"hrkljush" said:Umm, ne želim kišiti na vašu paraduali načekat ćemo se još neko vrijeme dok izađe... sami Blizzardovci su izjavili da im je Starcraft 2 prioritet, tako da pretpostavljam da ništa prije Q2 2009, što je i logično u neku ruku.
S druge strane, SC2 će također biti Mac-ready.
"Luka" said:Znamo to itekakoovaj thread je pokrenut kad su poredstavili video teasere
Inače blizzard u svim svojim igrama paralelno izbacuje i mac i win verziju. Na istom DVD-u
"Luka" said:[quote="hrkljush"]Umm, ne želim kišiti na vašu paraduali načekat ćemo se još neko vrijeme dok izađe... sami Blizzardovci su izjavili da im je Starcraft 2 prioritet, tako da pretpostavljam da ništa prije Q2 2009, što je i logično u neku ruku.
S druge strane, SC2 će također biti Mac-ready.
"Tzumi" said:Hoces reci, da kada izade Diablo 3 ne moram izvoditi narudzbe preko neta ili ici u inzoemstvo, nego jednotavno kupim Diablo 3 iz ducana i mogu ga sa istog medija koji bi radio na PC-u pokrenuti i na Mac-u? Jer ako je tako onda![]()
![]()
"ellaa" said:pa zar nije ta sema vec bila na nekim igrama, cura je nasla na amazonu originalni baldurs gate2, na kutiji pise da radi i na pc-u i na mac-OS-u.ali kako je moguce da ima u sebi i exe i dmg doista ne razumijem
"Luka" said:SVE Blizzardove igre ( i BioWare i INterplayove prije) imaju dva installera na istom DVD-u/CD-u ( win i mac)
"hrkljush" said:[quote="Luka"]SVE Blizzardove igre ( i BioWare i INterplayove prije) imaju dva installera na istom DVD-u/CD-u ( win i mac)
"ellaa" said:sto se Bioware-a tice,mozda sam star i zatucan,ali smatram da je nakon icewin dale-a i baldurs sage rekao sve sto je trebao reci,neverwinter klonovi uopce po meni nisu cist rpg,kao sto ni novi diablo3 nije ni blizu legendarne 1 i 2.sorry,al tako misli vecina gamer-a.slicno ko i za fallout3-koji uzas i kasapljenje igre,tko je god presao 1 i 2 fallout zna o cemu pricam...eto sad se osjecam bolje...
"Luka" said:[quote="ellaa"]sto se Bioware-a tice,mozda sam star i zatucan,ali smatram da je nakon icewin dale-a i baldurs sage rekao sve sto je trebao reci,neverwinter klonovi uopce po meni nisu cist rpg,kao sto ni novi diablo3 nije ni blizu legendarne 1 i 2.sorry,al tako misli vecina gamer-a.slicno ko i za fallout3-koji uzas i kasapljenje igre,tko je god presao 1 i 2 fallout zna o cemu pricam...eto sad se osjecam bolje...