Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• danijelklcom
  • aramic
  • judgedredd
  • mkladaric
  • triska
  • kiFla
  • Popaj76
  • borostef
  • AlkyKronick
  • extremac
  • emanuel
  • matic_2.4
  • Cozmika
  • cule901
  • pbaburic
  • Klaudio
  • neo091
  • TomTom
  • MrNice
  • iDanijel

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
LINKOVI ZA IPHONE VAZNE STVARI ZA POCETNIKE
  • Iiz installera u System direktoriju se nalazi aplikacija imenom Summerboard nju instaliraj i resetiraj telefon, preko nje teme aktiviraš.¸

TEMA ZA IPHONE: http://shoowack.deviantart.com/art/Blue ... e-83485611

POJACAVANJE TONA Postoji softwaresko pojacavanje jacine izlaznog zvuka za gluhe
    AudioAmp u instaleru ILI Probaj sa Volume Boostom.

CAM ZUM Snapture je dio community sources znači da je već u installeru i nemoraš ga ručno dodavati. Samo pretraži na All packages

KOJI PROGRAMI I ZA STO SLUZE viewtopic.php?f=8&t=337&st=0&sk=t&sd=a

ZA WI-FI viewtopic.php?f=8&t=1447

viewtopic.php?f=8&t=1353

viewtopic.php?f=8&t=1264&st=0&sk=t&sd=a

IGRICE

viewtopic.php?f=8&t=992

viewtopic.php?f=8&t=1164&st=0&sk=t&sd=a&start=10

ZA SUBTITLOVE

viewtopic.php?f=8&t=1282

APLIKACIJE PUNO NJIH

viewtopic.php?f=8&t=329
    SOURCESS LISTA ZA IPHONE

viewtopic.php?f=8&t=686

ZA PREBACIVANJE SLIKA NA KOMP.

viewtopic.php?f=8&t=878

ZAJEBANCIJE ZA IPHONE

http://www.mechodownload.com/forum/mobi ... girls.html

ps:nadam se da cu nekom s ovim pomoci jer meni je pomoglo citajte ljudi citajte
    Post edited by Unknown User at 2009-03-30 16:53:57
  • 23 Komentara sorted by
  • http://www.mechodownload.com/forum/mobi ... girls.html

link za iphone magic.dobre zezancije imilk ,ibear,iblood,imunchines,xray........
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Svaka čast :) ... ovo će na vrh
  • hvala luka malo sam se ja mucio amo reki neka 2 popdneva nisan ima blage veze o nicem pa da i drugima olaksam
  • Uuu moja tema :D :ugeek:
    iMac 27" i5 + Magic Mouse + Wireless Keyboard + Magic Trackpad + Remote
    Macbook Air 13" 1.86 256GB SSD
    iPhone 3GS 32 GB Black
    iPhone 4 32 GB Black
    Potpisujem! +1
  • "brz00y" said:
    .....

POJACAVANJE TONA Postoji softwaresko pojacavanje jacine izlaznog zvuka za gluhe
    AudioAmp u instaleru ILI Probaj sa Volume Boostom.

.....

Ja nemogu instalirati audioamp jer nemam frim koji treba a volume boost vise nemam u instaleru, prije sam imo, na kojem ga sourceu ima?
  • http://instaler.iclarified.com

ICLARIFIED

BIG BOSS

AUDIO AMP REFRESHAJ SOURCES I TREBAO BI IMATI
  • ja sam taj dan kad sam napiso prosli post u ovoj temi malo procacko po instaleru i naso neki iAmp koji ima istu funkciju i instaliro njega
  • Ja uopće ne razumijem govor VAS kompjuteraša. Ne znam ni šta je Installer ni još 99% stvari koje spominjete. Znam samo da mi treba pomoć da napokon pokrenem svoj IPhone.
    NIsam baš lud za računalima pa sve šta radim, radim na pamet. Pročitao sam dosta o tome da mogu zaključati tel ako nešto krivo na pravim a ja imam osjećaj da sve krivo radim. :-(
    Skinuo sam itunes i uspio prebaciti nekoliko pjesama na iphone ali to je to. ne mogu dalje. KAže mi "The SIM card inserted in this Iphone does not appear to be supported.". Trebam li nešto napraviti da to zaobiđem.
    trebam li instalirati taj Installer ili što???
    Znam da će te se dobro nasmijati ali meni stvarno treba pomoć. Pa šta ja tu mogu kad samneznalica. Ali, eto, ako kome treba pomoć oko dionica...
    neka mi se ne obraća jer se ni u to ne razumijem. :-)))
    Što detaljnije to bolje. Hvala, hvala, hvala...
  • pa predlažem ti da pročitaš stare postove jer je većinom sve objašnjeno u njima ;) treba uzeti malo vremena i u pretražnik upisat što se zanima i to je to
  • Nisam znao gdje da to pitam pa cu ovdje.

