Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• luxx
  • nizg
  • HaBo
  • vjeko
  • SFSoM
  • rak21
  • ecvis17
  • Salko
  • bope
  • e_FotografijaHr
  • lvudric
  • torik
  • mkladaric
  • Veyron
  • dule
  • mmike
  • PeroZ
  • 031robert
  • asafa972
  • kristina30

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
WoW
  • Jel igra/o tko?
    Post edited by Unknown User at 2010-04-27 19:09:52
  • 56 Komentara sorted by
  • Ja probao i odustao nakon par dana :?
    Valjda sam ocekivao vise zbog tolikog hypea koji vlada.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • A/S/L/F?
    Što točno ti se nije svidjelo?
  • Ja došao do 49 levela i morao prestat zbog previše posla... Sad čekam bolje dane :((
    Admin
  • "Luka" said:
    A/S/L/F?
    Što točno ti se nije svidjelo?

Neznam, jednostavno mi igra nije "sjela" a i taj osjecaj neke odgovornosti kad igras sa hrpom ljudi mi se ne svidja. Inace obozavam RPGove i odigrao sam vecinu od Ultime Underworld pa nadalje ali Wow me jednostavno nije privukao.
  • RPG freak ovdje :) hehe dobro mene je full bilo uzelo dugo sam raidao u par HC guildi... al dosadi nakon nekog vremena + nevjerojatno ždere slobodno vrijeme.
  • Čujem sa raznih strana da se uduplao FPS na Wowu sa 10.5.2, nemogu provjerit pa dajte javite se woweri!!!!
    /mooo
  • ja presto nakon 2 i pol godine igrat, nadam se bar probat na mesec dana kad mi dojde novi mbp ;)

pa javim

pozz
  • ja sam stao, ček da se sjetim,.....

hmmmmm

a da, da posudim od frenda kad dojdem kod njega(u to vrijeme bio sam cca 200 puta)

posudio: 0 puta, cca 50 puta posudio i kod njega na vetrini u hodniku ostavio
  • probo sam ja. prije je na mb malo trzalo ali sada ne trza jedino kada uletim baš u grad onda malo trza ali full malo doj je prije više.sve u svemu nije loše
  • hah cuj trzanje u gradu je najnormalnija stvar prevec ljudi je na istom mestu i isto vreme i mozes ga ...
  • Napustio sam wow prije jedno 3 mjeseca.

Al' kako sam nabavio Mac-a, htjedoh vidjeti kako wow izgleda na 1920x1200 24" widescreen-u, i priznajem da sam vizuelno ocaran. Ekran je dovoljno blizu da mi izgleda kao da imam wow zid ispred sebe. ^_^

Trenutno imam lvl 31 undead maga koji vrlo brzo raste: Spellslinger@Stormscale. Od prije imam par lvl 70 na Vashj serveru ali i njih i server sam napustio. >_>

Sto se tice fps-a, jos nisam doso do Shattrah-a, a neznam kako je u najzahtjevnijem gradu, medjutim svugdje drugdje fps ne pada ispod 30 i igra uopce ne trza.

Pozdrav,
    Hrki
  • 06.11. 23:55 - dolazak pred Algoritam
    07.11. 00:15 - izlazak s primjerkom Wotlka :), naravno da nismo cekali.
    07.11.10:00 - lvl71
    07.11. 10:45 - posao :(
  • "Chupy" said:
    06.11. 23:55 - dolazak pred Algoritam
    07.11. 00:15 - izlazak s primjerkom Wotlka :), naravno da nismo cekali.
    07.11.10:00 - lvl71
    07.11. 10:45 - posao :(

tek sam sad skužio ovo lol :D - all nighter, kako mi je to poznato bilo xD

Suza FTW :D
  • E da pitam, jel opasno krenut igrati WoW, nisam nikada igrao tako da ne znam da li bi me to moglo odvući, i da li je dobara igra kao singleplayer?
    Nisam multyplayer tip.
  • "leko" said:
    E da pitam, jel opasno krenut igrati WoW, nisam nikada igrao tako da ne znam da li bi me to moglo odvući, i da li je dobara igra kao singleplayer?
    Nisam multyplayer tip.

