Zamolio bih korisnike da me vise ne pitaju na PP za Tommov broj.
Nisam s njime vise u kontaktu i ne mogu ga vise nikome preporuciti. @rak21 se ovim putem javno ispricavam sto sam gledao kako moderatori brisu njegov topic umjesto da sam potvrdio njegovu pricu.
http://www.jabucnjak.hr/forum/razno/67780-servis-apple-opreme-moje-iskustvo-s-tomm.om.html#67826
Nek se zna istina, ili netko možda od moderatora dobiva proviziju od Tomma? Pitam se zašto nema nigdje broja mobitela od tog Tomma ako se ozbiljno bavi s tim, odgovor leži u tome da bi se TOMMA SAMO REKLAMIRALO i spamalo po forumu, a zauzvrat netko tko šalje svima broj od Tomma dobije svoju proviziju !!! Zato se i pljuje po drugim serviserima a Tomma se uzdiže u nebesa. Da nebi isplalo da je rak21 jedina žrtva, mogu to potvrditi jer izvarao i moju frendicu kojoj je rekao da joj je ugradio original display i touchscreen da bi se na kraju otkrilo da je ugradio jeftinu kopiju s ebaya, naravno da joj vise nije palo na pamet da mu nosi opet mobitel, a isto mu je nosila samo zato jer je bilo puno preporuka s ovog foruma.
ja nisam imao iskustva sa nikakvim servisom, ali tad su modovi lose reagirali jer je tema u kojoj @rak21 prepricava svoje iskustvo pobrisana u roku 10 min od objave, a postovi koji su promovirali piratske aplikacije i dilanje linkova za iste, stajali bi na forumu danima! da ne spominjem kako je negativna kritika na racun nekog drugog servisera mjesecima stajala online! cisto je bio cudan kriterij po kojemu se nesto hitno brise, a forum je mjesecima bio prepusten sam sebi! i sad na jednom su moderatori jako zabrinuti radi nekog negativnog stava... mah! eto na jabucnjaku je kompletni post koji je bio obrisan pa procijeni dal ga je trebalo brisati! mozda i je, ali onda brisi i ostala sr.nja koja se pisu po forumu!
mislim, meni ni iz dzepa ni u dzep, ali to me tada bilo bas razljutilo jer ako se pravila drzimo onako po potrebi, kad nam pase, onda mozemo sve u vodu baciti! ili se trudi drzati pravila uvijek, ili nemoj uopce!
Moram reci da je i mene iznenadila danasnja PM poruka i fichin javni istup glede Tomma. PM bih rado objavio javno ali necu posto sam indirektno zamoljen da to ne cinim. A sta da ja kazem, s obzirom na Fichin odnos s Tommom ne zamjeram mu previse sto nije reagirao na vrijeme, dobiva + sto je uopce i progovorio o toj temi. Gorak okus i razocaranje naspram nekih moderatora ostaje i dalje sto je ujedno i razlog sto sam prestao posjecivati forum i konstruktivno (komentiranjem, odgovaranjem na pitanja, objavljivanjem uputstava) doprinositi njegovom razvoju. Isti ce se vrlo lako prepoznati..
tmilovan said: To pak ne znači da se usluga ne može pokvariti, pa je red da i oni koji su nezadovoljni objave svoje nezadovoljstvo.
Koliko se sjećam ovakva izjava se smatrala svetogrđem! Da li je to došlo do promjene "politike" na forumu? Zbog čega se moja tema prije pola godine onako munjevito obrisala?
tmilovan said: Samo molim činjenice i argumente, a ne pretpostavke i neutemeljene objede jer njih ću ja osobno brisati ako treba.