Ja bi htio vidjeti gdje mogu nac iPhone u Trstu pa da li bi mi netko mogo dat stranicu na kojoj tocno pise cijena i sve o telefonu?

Unaprijed hvala.

P.S. Mislim na otkljucani iPhone
  • Nisam htio otvarati novi topic, pa ću tu staviti link do MobilMe-a...
    U njemu piše dosta korisnih stvari o iPhoneu 3G, te o njegovim dodacima.
    http://mobil.hr/magazin/106/knjiga/
    Sam mi nije jasno zakaj su tak slova sitna... :P
    Vrlo zanimljivo... ;)

I da, jedna OT stvar:
    Danas kad sam bil u Algoritmu ugledao sam knjigu zvanu The iPhone PocketGuide ( http://www.amazon.com/iPhone-Pocket-Guide-Christopher-Breen/dp/0321510089 ) za 60kn i mislim da je to odlična stvar za vrle početnike...
    Te, nakon malo dužeg švrljanja po Algoritmu naiđoh ja pak na jedan zanimljivi no ipak svima poznat uređaj, također za iPod, iPhone, MP3-e i sl...
    http://www.saitek.com/uk/prod/a100.htm
    http://www.wikio.co.uk/guide/saitek-iph ... 22693.html
    I moram priznati da su mu zvučnici jako jako dobri, te čak ima mali stalčić za iPod Nano! ;)
    CIJENA: 100kn - na AKCIJI!!!
    Ako nekoga zanima više o njemu neka viče! ;)
  • svaka im cast, 9 stranica su iphoneu posvetili
  • "ipastrovic" said:
    svaka im cast, 9 stranica su iphoneu posvetili

bump
  • @Luka, pa kaj nisi pročital novi MobilMe? Imaš 9 stranica u iPhone-u 3G!
    Odlično napisano i svaka im čast ;)
  • "vedranius" said:
    @Luka, pa kaj nisi pročital novi MobilMe? Imaš 9 stranica u iPhone-u 3G!
    Odlično napisano i svaka im čast ;)

lol ne nego sam išao dizati post da bude iznad ovog za nagradnu igru ;)
  • Kada se snimi iz iTunesa glazba u iPhone, htio bih imati i omot od tog CD-a, pa me interesira kako se to postavlja da su na jednoj strani pjesme a na drugoj omot od CD-a. Ajoj baš sam zakomplicirao. Valjda će netko razumjet.
    Fala unaprid. :D
    p.s ne kad se skine s iTunesa dobijete pjesme s omotom
    iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB
  • Pozdrav svima!

Ako je ovo prostor rezerviran za "LINKOVI ZA IPHONE VAZNE STVARI ZA POCETNIKE" onda je i ovom linku inchoo.hr tu mjesto.
  • "Cale" said:
    Pozdrav svima!

Ako je ovo prostor rezerviran za "LINKOVI ZA IPHONE VAZNE STVARI ZA POCETNIKE" onda je i ovom linku inchoo.hr tu mjesto.

