ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Evo ljudi, GM je vani. Pa stavite, pa cemo pricati :) ja cu isto evo danas, sutra...
Nismo baš svi developeri :) Valjda će drugi tjedan biti na App storeu.
Za GM ne moras biti developer :) meni se sviđaju nove funkcije, samo se treba malo privići :)
Ma koma. Maknuli su support za Mac pro 1,1 koji je abnormalno jak stroj i sada zbog apple fantazija ne mogu staviti Mountain Lion na mac pro 1,1. Stavio sam ga na Macbook pro u kojem imam SSD OCZ Petrol 256gb i od kada sam stavio ML onda mi steka na bootu, izgleda da je nesto ML zbrljavio oko toga, jednostavno boot nekada prodje nekada ne a SSD je 100% ispravan, to se prije nije dogadjalo na Lionu. Inace za ostale funkcije, po meni ih nema bas nesto pretjerano, notifikacije su ok ali mislim da nisu potrebne, imessages je super isto tako kao i notes (napokon!!!), ali moje misljenje da i nema nekih jako velikih i bitnih promjena te da se ovo moglo rijesiti sa updateom.
da ali je i cijena prihvatljiva. kad gledas imessage solucija, preko clouda puno vise stvari, ne treba nam vise growl toliko, jos ta facebook integracija, koja ce vjerovatno sa ios6 izic. airplay mi je super itd...
ima tu dobrih stvari :)
Evo meni prvi problem: imam MBP koji ima 2 GPU, jedan intelov, jedan nvidia. kad mi radi normalno, bez opterecenja, znaci intelov, sve super...
ali, svaki put kad prebaci na nvidiu, a to se desi kad upalim neki app koji jede vise resursa, promijeni mi se color profile. slika mi postane blijeda, ne previse, naviknem se, ili ako odem negdje na neko vrijeme pa se vratim isto ne primjetim toliko. al mi ipak smeta...
znam da su neki ljudi imali problema s tim, jos na snow leopardu, ali ja nisam nikad, pa mi je cudno...
zanima me ako postoji kakav nacin da to maknem...
EDIT: MacBook Pro 2010 15", i7 2.66