Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Boro
  • tinna
  • borostef
  • AdoSel
  • mario_kevic
  • Mariobilll
  • alenq
  • bope
  • oki1993
  • snekhr
  • Ilija
  • Jaksa
  • Gabi95
  • mex2
  • prcela
  • matobj
  • Jonny018
  • wilijam23
  • nonich
  • C R O W

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Call of Duty 4 na Macbooku
  • Da li je itko od vas igro na Macbooku sa Intel GMA X3100 CoD4 ili neku malo noviju igricu.
    Post edited by Unknown User at 2009-03-31 15:14:37
  • 13 Komentara sorted by
  • ja sam ju danas instaliro... i smanjio sam detalje i brejka mi.. i sad me to zivcira i neznam kaj da radim..imam mb koji sam kupio prije nekih mjesec i pol... ona slabija verzija...mislim da je to zbog rama ili neceg.. neznam...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "iTomi" said:
    ja sam ju danas instaliro... i smanjio sam detalje i brejka mi.. i sad me to zivcira i neznam kaj da radim..imam mb koji sam kupio prije nekih mjesec i pol... ona slabija verzija...mislim da je to zbog rama ili neceg.. neznam...

Grafičke kartice odnosno zloglasnog intelovog GMA... neznam zašto si kupovao MB ako si opaki gamer
  • nisam gamer uopce..htio sam vidjet kak funkcioniraju igrice na mb-u..
  • "iTomi" said:
    nisam gamer uopce..htio sam vidjet kak funkcioniraju igrice na mb-u..

Na "starijim" zbog GMA grafike, slabo do nikako :D,to jednostavno nije gaming stroj .D
  • Generalno na laptopima sa integriranom grafikom nove igre a pogotovo fps pucacine i te sa malo zahtjevnijom grafikom ne rade nikako.
    Kolega iz firme kaze da mu na bijelom 20" c2d iMacu sa3gb rama cod4 radi ok u 800x600 sa smanjenim detaljima, znaci nije ni to neka sreca. Problem je sad sto svi imamo lcd ekrane na kojima je slika jedino dobra ako su u nativnoj rezi, znaci 1680x1050 najcesca a za tjerat igre u toj rezi treba stvarno postena graficka kartica. U svakom slucaju ako se netko zeli igrati toplo preporucujem investiranje u bilo koju konzolu, imao sam ps2 a sad imam ps3 i ne pada mi na pamet da se igram na kompu ;)
  • "MoschuS" said:
    Generalno na laptopima sa integriranom grafikom nove igre a pogotovo fps pucacine i te sa malo zahtjevnijom grafikom ne rade nikako.
    Kolega iz firme kaze da mu na bijelom 20" c2d iMacu sa3gb rama cod4 radi ok u 800x600 sa smanjenim detaljima, znaci nije ni to neka sreca. Problem je sad sto svi imamo lcd ekrane na kojima je slika jedino dobra ako su u nativnoj rezi, znaci 1680x1050 najcesca a za tjerat igre u toj rezi treba stvarno postena graficka kartica. U svakom slucaju ako se netko zeli igrati toplo preporucujem investiranje u bilo koju konzolu, imao sam ps2 a sad imam ps3 i ne pada mi na pamet da se igram na kompu ;)

i da potvrdim Cod4 je odlican na PS3 :mrgreen:

Sad je jedino sta me zanima odigrati na kompu koji RPG i RTS ukoliko nisu dostupni na ps3
  • neznam kako ali ja na mom macbook pro-u vrtim cod4 bez beda ... imam nvidiu Gforce 8600nt 256 .. i radi sve na high i ne brejka i bas mi je gust igrat :)
  • posto imam mac G4 sa svega 677Mhz i 300-injak rama, a obozavam starije igre mogu reci da sam izuzetno sretan da kad ulovim malo vremena mogu odigrati na svojoj lili diabla 1, i 2, starcraft broodwar,baldurs gate2, return to wolf3d, fakk2 heavy metal, i to sve bez ikakvog trzanja, cak i monkey island4-iako na smanjenoj rezoluciji, dok preko emulatora cura udara po cronocrosu i suikoden-u, bez frke.i kao sto sam vec napisao, neka mi netko nadje pc koji sa ovim karakteristikama to moze zavrtiti bez frke i ja mu placam cugu po zelji... :mrgreen:
  • Na mojem 20" alu jaci model Live for speed (http://www.lfs.net) leti na 90fps u nativnoj rezoluciji. Na bijelom nisam probao vrtiti.
  • Ja je igrram na iMac-u nvidia 8800, zbilja super radi, al mi ne sviđa igra, nakon puno godina ne igranja mislio sam da će mi biti super, očito sam ostario :-) jednom sam je instalirao i sad bi je prodao, ponude na PM... :-)
  • Meni CoD 4 odlicno radi u rezuluciji 1440*900 srednjim detaljima! Macbook pro, GF8600GM(128 rama), 4gb rama i 320gb hard na 7200 rpm-a
  • Znaći velite da za mog whiteija od 2.4MHZ, 2GB rama niti ne trebam pokušavati skunuti COD4?
  • Sorry kaj dižem stari topic iz sna ali trebam malu pomoč oko cod 4 multiplejera. Javlja mi server disconnect.
    Probal sam sa novim updateom punka ali i dalje neće. Jel imao još netko taj problem?