Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• ivanna_t
  • Purger155
  • Phantom_Lord
  • Beast
  • Zafarano
  • Ivan
  • monty_pirate
  • papittovenga
  • giove
  • Veyron
  • kriksy
  • Popaj76
  • tkotikrivkristijan
  • weiss
  • OcuiPhone
  • elvis_zd
  • frosty89
  • luciusorg
  • aladin
  • tomasso

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Diablo 3
  • Da vidimo tko će kupiti?
    Ja ću ga odigrati makar prestao spavati uopće :D
    Post edited by Unknown User at 2008-11-29 13:33:43
  • 21 Komentara sorted by
  • Ja jedva cekam! Steta sto nema nikakvog datuma za sad ali skinuo sam onaj 800mb velik gameplay filmic i to izgleda fantsaticno!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KUPUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!
  • +1
  • Naravno
     iMac | iPad | iPhone
  • Odlicno! Jedva cekam!
  • Im in, oce biti odmah mac verzije?
  • Navodno izlazi istovremeno i Mac verzija ;)
  • Umm, ne želim kišiti na vašu paradu :lol: ali načekat ćemo se još neko vrijeme dok izađe... sami Blizzardovci su izjavili da im je Starcraft 2 prioritet, tako da pretpostavljam da ništa prije Q2 2009, što je i logično u neku ruku.

S druge strane, SC2 će također biti Mac-ready. 8-)
    nothing right in my left brain, nothing left in my right brain
  • "hrkljush" said:
    Umm, ne želim kišiti na vašu paradu :lol: ali načekat ćemo se još neko vrijeme dok izađe... sami Blizzardovci su izjavili da im je Starcraft 2 prioritet, tako da pretpostavljam da ništa prije Q2 2009, što je i logično u neku ruku.

Znamo to itekako :) ovaj thread je pokrenut kad su poredstavili video teasere :D
    Inače blizzard u svim svojim igrama paralelno izbacuje i mac i win verziju. Na istom DVD-u ;)
  • "Luka" said:
    Znamo to itekako :) ovaj thread je pokrenut kad su poredstavili video teasere :D
    Inače blizzard u svim svojim igrama paralelno izbacuje i mac i win verziju. Na istom DVD-u ;)

Ono što je zanimljivo je da (koliko sam skužio, možda sam u krivu) Blizz piše igre nativno za Mac, dok npr. EA porta Ciderom - zanimljivo je npr. koliko Spore na Macu pati od windowsoidnih problema (rušenja itd.) - gotovo pa uvredljivo za community. :roll:

Eto, dobio sam inspiraciju da zavrtim dvojku kad mašina konačno stigne... :ugeek:
  • "Luka" said:
    [quote="hrkljush"]Umm, ne želim kišiti na vašu paradu :lol: ali načekat ćemo se još neko vrijeme dok izađe... sami Blizzardovci su izjavili da im je Starcraft 2 prioritet, tako da pretpostavljam da ništa prije Q2 2009, što je i logično u neku ruku.

Inače blizzard u svim svojim igrama paralelno izbacuje i mac i win verziju. Na istom DVD-u ;)[/quote]

Hoces reci, da kada izade Diablo 3 ne moram izvoditi narudzbe preko neta ili ici u inzoemstvo, nego jednotavno kupim Diablo 3 iz ducana i mogu ga sa istog medija koji bi radio na PC-u pokrenuti i na Mac-u? Jer ako je tako onda :D :D :D
  • "Tzumi" said:
    Hoces reci, da kada izade Diablo 3 ne moram izvoditi narudzbe preko neta ili ici u inzoemstvo, nego jednotavno kupim Diablo 3 iz ducana i mogu ga sa istog medija koji bi radio na PC-u pokrenuti i na Mac-u? Jer ako je tako onda :D :D :D

Tako je
  • Ili svejedno narucis iz vana jer su cijene upola nize :D
  • pa zar nije ta sema vec bila na nekim igrama, cura je nasla na amazonu originalni baldurs gate2, na kutiji pise da radi i na pc-u i na mac-OS-u.ali kako je moguce da ima u sebi i exe i dmg doista ne razumijem :roll:
  • "ellaa" said:
    pa zar nije ta sema vec bila na nekim igrama, cura je nasla na amazonu originalni baldurs gate2, na kutiji pise da radi i na pc-u i na mac-OS-u.ali kako je moguce da ima u sebi i exe i dmg doista ne razumijem :roll:

SVE Blizzardove igre ( i BioWare i INterplayove prije) imaju dva installera na istom DVD-u/CD-u ( win i mac)
  • zakooon,sad mogu pocet fektati curu za Bozic...
  • "Luka" said:
    SVE Blizzardove igre ( i BioWare i INterplayove prije) imaju dva installera na istom DVD-u/CD-u ( win i mac)

Nažalost Biowareu više to nije praksa otkad ga je kupio EA. Žonglirao sam s idejom da si upiknem Mass Effect, ali iskreno ne da mi se Win držati gore zbog jedne igre, šteta HD prostora.
  • "hrkljush" said:
    [quote="Luka"]SVE Blizzardove igre ( i BioWare i INterplayove prije) imaju dva installera na istom DVD-u/CD-u ( win i mac)

Nažalost Biowareu više to nije praksa otkad ga je kupio EA. Žonglirao sam s idejom da si upiknem Mass Effect, ali iskreno ne da mi se Win držati gore zbog jedne igre, šteta HD prostora.[/quote]

i steta dakako win-necega na mac-u... :mrgreen:
  • sto se Bioware-a tice,mozda sam star i zatucan,ali smatram da je nakon icewin dale-a i baldurs sage rekao sve sto je trebao reci,neverwinter klonovi uopce po meni nisu cist rpg,kao sto ni novi diablo3 nije ni blizu legendarne 1 i 2.sorry,al tako misli vecina gamer-a.slicno ko i za fallout3-koji uzas i kasapljenje igre,tko je god presao 1 i 2 fallout zna o cemu pricam...eto sad se osjecam bolje...
  • "ellaa" said:
    sto se Bioware-a tice,mozda sam star i zatucan,ali smatram da je nakon icewin dale-a i baldurs sage rekao sve sto je trebao reci,neverwinter klonovi uopce po meni nisu cist rpg,kao sto ni novi diablo3 nije ni blizu legendarne 1 i 2.sorry,al tako misli vecina gamer-a.slicno ko i za fallout3-koji uzas i kasapljenje igre,tko je god presao 1 i 2 fallout zna o cemu pricam...eto sad se osjecam bolje...

/potpis do neba!!!
    ja i žena smo veliki fanovi Diabla, BG/ID ali i NWN

doduše mislim da treba pričekati da izađe D3 da bi sudili :D
  • "Luka" said:
    [quote="ellaa"]sto se Bioware-a tice,mozda sam star i zatucan,ali smatram da je nakon icewin dale-a i baldurs sage rekao sve sto je trebao reci,neverwinter klonovi uopce po meni nisu cist rpg,kao sto ni novi diablo3 nije ni blizu legendarne 1 i 2.sorry,al tako misli vecina gamer-a.slicno ko i za fallout3-koji uzas i kasapljenje igre,tko je god presao 1 i 2 fallout zna o cemu pricam...eto sad se osjecam bolje...

/potpis do neba!!!
    ja i žena smo veliki fanovi Diabla, BG/ID ali i NWN

doduše mislim da treba pričekati da izađe D3 da bi sudili :D[/quote]

pricaj mi,zima,snijeg,cura i ja u toploj sobi,vikend,na mac-u baldurs2,uhh,caj,jooooj uzitaaak!!!!