ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Zanima me da li postoji neka DOBRA app za iPhone što se tiče napunjenosti baterije? Znači kada stavim telefon puniti i pokaže mi ikonicu da je pun na 100%, e sada čitao sam da on zapravo nije full pun već da postoje neke app koje pokazuju 100% kada je full pun. Pa me zanima da li to tko koristi i koja je najbolja? Nadam se da ste razumjeli šta sam htio reći. :)
@Salko - ne koristim jailbreak(ali svejedno hvala), imam kupljen taj Battery Doctor Pro, trenutno ga koristim. Sve pohvale za App. Ako to kome šta znači, neka ga kupi jer neće požaliti definitivno. :)
@Pejo - nije caka da pomaže produljenju vijeka trajanja baterije, već da vidiš kada je telefon FULL napunjen, naravno ti kada staviš telefon na punjač on ti pokaže 100% i ti ga odmah ili nakon pola sata skidaš punjača, ali je dokazano da telefon tada nije 100% FULL, pa sam zbog toga tražio ovakvu App i sada mi uredno pokazuje PUNI CIKLUS PUNJENJA. ;) Probaj taj Baterry Doctor Pro pa ćeš vidjeti. :D
App moze procitat isti status baterije koji status bar prikazuje i trenutno stanje (puna/puni se/ne puni se), tako da to nema nikakvog smisla.
kad ti status pokaže 100% ostaviš ga još pola h - 45 min i trebao bi odraditi isto što ti pokaze neka battery app..
Tony postoji to što tražiš i točno je da takvi app bolje pokazuju stanje baterije i pomažu ti pri punjenju iste na primjer BatteryDoctor(app) ti vodi statistiku punjenja i pražnjenja iPhona po danima i mjesecima kao i o tome dali si full napunio telefon ili samo normalno.BatteryLife(app) ti opet pokazuje koliko ti je točno baterija puna i njegova pokazivanja su preciznija i točnija od onih na iPhonu provijeri sam obadve aplikacije i koristim ih već duže vrijeme zadovoljan sam sa njima...
Malo sam gledao što imam kupljenih App na Store-u i skužim da ih imam već kupljene te dvije i još neke druge dvije, to sam vjerovatno uzeo kada su bile na nekom sniženju za 1$ ili možda i free.. ali u svakom slučaju hvala ti. Nisam se mogao sjetiti kako se zovu pa si mi pomogao. :)
Ako imaš Cydia probaj sa BatteryDoctor Pro,jako dobar app. :)
TonySoprano said: ne koristim jailbreak(ali svejedno hvala), imam kupljen taj Battery Doctor Pro, trenutno ga koristim. Sve pohvale za App. Ako to kome šta znači, neka ga kupi jer neće požaliti definitivno.
Taj BDP nema veze sa ovim BDP iz Cydia.
Ja imam BatteryDoctor, kuplje i nije dokazano da išta pridonosi batriji, da je "popravlja" ili bolje puni, ali app kao app je dobar.
Koristio sam ga na iPhoneu nekoliko puta, ali nisam vidio nikakvog pomaka, pa taj app više ne koristim. Punim normalno i dok traje-traje.
Ionako sam si kupio novu bateriju i kada ova ode, ću je zamjeniti. Ako niš drugo, barem je iPhone 4 dobar u tome, što je lako doći do baterije i zamjeniti istu. ;)