"MoschuS" said:Igram i ja vec neko vrijeme i nije losa igra
Meni se stroj "normalno" ugrije za igranje i temp je nekih 60 stupnjeva ako se ne varam (iMac 20") ali ja imam detalje poprilicno spustene u 1680x1050 jer inace trokira. Kao i vecina tih Cidera ni ovo nije optimizirano nikako ali bolje ista nego nista, meni se uredno dogadja da mi nakon igranja ne rade vise sistemski soundovi (praznjenje smeca i sl.) pa moram ubit core audio process da se ponovo digne i onda je sve OK. To sam nasao tip na forumima jer sam prije toga restartao masinu ali ovo je brze.
"Darko" said:A novčanik mora da je pun para kada te tako dobro od 80 stupnja izolira
"VeL1303" said:
UPDATE: p.s. samo neka bude dalje od misije u hrvatskoj...s tim sam se nazekao za popizdit
[/quote]"cosmos" said:[quote="VeL1303"]
ja sam na toj trenutno stao, pm!! kako sam se izivcirao jaooo,, ovaj vikend ima da ih raznesem
na starcraftu sam odrastao,, sjecam se kada smo nedjeljom preko dialupa ja i frend iz Roca igrali hehe
"bojan.c" said:Jučer sam se toliko naživcirao sa Hrvatskom da sam skoro odustao od igranja. Ako netko ima namjeru lakše prolaziti htvatsku, evo lagana pomoć. Prvo popalite samo obranu na sjevernoj i istočnoj strani, onda napravite 3 APC-a, 3 pitbulla, 3 lika sa bazukama i smjestite ih u APC-e. i 2 harvestera. Njih odma preko mosta da ruše zgrade (vjerujte manje je problema kasnije) Kad se poruše sve zgrade (osim 4 ispred JZ baze) ode se po one likove na sjeveru. Napraviti bazu i odmah 3 centrale, 2 silosa. Onda se popali kompletna obrana i nadoda još na svaki ćošak po par onih "visokih" (koštaju 600 nečega). Pričekate da se skupi lova i napravite 4 zračne baze... Poslje toga je sve lako... Evo nadam se da sam pomogao nekome
"Bill" said:Možete sad kupiti EA igre za Mac i kod nas za 469Kn:
"MoschuS" said:[quote="Bill"]Možete sad kupiti EA igre za Mac i kod nas za 469Kn: