mogu imati jabuku ili dvije, ali spoji ih na osciloskom ili voltmetar pa ces vidit razliku.

Kod losijih kopija se i iPhone moze cudno ponasati za vrijeme koristenja, najcesce touch screen ne prima inpute kako treba.

13" MacBook Pro with Retina iPhone 4s iPad 2
  • Pejo, nemoj me krivo shvatit, izuzetno cijenim i tebe i tvoj shop. Razne maskice i ostale gluposti bih narucio od tebe (nazalost nisi imao ono sto sam trazio - LifeProof 2 i QuadLock), ali punjace priznajem samo original. Previse placam iPhone bi mi originalni punjac bio preskup, i da zeznem takav uredjaj radi punjaca.

Ono sto sam htio reci - vizualno, pa cak i spajanjem punjaca na tvoj iPhone se ne moze ustvrditi kvaliteta. Jedino spajanjem na odgovarajucu opremu...

13" MacBook Pro with Retina iPhone 4s iPad 2
  • Eto dao ti je Damir link, sigurno tamo kod Peje u shop-u imaš neku zamjenu za originalni po prihvatljivoj cijeni.

 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
     iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • Hvala na preporukama. ;)

Imam punjač za 50 Kuna, ja osobono koristim taj (isti kao original, super kvaliteta), jer sam original negdje zametnuo, a sada je i akcija, pa se punjač može dobiti i za 40 Kuna. ;)

• Zasto bi dao 400 kn za original punjac? Prodam ti ja jednog za 100 kn, imam toga ko dreka. A na ove kineske pizdarije moras bit lud da spojis tako skupi mobitel. Toliko tih je vec povuceno s trzista iz eu zbog zapaljenja...

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Prodao ih preko 150, nije bilo problema niti s jednim, a i original punjaci je iz Kine. Isto kinesko smeće.

Brdo ljudi prodaje ove kopije pod original, jer su identični, zato pazite kada kupujete "original" i od koga. Ja prije nego sto prodan, isprobam na svom iPhoneu i iPadu, tako da nema straha.

Post edited by Pejo at 2012-06-26 16:46:27
  • Svatko ima svoj izbor i ne tjeram nikoga da kupuej kod mene, kao što ne želim ni da mene netko navlači da nešto kupujem negdje. Moj je izbor što ću kupiti, gdje kupiti i za koliko novca.

Kao što možete i primjetiti, ne prodajem ništa od opreme ovdje, ne davim nikoga sa mojom trgovinom, jer ako će netko nešto kupiti, zna gdje pogledati.

Svi ste dobro došli, ali niste obavezni ništa kupiti i od srca Vam hvala što ste uopće i bili u mom web shopu.

Čak štoviše, i sam više volim imati original i ja potičem ljude da kupuju originale, ali nemaju/nemamo svi novca za takve stvari, pa kupuju provjereno od mene.

Ficho se ponudio da Vam proda original po ODLIČNOJ cijeni i svkako preporučam kupovinu od njega jer je provjereno pošten i dobar tip.

• dare said: To da je i original iz Kine bas i nije argument

Istina, nije neki argument, ali ne želim od ove teme napraviti diskusiju u prazno kao 80% tema ovdje. U pravu si, ovi moji se NE MOGU mjeriti sa originalom i ja to ni ne pokušavam. Svugdje na stranici piše da to NIJE ORIGINAL proizvod i ne želim varati nikoga.

Ne znam dali imaš MacBook, ali meni zamjenski kineski piunjač traje već godinu duže od originala i jako je dobro napravljen.

• peju osobno ne poznam , nemam razloga reklamirati ni njega ni shop. covjek je pitao gdje moze jeftino kupiti punjac za iphone a ja sam mu poslao link jer i sam koristim punjac za mac book kupljen u apple shopu u 11.mjesecu 2010. i auto punjac za iphone kupljen na istom mjestu u 03.mjesecu 2011. i do sada nikakvih problema.

• Zna li netko jesu li oni punjači šta se prodaju u T-Centrima za 188 kn original Apple?

• Ako mislis na ovaj http://t-mobile.hr/iphone/dodatna-oprema.asp - da, ali imaju i ne-original raznih cesto, pa treba pazit.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • narucio prek ebaya stalak i data kabel za sicu i vec 2 godine rade bez ikakvih problema za sicu...istina onaj punjac koji ide u struju je origigi mislim da je taj dio najbitniji ovo sta ide dalje i nema prevelikog utjecaja...ili