"Dottore" said:Koliko ja znam 2004 godine mu je bio dijagnosticiran karcinom gušterače kada je i operiran tzv. Whipple zahvatom kada mu je odstranjena većina želuca i duodenuma dok se jednjak spojio direktno sa tankim crijevom. Zbog toga naravno ima problema sa prehranom, a i on se drži posebne veganske dijete pa je zato onako mršav. Zahvat koji je sada učinjen prema njima je učinjen upravo zbog tih problema sa prehranom a ne zbog recidiva karcinoma kao što su neki pretpostavili kada su ga vidjeli onako mršavog na WDC-u u 6. mjesecu. Međutim on je inzistirao da je njegovo zdravlje njegova osobna stvar i nije želio o tome razgovarati čime dioničari apple-a nisu baš zadovoljni.
"Luka" said:Kolko znam ( a ne znam puno) karcinomi gušterače su iznimno teški sa velikom stopom smrtnosti, njemu je dijagnosticiran vrlo rijedak oblik raka gušterače "islet cell neuroendocrine tumor", koji ima veliku stopu preživljavanja i operabilan je. Uglavnom čini se da je Steve imao "opaku sreću" u nesreći. I nadam se da će sve proći ok.
"Dottore" said:[quote="Luka"]Kolko znam ( a ne znam puno) karcinomi gušterače su iznimno teški sa velikom stopom smrtnosti, njemu je dijagnosticiran vrlo rijedak oblik raka gušterače "islet cell neuroendocrine tumor", koji ima veliku stopu preživljavanja i operabilan je. Uglavnom čini se da je Steve imao "opaku sreću" u nesreći. I nadam se da će sve proći ok.
"performita" said:Meni je naš DotTore super, ljubazan i pristojan!
Opravdava svoju titulu...
Na drugom forumu ima neki lik koji nosi isti avatar a takva je prostačina![]()
Zato obožavam čitat ovog Dottore-a![]()
I zašto ne bismo imali stručno objašnjenje o tome što je točno Stivu pa je tako mršav, to je baš genijalno!!!