ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Dobar dan,
garancija mi vrijedi još oko pola god. i kupljen je vani (tvornički otključan), nemam račun, već samo što mi piše online preko Apple-a (kada se upiše serijski broj). Zanima me gdje se može u HRV ostvariti garanciju?!
Ja mislim da ako se radi o iPhoneu onda nigdje.. Ali pričekaj ostale forumaše, možda netko zna više..
ne, ne... pomocu serijskog broja se moze, tako mi je receno... samo pitam u hrv dali se moze?! ili se mora ici u ljubljanu? nekako sam i to cuo, ali nisam siguran...
Da, i mislio sam na Hrvatsku.. Ako je mobitel kupljen vani, mislim da ti garancija u Hrvatskoj ne vrijedi.. Čuo sam da i ostali Apple proizvodi ne ostavaruju garanciju u Hrvatskoj ukoliko na njih nije placen PDV pri uvozu. Neka me ispravi netko ako griješim..
Inače Apple garancija bi trebala vrijediti svugdje u svijetu bez obzira. Ali kod nas se ne bi čudi da te odbiju. Raspitaj se po službenim servisima pa vidi. Nažalost ti servisi kod nas su li la poslovanje.
Worldwide warranty vridi za sve Apple proizvode osim iPhonea i iPada.
VAŽNA OGRANIČENJA ZA SERVIS iPHONE-a I iPAD-a Apple može ograničiti jamstveni servis za iPhone i iPad na zemlju u kojoj je Apple ili njegov Ovlašteni Distributer izvorno prodao Apple Proizvod.