Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• kinsif
  • Monk3
  • Winston
  • Dottore
  • anna1995
  • 6ftunder
  • Phantom_Lord
  • Nik2407
  • stanjkof
  • plejka
  • omakad
  • jpenezic
  • Dottorre
  • emanuel
  • Jonny018
  • panda

Tko je online (0)

macbook internet problem, molim pomoc...
  • pozdrav, novi sam na forumu a registrirao sam se upravo zbog problema sa mojim macbook racunalom za kojeg ne mogu naci rjesenje.. naime, nakon instalacije 10.6.8 (snow leopard-a) wi fi je prestao da radi, tj. ponekad uspije naci mrezu ali se ne moze spojiti (connection timeout occurred)... vise uredjaja (pc, drugi laptop, mobitel) se uredno spaja, ali mac nece.. pomislio sa da je greska u softveru, i instalirao 10.7 (Lion), ali problem nije nestao...insalirao sam i sve update-e ali i dalje isti problem.. pomislio sam da je nekompatibilan sa tp-link-ovim routerima ali ne radi ni sa speedtouch routerom iz t-com-a, kao niti sa bilo kojim drugim... otkrio sam da ako mac stavim tik uz router uspijeva se spojiti na mrezu, ali na udaljenosti od cca 1m vec izgubi konekciju.. molio bih za pomoc, ukoliko je neko imao slican problem, ili bar da zna je li roblem softverske i hardverske prirode.. (napominjem, mac je uredno radio prije instalacije snow leopard-a).. unaprijed hvala..

Post edited by Dottore at 2012-07-21 10:29:16
  • 2 Komentara sorted by
  • Imao sam isti problem sa svojim Mac Minijem, svašta sam probavao i ništa nije pomoglo, sve dok, iz očaja, nisam u postavkama modema promijenio ime svoje wireless mreže... Isti tren se spojio i od tad radi.

• ali ja sam pokusavao na vise razlicitih wireless mreza, moze da se spoji ali samo ako ga stavim pored samog routera, ne moze ako se udalji...