Poprilično opasno moj Leko :D, zaraza samo takva

WoW je MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) , nema single player moda

(osim eventualno u Barrensu ;D)
  • Hahahahahahah!!!

Držim se ja iphone-a i "Labyirinth", bojim se uopće probat WoW!!
  • "Luka" said:

hahahaha, PRElol!al ak si na PVP serveru, nema milosti ni u Barrrensima :)
  • "Chupy" said:
    [quote="Luka"]

hahahaha, PRElol!al ak si na PVP serveru, nema milosti ni u Barrrensima :)[/quote]

Hmm Korgal je nekoć bio PVP :)

http://www.youtube.com/watch?v=NayUII8ftT0

http://www.youtube.com/watch?v=Zfp7VFxGrmc

:)
  • "Luka" said:
    [quote="Chupy"][quote="Luka"]

hahahaha, PRElol!al ak si na PVP serveru, nema milosti ni u Barrrensima :)[/quote]

Hmm Korgal je nekoć bio PVP :)[/quote]

Mislis Kro'gall :)..
    da, kazu stare iskusnjare da je to prije bilo drugacije.. si ti bio u djiru kad je Suza lockala BRD? e TO je bio massive world PVP :)
    Post edited by Chupy at 2008-11-13 15:10:25
  • sada trenutno na putu pokupit rezervaciju za WotLK. nemogu dočekat :D

Taurenrusty@Bronzebeard (lvl70 prot warrior)

salute! 4daHORDE!
    | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • "Rusty" said:

salute! 4daHORDE!

Uglychick@ Kor'gall, lvl71 BM Hunter
  • "Chupy" said:

Misli Cro'gall :)..
    da, kazu stare iskusnjare da je to prije bilo drugacije.. si ti bio u djiru kad je Suza lockala BRD? e TO je bio massive world PVP :)

O da :D taman negdje u to vrijeme žario i palio suzom :) Warlock Belerephone :D
  • "Luka" said:

ti ne fali? ponekad, malo, kad se prisjetis starih dobrih dana...? a i sad je dobro vrijeme za SuZu, bas nam je kul, druzimo se irl i onlajn, raidamo (pocistili TBC), za***mo se...
  • "Chupy" said:
    [quote="Luka"]

ti ne fali? ponekad, malo, kad se prisjetis starih dobrih dana...? a i sad je dobro vrijeme za SuZu, bas nam je kul, druzimo se irl i onlajn, raidamo (pocistili TBC), za***mo se...[/quote]

Da fali :) stare ekipa najviše, i drame u Suzi :D...šeme kao što je lockdown, kava u azteku i tako.. ma davno je to bilo...

nisam više hardcore :)... pozdravi staru ekipu ;)
  • Ček ček, jel to SuZa izvela onaj legendarni BRM lockdown? :D Sjećam se koliko je whineanja bilo na ofišl forumu, ali nemrem se više sjetiti kada i gdje... jbg, senilim. :roll:
    nothing right in my left brain, nothing left in my right brain
  • "hrkljush" said:
    Ček ček, jel to SuZa izvela onaj legendarni BRM lockdown? :D Sjećam se koliko je whineanja bilo na ofišl forumu, ali nemrem se više sjetiti kada i gdje... jbg, senilim. :roll:

Ou yeah baby :) jedan od najboljih trenutaka u igri :D .. prezabavno je bilo....
  • "Rusty" said:
    sada trenutno na putu pokupit rezervaciju za WotLK. nemogu dočekat :D

salute! 4daHORDE!

