Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• tmilovan
  • papittovenga
  • denis_osijek
  • ivana1989
  • Oblique
  • lejla
  • mravec
  • Dottore
  • Tunte
  • oki1993
  • maak
  • lakick
  • PoluCelavi
  • zastoto
  • markoni
  • Ilko21

Tko je online (0)

iCloud mail sync problem
  • Pozdrav, Imam mali problemčić s svojim iCloudom na MacBook Air pa se nadam da mi možete pomoći.

Promijenio sam email adresu svog Apple ID i sve je prošlo OK. Napravio sam 'Sign out' na svim uređajima i ponove se ulogirao.

Na iphoneu se sve sinkronizira bez problema uključujući i email na @me.com Na PCu isto, radi savršeno.

Na MacBooku ne. Upišem svoj novi Apple ID i sve se sinkronizira osim maila. Kaže „Mail cannot be set up right now, wait a little longer and try again“.

Na forumima kažu da je to stvar apple servera, ali ja kažem da nije jer mi se tada ne bi nigdje moglo sinhronizirati. Ne bi radilo niti na jednom uređaju (a kamoli još pri tome na PCu).

Pretpostavljam da mac u svojem library ili system ili negdje ima neku adresu ili nešto što je upisano (što moram obrisati) kako bi mi se mail mogao sinkronizirati.

Drugim riječima, obrisati trag starog AppleID koji je vezan za iCloud. Nadam se da mi možete pomoći riješiti ovaj problemčić, jer ne bih htio vraćati sve na staro.

Hvala!