Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• zeMOo
  • vojnikpero
  • mopsy
  • dtopal13
  • ikdes1gn
  • ivicag
  • zipce
  • Puky
  • giove
  • aravnic
  • Anita Pero
  • Diablo_9
  • iVlad
  • vasi
  • Jose233
  • luciusorg

Tko je online (0)

Samsung Galaxy S3 32GB :)
  • Evo da se pohvalim stigao danas i moj SGS 3 32GB, imam 4S to mi je primarni telefon, pa ću sada za par dana korištenja ostaviti kratak osvrt na usporedbu ta dva modela sa videom i fotkama, ukratko napravim recenzije. To je za one koji ni sami ne znaju za koji da se odluče. :) naravno imaju oni koji čekaju i novi iPhone(to sam i ja sam), ali o njemu ćemo kada izađe na svijetlo dana. :D

Možda i ovdje na forumu ima još netko S3 pa neka ostavi dojmove u ovoj temi, i podjeli sa drugima iskustva vezana za taj telefon. :)

http://img836.imageshack.us/i/imagepcg.jpg/

 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
     iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • 15 Komentara sorted by
  • Bravo! Svaka čast. Ja sam u toj dilemi, pa me zanima što će reći jedan stalni iOS korisnik, ako iPhone-a, tako i iPada. Pošto sam ja duboko u Apple/iOS vodama, teško mi je preći na Android, pa me zanima kako češ i ti to komentirati, pošto te znam malo bolje od nekih ovdje... ;)

• Joj, Pejo. :)

Ma iskreno dobio sam ga za jako malo novaca(nov,tvornički zapakiran,račun,garancija 24 mjeseca), tako da mi je super ispalo, iako mi nije potreban još on pokraj svoga 4S-a, ali nisam želio jednostavno propustiti tu priliku, ti me valjda razumiješ kao i uvijek. ;)

Ajde daj mi par dana da ga baš ono isforsiram pa onda sve lijepo složim, od dojmova, fotki, razlika, prednosti, mana, itd.. :D

Ovo ću odmah reći da mi je WiFi signal na istome mjestu od S3 - 1 crtica, dok mi je na 4S pun, eto to me odmah u početku zasmetalo, ionako mi je stalno uključen 3G, WiFi mi nije ni potreban, ali ovo bi nekome mogao predstavljati problem. U svakom slučaju nije ugodno. :/

Trenutno sam u nekim poslovima, pa nemam baš jako puno slobodnog vremena, ali jedan ću te dan zvrcnuti @Pejo , sad se nismo dosta čuli. ;)

 iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • @TonySoprano planiram uzet neki android pod drugi put pa iman par pitanja za tebe

1. kakav je ekran u usporedbi sa iPhone-om 4/4S (ne zanima me veličina)?

2. jeli moguće napraviti backup kako i na iPhone-u?

3. jeli moguće kontrolirati glasnoću zvuka kao na iPhone-u?

4. jesu li dobro kopirali safari na s3?

• Nisam neki sa Android telefonima, niti su me ikada zanimali ovo pišem iz osobnog iskustva tenutno.

1. Ekran kao ekran je dobar, ali čini mi se malo preosjetljiv na dodir, po meni je to mana.

2. Koliko znam moraš ga roota-ti, pa onda preko Titaniuma backupira-ti, jer preko Kies-a ne napraviš cijeli backup(nije moguć).

3. Naravno da je moguće kontrolirati glasnoću( malo smiješno pitanje :D ).

4. Gledaj, ja idem preko njihovog tvorničkog stock App na net, tj. ni ne idem jer to sve radim na 4S-u, tako da ti o tome ništa ne mogu reći. :/

Ako ti nije tolika hića strpi se par dana, napravit ću neku recenziju i usporedbe pa ćeš sve vidjeti. :) ali i do sada imaš već hrpu recenzija, al' opet ja kao ja volim pogledati svaku recenziju jer svugdje vidiš možda nešto novo. ;)

 iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • TonySoprano said: Naravno da je moguće kontrolirati glasnoću( malo smiješno pitanje ).

nisam ti objasnio na šta sam mislio. npr. uapli neki video na youtube-u i sa prstom pomanki slajder za glesnoću, jeli je možeš onako precizno kontrolirat kao i ne iphone-u ili na s3 "preskače" kao da koristiš tipke za kontrolu glesnoće?

TonySoprano said: Koliko znam moraš ga roota-ti, pa onda preko Titaniuma backupira-ti, jer preko Kies-a ne napraviš cijeli backup(nije moguć).

dok ne bude moguće napraviti backup na androidu kao i na ios-u bježim od njega...

• ma android je za one koji se vole igrati sa OS-om. entuzijaste, hakere, itd. postujem, ali nije moj djir.

uglavnom ako je ovo sljedeci iphone, estetski ubije samsunga da se mene pita. neusporedivo. ovaj drugi izgleda ko igracka... ali treba uzivo naravno vidjeti.

• di si gledao ja samo citao :P

• eagleone said: di si gledao ja samo citao

>

Ma čitao, ali i pogledao video. Mislim da ima na gizmodo.com ili na tuaw.com

• @Pejo - slažem se s tobom da je Note 2 jako jako moćna igračka, i mogu ti reći da mi se pomalo i sviđa.. :D

 iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • mislim da bi prije njega nek s3 :)

• eto jucer konacno imao telefon i malo prckao po njemu i mogu samo reci woooow telefon je cudo

• Ma nije da sam ovisnik o iPhone-u, ali uvijek ću njega imati kao osobni primarni telefon. A drugi telefon koji imam nije mi bitan, pa makar to bila i Nokia 3310. :D

Čini mi se da će biti novi iPhone jako lijepo složen telefon, ali još pričekajmo to malo pa budemo vidjeli. :)

 iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • Sada sam gledao Samsung Galaxy Note II, je*ena stvar. Predobro.

• Note jedva stane u djep od jakne, a di ce tek stat u traperice.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta