Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• applemanija
  • obscured by clouds
  • leanabelle
  • struja
  • elviszd
  • 6ftunder
  • Carp
  • Soffoklo
  • soic
  • grgamajstor
  • skorpyon
  • emanuel
  • vukohr
  • Vanja VKTR
  • papa_Strumpf
  • axxo
  • jpenezic
  • MonoKulen
  • crashkdm
  • Dalmit

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Command & Conquer 3
  • DI su igraci? Di su igraci!!! hehe...

evo jedan mali detalj iz igrice...
    http://img524.imageshack.us/img524/5508/picture1tl2.th.jpg

kad nisu afganistanci onda su balkanci :D

nego jedno pitanje, dok rasturam igricu, vecina detalja nabrijanih.. na mbprou mogu jajca peci,, moram ga podici sa necim da dise jer se ventilatori cuju kao da sam na aerodromu,, inace,, nije bed,, samo sto je temp 80-85C..
    komp je sa 2gb rama, sta mi je ciniti, sta sta sta?? (hloverka sta sta sta..)
    Post edited by Unknown User at 2008-05-28 23:58:23
  • 22 Komentara sorted by
  • lol ma nije ni čudo što leopard ne stiže na vrijeme kad svi misle da smo terroristen :))))
    volim strategije daaaaavno sam (još u pc fazi ) sam prašio prve nastavke c&c-a.
    sad više rpg/mmorpg - warcfraft /starcraft serijal
    baldurs gate/icewind dale, neverwinter nights su moj poison :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • na starcraftu sam odrastao,, sjecam se kada smo nedjeljom preko dialupa ja i frend iz Roca igrali hehe

ovo mi je prva igrica nakon pacmana na macu,, i to onako malo vikendom prije vecere,,, ok,, i poslje,, ok do jutra,, al nije bitno :D
  • Igram i ja vec neko vrijeme i nije losa igra ;)
    Meni se stroj "normalno" ugrije za igranje i temp je nekih 60 stupnjeva ako se ne varam (iMac 20") ali ja imam detalje poprilicno spustene u 1680x1050 jer inace trokira. Kao i vecina tih Cidera ni ovo nije optimizirano nikako ali bolje ista nego nista, meni se uredno dogadja da mi nakon igranja ne rade vise sistemski soundovi (praznjenje smeca i sl.) pa moram ubit core audio process da se ponovo digne i onda je sve OK. To sam nasao tip na forumima jer sam prije toga restartao masinu ali ovo je brze.
  • "MoschuS" said:
    Igram i ja vec neko vrijeme i nije losa igra ;)
    Meni se stroj "normalno" ugrije za igranje i temp je nekih 60 stupnjeva ako se ne varam (iMac 20") ali ja imam detalje poprilicno spustene u 1680x1050 jer inace trokira. Kao i vecina tih Cidera ni ovo nije optimizirano nikako ali bolje ista nego nista, meni se uredno dogadja da mi nakon igranja ne rade vise sistemski soundovi (praznjenje smeca i sl.) pa moram ubit core audio process da se ponovo digne i onda je sve OK. To sam nasao tip na forumima jer sam prije toga restartao masinu ali ovo je brze.

pa za sada nemam te siptome, a rezu imam nabrijanu na full od lapa 1440px i detalji su svi na medium,, i ok je, no kada krenem u pokolj sa gomilom genijalaca,, bojim se nabrijati detalje.
    no ipak se radi o laptopu koji i nema neku nabrijanu graficku ali za sada sam zadovoljan, samo sto se ugije za popizdit i tesko mi ga gledat kako grije sobu.. pa stavim par cda i novcanik ispod :P
  • A novčanik mora da je pun para kada te tako dobro od 80 stupnja izolira :D
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Darko" said:
    A novčanik mora da je pun para kada te tako dobro od 80 stupnja izolira :D

da bar,, imam fetish cuvati sve racune, i onda na kraju godine dobim 100 pesosa za 60kg recikliranog papira ;)
  • E a kak Vam radi igrica, meni na iMacu 24 2.16 srednja zalost...mislim ok je, da se igrati, ali vecina detalja je na low, samo neki na medium...
  • ja sam ga ograio na full rezoluciji, iako se radi o laptopu, kada posaljem vojsku da pomlati sve u drugoj bazi, okrenem par kokica na procesoru,, cisto da uzivam dok se mlate :))

ali nisam primjetio nekee velike razlike, znam da ne mogu ocekivati nesto, ali za sada ne trza..

probaj pogasiti nepotrebne programe, oslobodit sto vise rama i kreni, mozda imas neku sitnicu koja ti je upaljena, probaj to ugasit i nabrijat neke druge detalje?
  • Jedno pitanje : dali postoji igrica PES (pro soccer evolution) za mac ??? Jedina koju sam igrao na pc-u!!!!
  • Posto sam presao na Leprda i radio Erase and Install, ima neka dobra dusa da mi maila savegame od GDI-a, sto dalje to bolje, stao sam na trecem nivou nakon sto se Alieni upletu u pricu. Ne sjecam se tocno koji je to ACT. Pls pls pls. :) vel1303(at)mac.com

UPDATE: p.s. samo neka bude dalje od misije u hrvatskoj...s tim sam se nazekao za popizdit :)
  • "VeL1303" said:

UPDATE: p.s. samo neka bude dalje od misije u hrvatskoj...s tim sam se nazekao za popizdit :)

ja sam na toj trenutno stao, pm!! kako sam se izivcirao jaooo,, ovaj vikend ima da ih raznesem :D
  • "cosmos" said:
    [quote="VeL1303"]
    ja sam na toj trenutno stao, pm!! kako sam se izivcirao jaooo,, ovaj vikend ima da ih raznesem :D
    [/quote]

E sve sam igrao do sad, no svi nivoi C and C fransize do sad, zajedno, nisu tako zahebani kao taj jedan :lol: :lol: :roll: , naravno, sad bi ga prosao od prve i bez problema, ali...treba skuzit foru.
  • Jučer sam se toliko naživcirao sa Hrvatskom da sam skoro odustao od igranja. Ako netko ima namjeru lakše prolaziti htvatsku, evo lagana pomoć. Prvo popalite samo obranu na sjevernoj i istočnoj strani, onda napravite 3 APC-a, 3 pitbulla, 3 lika sa bazukama i smjestite ih u APC-e. i 2 harvestera. Njih odma preko mosta da ruše zgrade (vjerujte manje je problema kasnije) Kad se poruše sve zgrade (osim 4 ispred JZ baze) ode se po one likove na sjeveru. Napraviti bazu i odmah 3 centrale, 2 silosa. Onda se popali kompletna obrana i nadoda još na svaki ćošak po par onih "visokih" (koštaju 600 nečega). Pričekate da se skupi lova i napravite 4 zračne baze... Poslje toga je sve lako... Evo nadam se da sam pomogao nekome
  • na starcraftu sam odrastao,, sjecam se kada smo nedjeljom preko dialupa ja i frend iz Roca igrali hehe

Cos .. RESPECT !! :)

Ja i još par frendova još uvjek igramo svako malo SC BW..
  • Ja sam trenutno u Sarajevu i igra je fakat teska. Sva sreca da sam se prebacio na Easy inace bi poludio.
    BTW Valjda sam malo stariji ali ja sam odrastao na North & South i na Dune kad su strategije u pitanju ;)
  • "bojan.c" said:
    Jučer sam se toliko naživcirao sa Hrvatskom da sam skoro odustao od igranja. Ako netko ima namjeru lakše prolaziti htvatsku, evo lagana pomoć. Prvo popalite samo obranu na sjevernoj i istočnoj strani, onda napravite 3 APC-a, 3 pitbulla, 3 lika sa bazukama i smjestite ih u APC-e. i 2 harvestera. Njih odma preko mosta da ruše zgrade (vjerujte manje je problema kasnije) Kad se poruše sve zgrade (osim 4 ispred JZ baze) ode se po one likove na sjeveru. Napraviti bazu i odmah 3 centrale, 2 silosa. Onda se popali kompletna obrana i nadoda još na svaki ćošak po par onih "visokih" (koštaju 600 nečega). Pričekate da se skupi lova i napravite 4 zračne baze... Poslje toga je sve lako... Evo nadam se da sam pomogao nekome

da,, to je caka, meni svaki put uniste fakin konvoj :(
    thanx,, probam
  • prošo sam igru na pcu kada je tek izašla, obožavam cc serijal još od vremena kada se zvao dune hehehe
    e, sad sam si nabavio mek verziju ali nemam serial, pa ako bi neko bio tako dobar da mi ga pma
  • Možete sad kupiti EA igre za Mac i kod nas za 469Kn:
    BATTLEFIELD 2142
    COMMAND & CONQUER 3: TIBERIUM WARS
    HARRY POTTER & THE ORDER OF THE PHOENIX
    NEED FOR SPEED CARBON
    TIGER WOODS PGA TOUR 08
  • "Bill" said:
    Možete sad kupiti EA igre za Mac i kod nas za 469Kn:

IMO Vrlo pohvalno! ;)
  • "MoschuS" said:
    [quote="Bill"]Možete sad kupiti EA igre za Mac i kod nas za 469Kn:

IMO Vrlo pohvalno! ;)[/quote]

i pohlepno :o pa vaniu su naslovi 50$ za nove ako se ne varam

a bolje ista nego nista
  • Hebiga vani i Macovi kostaju manje a recimo igre za ps3 su 60usd a kod nas 550 kn tako da su ove cijene "normalne" ;)
  • polu-offtopic...

Jel zna ko oce Red Alert 3 paralelno izac i za Mac i PC?
    Games dont make people violent, lag does.