Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• tetanus
  • Dovla
  • C R O W
  • Kuki
  • fosavance
  • goran_dragovic
  • pkj
  • Tomek
  • Anita Pero
  • JiXaW
  • ikdes1gn
  • matic_2.4
  • zipce
  • Cvetna
  • monty_pirate
  • Zoki_Zg

Tko je online (2)

Još jedna sekcija...
  • Pala mi je jedna ideja ponukana čestim ponavljanjima switcherskih pitanja... Bi li bilo moguće na glavnu stranicu u glavnom izborniku gore desno dodati još jednu sekciju, recimo pod nazivom "Za početnike" ili tako nešto...tamo bi se nalazilo sve za početi raditi na Macu, od tipkovničkih kratica do svih programa i pluginova koji switcheri često traže s linkovima, razni dodaci, widgeti i tako to i da se relativno često update stranica.... Znam da postoji nešto slično na forumu, ali ovako bi možda bilo preglednije i jednostavnije, a pretpostavljam da nije tehnički teško izvesti...samo šta ima tu dosta posla...pa se ja nudim za sređivanje sadržaja :geek:
    Post edited by Unknown User at 2008-07-05 11:36:40
  • 5 Komentara sorted by
  • Slazem se, ideja nije nova :) ali bilo bi ju dobro realizirati, jer iz dana u dan Mac korisnika na nasim prostorima ima sve vise i vise 8-)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Da, tako nesto bi nam definitivno pomoglo samo to netko treba slozit i odrzavat :)
  • Sorry tek sad vidjeh thread. Da slicna je ideja na mojoj todo listi od početka, samo nije bilo vremena. Soic, ako hoces odrzavati tu stranicu ja ti mogu napraviti account i omoguciti da uredjujes stranicu. Mislim da je za pocetak dovoljna jedna stranica koju bi kontinuirano updejtali... kasnije, ako bude lako cemo neku dublju strukturu slozit.
    Admin
  • OK, ja sam za, samo za sedmicu-dvi pošto su mi sad rokovi na faksu, pa neman baš vrimena :geek: ...smislit ću ja neku koncepciju u međuvremenu...
  • Odlično :))

Kad si spreman pošalješ PM ili se javiš na mac.korisnik@mackorisnik.com.

Tnx.
    Admin