Sve što sam napisao bilo je iz vlastitog iskustva, argumentirano, bez vrijeđanja i prijetnji (na što sam posebno pazio iako sam tad bio iznimno ljut)
tmilovan said: ako itko ima pritužbe na njih neka mi ih pošalje na PM
Da si i onda ovako reagiralo (a obratio sam ti se za pomoć na PM) ne bih izgubio vjeru u dobre namjere moderatora na forumu na kojem sam se i sam mislio "kandidirati" za jednog od njih..
tmilovan said: Mislim ono... ne mora nam se forum pretvoriti u kopiju 99% domaćih portala gdje se samo pljuje, svađa i negativizira.
P.S. Unatoč svemu, ovo potpisujem u potpunosti..
Na kraju svega, ja interesa u ovom više nemam, gubitak telefona je davno preboljen no ne želim da netko od korisnika foruma na svojoj koži osjeti ono što sam ja prošao..
ideššššš
no kad je rakova priča bila aktualna, sjećam se da si bio debelo na tommovoj strani. tako da je prosvjetljenje ipak došlo naknadno.
meni je lik bio mutan odavno (servisira mobitele a bavi se desetim poslom; ne daje kontakt podatke; ne javlja se na pozive ili poruke kad kontakt uspiješ izvući tajnim kanalima - ko da tražiš nekoga iz jebene al-qaede), no fakat se nije smjelo zucnuti o tome. odnosno smjelo se, ali bi bilo sasuto drvlje i kamenje.
doh opet Tomm i broj??? jel moze meni netko na PM otkrit tajnu Tommovog broja? U cemu je catch i zasto se taj broj jednostavno ne napise na forum nego svaka tri dana post? Ne kuzim ni modove po ovom pitanju jer ovo je fakat bespotrebno spamanje i tako zaspamanog foruma :/
ficho said: I opet ti spamas jos vise svojim cmizdrenjem.
Ocigledno je spamanje pozeljan oblik komunikacije na ovom forumu :D btw evo link na servis, nije samozatajni Tomm ali decki navodno rade sasvim dobro, nasao sam ih na jednom drugom forumu http://www.servis-ajfon.com/
"performita" said:[quote="Luka"][quote="y2kolacica"]ja svoj naručio od rodbine iz Amerike... 180$
"shizmirka" said:Zahvaljujem Tommu na uspješno popravljena 2 iPhonea!Rade ko novi
"Artis" said:Tomm dali je moguce zamjeniti samo staklo na iphoneu? (radi se o 2g modelu iliti classic) ako da koliko many many, poslao ti pm ali nisi odgovorio, pa samo da znam na cemu sam
"lubenica" said:and the iOscar goeeees to... Tomm!!!!!!!!
stvarno svaka čast, na brzini i pomoći, digao se moj najdraži gadget iz mrtvih!!
hvala još jednom!
"performita" said:Tomm, ne mogu prestat gledat u tvoj potpis... woooooooliiiiiiiiiiiim gaaaaaaaa![]()
Sorry za offTopiK, ali osim što je legenda, Tomm ima i najbolji signature
"ficho" said:lolchek
rak21 said: pa hitno je, cura je ovlazila telefon; citaj pomokrila ga :)
hahahah! kako je "pomokrila" bolje od "ovlazila"?! lud si xD
Inače nastojim ne ragirati i držati se po strani, ali čini se da sad moram. Dakle:
Nema ovdje nitko nikakve provizije :) niti ga je itko posebno reklamirao.
Mahom su korisnici koji su bili zadovoljni izrazili svoje mišljenje i preporučili čovjeka. Pa nisu mu svi valjda prijatelji:)? Ljudi su ga preporučivali jer su bili zadovoljni i točka.
To pak ne znači da se usluga ne može pokvariti, pa je red da i oni koji su nezadovoljni objave svoje nezadovoljstvo.
Samo molim lijepo i argumentirano, a ne lupetati ovakve gluposti:
iphone99 said: odgovor leži u tome da bi se TOMMA SAMO REKLAMIRALO i spamalo po forumu, a zauzvrat netko tko šalje svima broj od Tomma dobije svoju proviziju !!!
