ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 http://www.njuskalo.hr/macintosh/macbook-pro-oglas-5646909 Da li mi moze metko reci koji je ovo model macbooka.mislim pogledajte oglas pa cete vidjet zasto pitam.Uglavnom covjek kaze da ga je kupio u americi i prodaje ga jer mu hitno trebaju pare.
To ti je neki 15" Macbook Pro, koliko sam uspio vidjeti na slikama(a slike je mogao skinuti od bilo gdje), ovo je 100% neka prevara, uvjeren sam u to. Bježi od toga, moje osobno mišljenje. Jedino ako ga možeš osobno pregledati, znači da se nađeš s njim i pogledaš Mac. Ostale opcije nikako ne dolaze u obzir. Moj prijateljski savjet. :)
Ma znam i ja sam mislio tako.prica ide da je on sad na brodu u hrvatskoj u i da mu hitno trebaju pare.KAO nek ja njemu posaljem westernunionom tako nesto na brod ,a da ce on meni poslat laptop.Kazem ja njemu da to ja ne bih tako ,ali da imam prijatelja u dubrovniku pa mogu poslat njega it'd.a kaze on kao da je njegov brod sutra u dubrovniku,al da kao javit ce se on meni ,ako ga prije ne proda ,to jest valjda misli dok mu netko pare ne posalje na racun.Jos ga ja pitam u cemu je fora s cijenoom i kaze on ma ne pa nema fore to je ionako star laptop 2 god.Mislim pa kod nas i 4 god star macbook vrijedi vise jek tako.
Ako kaže da je na brodu. Znaš ti koliko ti ljudi po brodovima zarađuju i da njemu toliko hitno treba novac?! Šta da ti kažem, priča je toliko očita da se vidi iz aviona o prevari. Bježi od toga. ;) Dalje uopće nema potrebe komentirati, kad se vidi u čemu je kvaka.
Ma i to sto kazes.Ja isto stvarno nekad znam bit naivan.Tako sam prije god ili dvije popusio 1200 kn jer sam isao vasarit na slican nacin s nekim zeljkom bjelicem.Mislim tip mi je takvu pricu slozio ,zena ,trudna,podstanar da je meni skoro suza kanula i eto ne znam otisao sam i uplatio mu pare na racun ni sam ne znajuci sta mislim i radim i naravno nit para nit zeljka bjelica nit icega.Kasnije sam cuo da ga policija trazi svuda i da je u sloveniji ,ali da u rijeku dodje podic novce ,a i to ne kuzim kak prelazi preko granice,pa sam cuo kako su ga u varay+zdinu uhvatiili ,ali da ga je sudac pustio kao da se brani sa slobode ili tako nesto,a od nekog detektiva iz osijeka koji je bio zaduzen za njega sam cuo kako on godinama operira na svim oglasnicima,na forumima i nema gdje sve ne i da misle da je oko 15 tisauca eura okrenuo u te 3 god ili sad je i 5 ,onda je i vise.Netko ce reci da to nije moguce medjutim samo je u jednom tjednu od mene dobio 1200 kn i od jednog decka iz mog grada 2800 kn jer i njega je prevario na isti nacin.Svasta prodaje ,od dijelova za pc-e ,graf.kartica,iphona,monitora itd itd.
Ma imaš danas svakakvih "pacijenata". Da oprostiš na izrazu: prodali bi svoju mamu da nekome nešto ukradu ili da nekoga prevare. Nemoj nasjedat na te fore, pa nemaš 10 godina, nisi dijete da ti netko takve fore prodaje.
ma u pravu si apsolutno.Bas prodali bi mamu.
ovo je prvi unibody macbook pro. oct. 2008 - 4 godine stara mašina sa C2D...
ja bi samo bjezao od toga, cak i po toj cijeni. baterija je sigurno u losem stanju, hard disk bi mozda trebao mijenjati. a da ne govorim o tragovima koristenja...
@barusha - mene je isto lik iz s. broda za malo zeznuo za originalni iPad prije godinu dana, skoro 2500kn u vjetar. navodno mi je uplatio, ja reko idem mu poslati ipad, al cu prvo provjeriti transakciju, nista. 5 dana nista. lik ne odgovara na mail, mobitel, nista. 10min me je dijelilo od toga da mu poklonim ipad :D
Očito da taj famozni Željko Bjelić je operirao ili još uvijek operira po svim područjima Hrvatske, ne mogu vjerovati da policija takvom čovjeku ne može ništa.. to je strašno.
ma operira 100 posto.Ja sam znao i mjesto odakle je bas rodom,ali znam da je negdhe oko slavonskog broda.Cuo sam se jednim deckom koji zivi u istom mjestu dok sam trazio broj od njegovih roditelja i kaze lik pa kao nemoj se ti nista cudit,ovdje u selo su dolazili ljudi iz zadra,rijeke,osijeka,nema odakle trazit bas njega jer ih je sve preavario.
Ma uzas.
Tip koji je mene pokušao prevarit se nije zvao Željko Bjelić, ali je imao sličnu priču (pokušao me navesti da mu pošaljem nešto preko city expressa) i prodavao je sve i svašta po jako pristupačnim cijenama. Bio je iz Slavonije, isto je pričao o ženi, djetetu, ratama za kredite i slično. Da sad ne pričam cijelu priču, sreća da sam da sam ga uhvatio u laži ( samo je pogriješio u jednoj rečenici) jer sam se mogao pozdraviti sa otprilike 2500 kn.
Na kraju sam ga prijavio policiji, jer je očito bilo da je iskusan prevarant, i da ne bi zajebao nekog drugog. Nakon toga (i još jednog slučaja od jednog člana foruma) odustao sam od kupnje na neviđeno.
Bježi brate od toga i čuvaj pare! :-)