Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• elvisinjo
  • Beli
  • zake
  • iVar87
  • njuskalo2401
  • imarink
  • Robery0900
  • Milkyinki
  • t_i_n_a
  • SFSoM
  • nikolajagic
  • soic
  • smurfastic0
  • this charming man
  • maki1
  • tetanus

Tko je online (0)

Ručna instalacija drivera za WiFi
  • Bok svima,

u prošloj temi sam pitao za dual boot upute, a sad me zeza WiFi kartica. naime, u prošloj instalaciji Kalyway_Leopard_10.5.2_DVD_Intel_Amd sam odabrao sve moguće drivere pri pokretanju instalacije i WiFi mi je radio po defaultu čim je instalacija završila, no danas sam nanovo išao instalirati Leoparda i očito nisam uključio drivere, jer za ATI x1350 nema drivera pa baca crni ekran ako uključim generičke ATI drivere, i WiFi mi nije prepoznat. Sad, nakon dužeg uvoda, možete li mi objasniti kako i gdje naći i instalirati driver za Broadcom WiFi? Čitam insanelymac forum ali mi fale osnovne informacije gdje naći driver, kako ga instalirati, prepoznaje li sistem WiFi kao Unknown device i sl...
    Post edited by Unknown User at 2008-08-25 01:40:18
    iPhone (8gb)
    iPhone 3g (16gb)
    iPhone 3gs (32gb)
    iPhone 4 (16gb)
    iPad 3g (16gb)
    iPad 2
  • 4 Komentara sorted by
  • pogledaj ovdje dali je tu tvoja kartica http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

Bok svima,

u prošloj temi sam pitao za dual boot upute, a sad me zeza WiFi kartica. naime, u prošloj instalaciji Kalyway_Leopard_10.5.2_DVD_Intel_Amd sam odabrao sve moguće drivere pri pokretanju instalacije i WiFi mi je radio po defaultu čim je instalacija završila, no danas sam nanovo išao instalirati Leoparda i očito nisam uključio drivere, jer za ATI x1350 nema drivera pa baca crni ekran ako uključim generičke ATI drivere, i WiFi mi nije prepoznat. Sad, nakon dužeg uvoda, možete li mi objasniti kako i gdje naći i instalirati driver za Broadcom WiFi? Čitam insanelymac forum ali mi fale osnovne informacije gdje naći driver, kako ga instalirati, prepoznaje li sistem WiFi kao Unknown device i sl...

nemozes izabrati sve moguce drajvere jer ti nebude, kao što je tebi, nece raditi
  • said:

Bok svima,

daj mi konfiguraciju pa da ti pomognem
  • hej... filipe... vidim da imas iskustva sa instalacijama maca na pc-u...

evo kod sebe sam sve oke instalirala ali frend ima nekih problema s wifi karticom...

radi se o ovoj kartici:
    Name [00000011] ASUS 802.11b/g Wireless LAN Card
    Adapter Type Ethernet 802.3
    Product Type ASUS 802.11b/g Wireless LAN Card
    PNP Device ID PCI\VEN_11AB&DEV_1FA7&SUBSYS_138F1043&REV_07\4&23C0B1C&0&00F0

ugradjena na ploci, a ploca je: Asus P5GD2-Deluxe

pa jel mozda znas jel bi to moglo nekako proraditi?

koristio je iAtkos instalaciju (leopard 10.5.4.) i digne se sve normalno ali mu wifi ne radi... kako ja nemam wifi na svom stroju, onda bas nemam ni iskustva oko toga... pomagaj ako znas... :|