Ako se netko osjeća zakinut, neka to lijepo i pristojno objavi i ostati će objavljeno. Razumljivo je da i kod najbolje tvrtke ima nezadvoljnih kupaca, no ako se nezadovoljstvo učestalo počne ponavljati red je da svi znamo za to. A onda će odnos pozitivnih i negativnih recenzija sam govoriti treba li koristiti nečije usluge ili ne.
Samo molim činjenice i argumente, a ne pretpostavke i neutemeljene objede jer njih ću ja osobno brisati ako treba. Gore citirano ostaje za primjer kako ne bi trebalo pisati, a kad bi npr @iphone99 mogao linkati spomenutu jeftinu kopiju to bi mu itekako dalo težinu drugom argumentu.
Mislim ono... ne mora nam se forum pretvoriti u kopiju 99% domaćih portala gdje se samo pljuje, svađa i negativizira.
Može se valjda nezadovoljstvo izraziti na pristojan način?
Inače ostavljam moderatorima otvorene ruke kod obavljanja posla i držim da ga dobro rade, a ako itko ima pritužbe na njih neka mi ih pošalje na PM, naravno dobro argumentirane.
Hvala.
rak21 said: Da si i onda ovako reagiralo (a obratio sam ti se za pomoć na PM) ne bih izgubio vjeru u dobre namjere moderatora na forumu na kojem sam se i sam mislio "kandidirati" za jednog od njih.
Moj grijeh :((... zadnjih 6 mjeseci gotovo da me nije bilo i doslovce sam ignorirao sve što se zbiva osim kad bi pao server. Sve ostalo je prepušteno ekipi, a kako su ljudi sve odrađivali (po mom mišljenju dobro) bio je red i da poštujem njihov sud...
Sad kad sam opet tu i pripremam članke za blog dio sajta, red je ponesem dio tereta i da se uključim i reagiram kad smatram da treba.
Pogledaj kad su Ficho i Tomm zadnji puta bili aktivni.
Moze li mi neo na pm broj od Tomma, uspjesno mi popravio bio iPhone 3G, sada frendici puklo staklo...
Moze li na pm broj od Tomma, frendici puklo staklo, a meni je jednom popravio iPhone (nemam vise kontakt)
Pa, jel ne čitaš prijašnje komentare? :)
"miomika" said:e sad.....RESPEKT Tomu.....jos da netko ima za zamle novce prodati dispaly ili mjenjati za neki komad hardware-a
"y2kolacica" said:ja svoj naručio od rodbine iz Amerike... 180$
"Luka" said:[quote="y2kolacica"]ja svoj naručio od rodbine iz Amerike... 180$
stara je tema ali molio bih broj tomma na PM..
hvala
Pa kud si navalio, vikend je. Dobit ces broj na pp u ponedjeljak :)
ficho said: Pa kud si navalio, vikend je. Dobit ces broj na pp u ponedjeljak :)
pa hitno je, cura je ovlazila telefon; citaj pomokrila ga :)
ficho said: Pa kud si navalio, vikend je. Dobit ces broj na pp u ponedjeljak :)
ja jos cekam da mi posaljes broj :P
Znam da nije tema na ovo ,al eto danas na poslu bio,ispao iphone iz depa,i puklo staklo ko kokica,mene samo zanima jel je Tomm i dalje u biznisu i kako doci do njega?!:) hvala......
@ficho @Tomm poslaso sam vam PM zar je tajna dobiti broj da pogleda jednu !zakljucanu" ladicu na novom iphone4 zensko mi u kuci guralo iglicu u micro sim adapter i sad se nada izvaditi nebih rado sam prckao jer neam alat vidio ja na you tube sve ali bolje da to napravi strucnjak pa vas molim br moba thx
MoschuS said: doh opet Tomm i broj???
I opet ti spamas jos vise svojim cmizdrenjem.