Pozdrav Cale ali nije, mislim da je to na prvi pogled jasno ali ajde nije neka strašna greška. Postoji sekcija o programiranju za iPhone gdje ima hrpa iskusnih programera ali i početnika pa predlažem da ga ostaviš tamo. Isto tako vidim da je prvi post pa si se mogao prvo predstaviti u sekciji za nove članove ako ti namjerna nije isključivo reklamirati company blog nego i nastaviti druženje i djeliti malo znanja sa communityem na Mackorisniku. U svakom slučaju dobrodošao.
  • Ostavio sam komentar na blogu, al vidim da se komentari moraju odobrit prije nego postanu vidljivi, pa za slucaj da se ne odobri jer je dosta kritican:

Nadam se da vam je jasno kako je ovaj clanak dezinformirajuc s obzirom na dostupnost SDK 3.0 bete. To me pogotovo cudi s obzirom na to da mu je datum objave 2 dana nakon objave same bete.

A moram priznat da ga ne bih bas preporucio nekome ni prije predstavljanja bete jer nije apsolutno nista receno i mislim da bi ovakav skup nabacanih poluinformacija mogao samo zbunit potencijalne developere :/

+ovo s registriranjem na forum radi postanja linka je stvarno ispalo smijesno i vrlo neprofesionalno.
  • "ficho" said:
    Ostavio sam komentar na blogu, al vidim da se komentari moraju odobrit prije nego postanu vidljivi, pa za slucaj da se ne odobri jer je dosta kritican:

Nadam se da vam je jasno kako je ovaj clanak dezinformirajuc s obzirom na dostupnost SDK 3.0 bete. To me pogotovo cudi s obzirom na to da mu je datum objave 2 dana nakon objave same bete.

A moram priznat da ga ne bih bas preporucio nekome ni prije predstavljanja bete jer nije apsolutno nista receno i mislim da bi ovakav skup nabacanih poluinformacija mogao samo zbunit potencijalne developere :/

+ovo s registriranjem na forum radi postanja linka je stvarno ispalo smijesno i vrlo neprofesionalno.

Moram priznati da sam ostao zbunjen nakon vaseg komentara. Clanak sam pisao sa programerskog stajalista i cijeli blog ce biti usmjeren u tom smislu. Kada sam spominjao SDK nisam ciljao na trenutnu verziju nego na opcenito "alat za developere". Radim kao iphone programer vise od 6 mjeseci i nadam se da shvacate da zelim pomoci a ne odmoci potencijalnim programerima. Za sve dodatne informacije pogledajte inchoo.net gdje sve vec napisane clanke mozete naci ali na engleskom jeziku. Nitko se od "stranaca" jos nije pobunio rekavsi da su clanci dezinformirajuci pa ne vidim razloga da iste materijale nemogu iskoristiti i na nas hrvatski puk. :-)
  • "Luka" said:
    [quote="Cale"]Pozdrav svima!

Pozdrav Cale ali nije, mislim da je to na prvi pogled jasno ali ajde nije neka strašna greška. Postoji sekcija o programiranju za iPhone gdje ima hrpa iskusnih programera ali i početnika pa predlažem da ga ostaviš tamo. Isto tako vidim da je prvi post pa si se mogao prvo predstaviti u sekciji za nove članove ako ti namjerna nije isključivo reklamirati company blog nego i nastaviti druženje i djeliti malo znanja sa communityem na Mackorisniku. U svakom slučaju dobrodošao.[/quote]

Hvala na upozorenju i na veoma korisnim informacijama. Oprostite jer se nisam prvo predstavio - sad sam to obavio. :-) Kasno palim. Hvala na dobrodoslici!
  • Ja se izvinjavam, ali ili ovaj search ne radi kako treba, ili niko nije napisao do sada ovo (sto je malo nemoguce).
    Kupih danas polovan iPhone 2G 8GB, i vec ima 2.1.1 i jailbrakeovan je (ili kako se vec pise :) ). Imam aplikacije poput Cydia-e i Installera, ali problem je sto ja u kuci nemam wifi, vec hocu da dok je nakacen na kabl, aplikacije sa kompa (Machintosh), naravno one crackovane instaliram na iPhone. Svuda trazih po netu, niko ne objasnjava KOJI program na MACu da koristim da bi mogao da instaliram, jer mi iTunes kaze da aplikacija koju hocu da instaliram nema sertifikat neki :)
  • Search dobro radi.
    Nisi mogao naći, jer se o tome ne priča ovdje. :roll: