Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• Luka
  • mahniti
  • stanjkof
  • supertovar
  • darija
  • juricaciruj
  • luciferred
  • Ilko21
  • BAXA
  • Yardie
  • xbubbakx
  • HaBo
  • danijelp
  • MBSxDesign
  • Ivana555
  • iDanijel

Tko je online (2)

Kupovina MacBooka u Austriji - tipkovnica?
  • Bok

Koristim Mac već godinama ali po ovom pitanju sam početnik: ako kupim MacBook u Austriji, s njihovim tipkama, da li ću imati problema kad instaliram hrvatsku tipkovnicu? U prijevodu - da li ću imati dovoljno tipki da pokrijem č, ć, š, ž i đ?

Imao sam nekad davno Amigu s njemačkom tipkovnicom i sjećam se da sam imao problema jer jednostavno ta tipkovnica nije imala dovoljno tipki pa sam morao žrtvovati neku tipku (premapirati) u zamjenu za č.

Hvala unaprijed na odgovoru

• 5 Komentara sorted by
  • mislim da je tipkovnica ista - EU style, samo mijenjas znakove za naše čđžć valjda i jos neke...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Hvala. I ja isto nekako mislim da ne bi trebao biti problem. Cijenio bi info nekog tko je kupio vani pa da budem siguran.

• Ti možeš kontaktirati trgovinu gdi hoćeš kupiti i možeš naručiti sa našom tipkovnicom.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • U M-Storeu u Grazu možeš naručiti s hrvatskom tipkovnicom, provjereno. ;-)

MBA | iP4
  • ja sam imao stari jedan Hp ... kupljen u njemackoj i imao sam problema ...tj drugacije je sve i nije to to... npr njihova je tipkovnica ful frugacija... imam jos taj hp nije u fuknciji al mogu ti poslat sliku naravno... ali ako se moze narucit sa HR tipkovnicom neznam onda o cem pricamo :)

JEDNO PITANJE ZA VAS KOJI STE UZIMALI U GRAZU ... JEL SE MOZE DOBIT POVRAT POREZA NA CJENU ????

hvala