Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6830)

• nizg
  • tonixxx16
  • wilijam23
  • e_FotografijaHr
  • hrle
  • techno46
  • lvudric
  • big_mac
  • MarioMoltisanti
  • tequilla_HR
  • CooL
  • axxo
  • Zabicaa
  • TomTom
  • ivanna_t
  • pecallo

Tko je online (1)

Novi developer na forumu
  • Pozdrav,

dosao je jedan novi nadobudni decko, pri kraju sam sa svojim prvim projektom. Radi se o iPhone igrici koja je jako zarazna, a mislim da bi mogli ostvariti dobar uspjeh sa njome.

Registrirao sam se kako bih dobio neke savjete o samom marketingu i preporukama kako sta i gdje, pa me mozete uputiti na koji podforum se javiti.

• 4 Komentara sorted by
  • E pa dobro došo na brod. Registriraj se onda na te forume

• Ne kuzim na koje forume da se registriram? :)

• Ako imaš stvarno dobru igricu/aplikaciju nije ti ni potreban posebno dobar marketing. Znam iz iskustva jer se bavim marketingom, dobri proizvodi se prodaju sami od sebe uz jako malo marketinškog napora. Apple ima takvu politiku da dobre aplikacije ugkavnom oni sami promoviraju tako da se ne moraš previše brinuti oko toga, samo napravi nešto jedinstveno a ne kopije kojih sve više ima u app storeu

• pozdrav kolega ;) kad napravis app javi pa da napravim recenziju za YT kanal Croatiapple, a i tekstualnu recenziju za croatiapple.com...

svakako ti preporucujem Facebook i Twitter i posalji promo kodove (ako je paid) raznim youtube recenzentima i siteovima koji rade recenzije...

ako bilo sto jos treba samo javi ;)