Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6817)

• techno46
  • gsustek
  • iCroatiaa
  • Klaudio
  • luciferred
  • kraguljgoran
  • pech
  • Cvetna
  • ikdes1gn
  • Mariobilll
  • tomislavc
  • vukohr
  • big_mac
  • ivek17
  • mijat3108
  • valkalinic

Tko je online (0)

"Proširenje" diskovnog prostora MBA - USB vs SD card
  • Kao što glasi i sam naslov, postavlja se pitanje: Kako najbolje proširiti diskovni prostor na MBA?

Dvije su osnovne opcije (barem prema mom saznanju) koje nude relativnu praktičnost:

1. USB stick - ovdje govorimo naravno o vrlo kratkom sticku, tipa Sandisk Cruzer Fit, pri čemu taj mali vanjski dio ipak stvara izbočinu i dolazi do zauzimanja jednog usb utora

2. SD card - cijela kartica ne stane u utor, pa kao i kod USB sticka ostaje izbočina, iako na netu kruže i primjeri gdje se mini SD card stavlja u posebni adapter koji je prilagođen utoru na MBA

Da li netko ima iskustva s ovim pitanjem?

MBA | iP4
  • 4 Komentara sorted by
  • brzina ti je limitacija samo da znas. SD bolje izgleda, al USB je brzi mislim

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Znam da se na taj način ne može ostvariti velika brzina, ipak mislim da se sd kartica s brzinom čitanja 10 ili 15 MB/s može koristitit za spremanje libraryja itunesa i da to neće puno smetat. Ono tipa nekih laptopa s kombinacijom SSD-a za OS i HD-a za ostalo.

MBA | iP4
  • Pa SD je X puta sporiji od "obicnog" HDD-a, koji je pak X puta sporiji od SSD-a. Poludit ces ako budes morao ista zapisat na SD pokraj SSD-a. Mislim da ti je USB ipak manje los nacin prosirenja.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • bilo bi idealno preko thunderbolta SSD. pare tu postaju problem...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano