Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6819)

• zorkajovanovic
  • duke12
  • 6ftunder
  • glazZ
  • aki
  • rajko
  • Purger155
  • ivek17
  • tmilovan
  • NotoriusBIG
  • Graba
  • ilovric
  • TomTom
  • shuffle
  • Ivan
  • drZagorec

Tko je online (1)

iMac AirPort wi-fi problem
  • uglavnom imam imac već(tek) dvije godine i u zadnje vrijeme sam poče imati probleme sa internet brzinom i spajanjem na router...

uglavnom naglo mi padne brzine i kao da nestane interneta, a starome u drugoj sobi koji je spojen sa PC-em sve normalno radi, normalno otvara stranice, normalno sve, meni iphone se najnormalnije spoji, ide na internet itd. tako da zaključujem da je od mog iMac-a...

pa onda ja isključim airport pa ga opet uključim pa poblesavi pa me traži password od kućnog routera, ja ga upišem pa se neće spojit i probam 20 puta i neće...connection failed...onda restartam router ili restartam komp...pa se nomralno spoji...

tako da stvarno više neznam...jer moguće da je airport otiša...ali onda bi mi bilo logično da skroz ne radi, a ne da malo radi, malo ne...najviše to ubiti skužim kod korištenja youtube-a...upalim neku pjesmu na yt i dalje čitam po internetu odjednom stane pjesma vidim neće niš otvarat...samo ga vrti u nedogled...luud...

imac je 27", 2.66, i5, late 2008 mislim...