Ma Luka vara. Njegov post se pojavi svakih par mjeseci na forumu, a svaki tjedan ima 100 postova vise nego prosli :P
Typo_PoLice said: Moderatori, molim Vas lijepo, riješite mi ovo. Na ovom mjestu sam nitko i ništa bez post count-a! ;D
Ne mogu to moderatori, to moram ja :(. Pogledam preko vikenda.
nonich said: šteta
sad nemas vise motivacije za napisati 5k postova :D
"tmilovan" said:Evo popustih nagovorima, pa smo uveli statuse korisnika. Statusi su razrezani prema broju objavljanih postova, a imenovani za sada prema legalnom statusu rimskih građana (ne pitajte:)).
Ajmo sada svi brzo se potrudit za prestat bit Servus.
"MoschuS" said:Hehe, ja sam Consul svidja mi se![]()
Ali svejedno bi pitao....
"tmilovan" said:I da. Zna li netko kako se na latinskom kaže "freedman"?
I isprike za zastranjenje u pretjeranu geekovštinu.
"Luka" said:[quote="tmilovan"]I da. Zna li netko kako se na latinskom kaže "freedman"?
"tmilovan" said:[quote="Luka"][quote="tmilovan"]I da. Zna li netko kako se na latinskom kaže "freedman"?
"tmilovan" said:Odlično, sad još samo da skontamo bi li Libertin bio ispred ili iza Peregrinusa na društvenoj ljestvicii imamo novu stavku...
tko će prestići Luku.
Bokte, dodjem iz skole, jedva prezivim prokleti Latinski i sad mi ga vi ovdje nabijate na nos. :)
To nonich odgovara na neke prastare postove :roll:
A gdje se mogu vidjet ti statusi
Molio bih nekoga kompetentnog i/ili ovlaštenog da mi pomogne. Naime, meni se uopće nemože vidjeti broj napisanih postova. Probao sam na forum doći i kao "Gost" i svejedno ne vidim broj. Unaprijed hvala! :)
Haha stvarno, to sam neki dan skuzio. Ti uopce nemas post count.
[sarkazam] Volim ovaj forum [/sarkazam]
Super! :D Glavno da nije problem do mog kompa il' tako nešto. :) Moderatori, molim Vas lijepo, riješite mi ovo. Na ovom mjestu sam nitko i ništa bez post count-a! ;D :P
Dottore said: To nonich odgovara na neke prastare postove
sorry,ali dobro dođe da se tema iz 2008 vrati u život
A gdje se vide ti statusi?
@tmilovan Nema žurbe, reklo bi se "ima u'Boga dana!", ili "odnia đava prišu!". :D Unaprijed hvala što ćete mi to popraviti! :)
barusha said: A gdje se vide ti statusi?
stvarno,gdje se vide?
Ne vide se više. To je feature sa starog foruma koji trenutno nije podržan.
tmilovan said: Ne vide se više. To je feature sa starog foruma koji trenutno nije podržan.
šteta
@kinsif Točno to. :) Onako su neki ipak bili "jednakiji među jednakima". :)
Ja sam imao unique status, sad sam obican korisnik s puno postova :(
@ficho Kako to misliš "običan korisnik"? Ali nisi moderator također, ili tako nešto? :O
Ne.
Pa onda imaš isti status kao i prije? :)
@tmilovan Samo da napomenem da mi spomenuti problem sa post count-om nije uopće nešto bitno. Nema žurbe. Riješili ga Vi sutra, za mjesec dana ili godinu - svejedno. Pozdrav. :)
Typo_PoLice said: Pa onda imaš isti status kao i prije?
Nemam. Bio sam Tribunus Tribunii i to je bio unique status, pitaj @tmilovan-a :P
A hdje se vide ti statusi uopce.?
Nigdje još, ali bit će uskoro, Toni će malo naštelati vanillu :)
Typo_PoLice said: @tmilovan Samo da napomenem da mi spomenuti problem sa post count-om nije uopće nešto bitno. Nema žurbe. Riješili ga Vi sutra, za mjesec dana ili godinu - svejedno. Pozdrav.
Evo riješeno. Count on :)
U cem je bio problem ako smijem pitati?
LordShigi said: U cem je bio problem ako smijem pitati?
Pri kreriranju accounta u jedno je polje u bazi ostalo NULL umjesto da se unutra upiše "0", pa nije htjelo s tim računati :)
@tmilovan Puno Vam hvala! :)