Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• bojan.c
  • NenoJe
  • Boom22
  • tr00pa
  • Boro
  • wilijam23
  • mafijaš
  • Ivan
  • mojca
  • GemahenLahen
  • cyb
  • PoluCelavi
  • marinkekac
  • Mafija
  • Vlada11070
  • MadMax

Tko je online (0)

ljudi pomozite!
  • pozdrav svima,
    nakon već slabih živaca, previše uzalud sprženih dvd, došlo mi je da bacim komp kroz prozor, dignem kredu i kupim mac-a
    ali prije nego što napravim molim vas za pomoć
    probao sam već par verzija hackintoša (Leopard 10.4 & Leopard 10.5, Leo4all itd.), al niti jedna mi ne želi raditi na mom amd pc.u (stime da ta ista verzija radi na hp-ovcu sa intelovim chipsetom i proc. )

konfiguracija:
    AMD 64 Sempron 2800+, 1600 Hz, AM2 soc, (SSE2, SSE3)
    MSI K9N SLI,
    GForce Gainward 8500 GT, 256 MB
    Seagate Baracuda 80 GB
    Pioneer DVD/RW
    Creative Audigy SE

kad restartam, boota, dvd , kaže mi da pritisnem any key to boot bla...bla... ja reko' ok. zatim ispisuje neke stvati po ekranu. Tad promjeni mi rezoluciju display-a i smrzne se . piše loading kernel i u tom stilu neš, i nejde dalje.
    drugi slučaj je da čim ga hoću bootat opet nekaj ispisuje po displayu (tj load-a), i nakon par sec. se restarta i tako u nedogled. :shock:

ako mi netko tko je već instalirao mac ox na takvoj konfiguraciji nek se javi jer malo me već sve ovo izluđuje....

....a samo hoću imat Leoparda 10.5 na svom kompu. :roll:
    Post edited by Unknown User at 2008-06-27 10:22:06
  • 4 Komentara sorted by
  • Ako već ne želiš dati hrpu novaca samo da bi isprobao OSX, onda makar uloži koju kunu i kupi Intel.

Gigabyte GA-945GCM-S2 + Intel E4500 = 1000kn
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ok, dal postoji kakva šansa da instaliram mac os x na trenutnu kofiguraciju ?
    neda mi se ulagat pare u konfu, kad ova zadovoljava sve moje trenutne potrebe
  • said:

ok, dal postoji kakva šansa da instaliram mac os x na trenutnu kofiguraciju ?
    neda mi se ulagat pare u konfu, kad ova zadovoljava sve moje trenutne potrebe

Možda zdovoljava tvoje potrebe, ali očito ne zadovoljava tvoje želje za instalacijom OSX-a :)

Jesi potražio iskustva drugih s tom pločom i Leopardom?

http://wiki.osx86project.org/wiki/index ... 10.5.2#MSI
  • hm probaj s Zephyroth 10.5.2. al ti neznam dali ce ti raditi. procesor ti daje probleme

pozdrav