Zivina@Bronzebeard (lvl70 dwarf warrior )

imas koji lik od aliance? ima bilo tko da je alianca na Bronzebeard

i da kako me zivcira server is full

ja cu sutra uzet LK pa malo pocet igrat
    ima ko soundtracke iz wow+bc+lk? zvuci mi na hansa zimmera al nisam ziiher
  • Phierce @ Kor'gall->Dragonmaw (Luka bi me trebo znat ako ima dobro pamcenje :D)

Inace ne igram vec oko 2 godine...ali sinoc sam ceko u redu za buraza koji jos igra i bas mi je doslo da krenem opet :? Samo me strah zbog cure i faxa...
  • "ficho" said:
    Phierce @ Kor'gall->Dragonmaw (Luka bi me trebo znat ako ima dobro pamcenje :D)

Inace ne igram vec oko 2 godine...ali sinoc sam ceko u redu za buraza koji jos igra i bas mi je doslo da krenem opet :? Samo me strah zbog cure i faxa...

OMFG!!!! Orc Hunter ako se dobro sjećam :) neko vrijeme si bio sa nama u Suzi šta ne?... jbmti što je svijet mali :D
  • Da i da :) Cek jesi ti na kraju otiso na dragonmaw i bio u bad tasteu? Nesto mi mutno, ipak sam ja presto igrat davno, negdje u vrijeme onog patcha s naxx-om, dok smo bili na Princess Huhuran u AQ...

I ne mogu se sjetit kako se zvala ona hr guilda na kor'gallu prije prelaska na dragonmaw :?
  • "ficho" said:
    Da i da :) Cek jesi ti na kraju otiso na dragonmaw i bio u bad tasteu? Nesto mi mutno, ipak sam ja presto igrat davno, negdje u vrijeme onog patcha s naxx-om, dok smo bili na Princess Huhuran u AQ...

I ne mogu se sjetit kako se zvala ona hr guilda na kor'gallu prije prelaska na dragonmaw :?

Ne, ja sam otišao u Rage of Titans, nikad nisam selio sa Korgala. The others aka Bad taste su se preselili, al ja nisam bio tamo.
  • Evo samo da se pohvalim, SuZa pocistila sav 25-man content u wotlku, cekamo novi patch :D
  • "Chupy" said:
    Evo samo da se pohvalim, SuZa pocistila sav 25-man content u wotlku, cekamo novi patch :D

o.O opala! viđe ti suze hardcore ... još malo pa ćete sponzore dobivat :)

Pozdravi mi druga Sorrya :D

ps: ako ima koji mackorisnik da igra wow na macu nek se javi odma dobije sponzorski ugovor ;) :P
  • Malo kasnim s odgovorom

al svaka cast ekipa

P.S. I play 2 WoW Powerd by Mac ;)
  • aaa igrao sam i odustao nakon 1 prepaida. previse vremena oduima aaaa nije mi tak dobra, ima i boljih.
  • Ima ko na Bronzeveardu?
  • Na Bronzebeardu sam ja, ally strana, ali u zadnje vrijeme slabo igram. Kad dam zadnji ispit se nadam vratiti, ipak treba novi content probat.

Što ti igraš? nabaci na PM da ne spamamo.
    iPhone 3GS 16GB
    iPad 2 3G 32GB White+SmartCoverRed
    iMac 27" i7 2009
  • Echion@Karazan

Undead Mage

Još uvijek aktivan... :)
  • Igram na Laughing Skullu (PvP). Hordu, ofc ;)
    Imam lvl 80 blood elf paladina (Sapfa), undead magea (Remaker) i undead warriora (Omgrofl :D ).

Trenutno ne igram, anastavit cu cim me kriza uhvati :D

Zaboravih. Prije njih sam imao muskog undead warlocka, prodao ga, pa opet digao undead warlocka, ali zenskog ovaj put. :)
    Fali mi lock :cry:
  • Public service announcement: Hrkljush (tauren hunter) ponovno jaše. Na Darksorrowu. :D

Vjerojatno me ne bude idućih 2 tjedna zbog obaveza na godišnjem odmoru, ali mislim da ću neko vrijeme nastaviti... ide dosta brzo do 80, puno brže nego u TBCu. A moguće da je to subjektivni dojam budući da nisam igrao već dobrih godinu dana.
    nothing right in my left brain, nothing left in my right brain
  • Nije subjektivni dojam, stvarno svakim patchem cine lvlanje sve smjesnije :P

Sad ce 3.2 i promjene s mountovima + jos 1 heirloom item s +10% xp bonusa, opet ce se rekordi unistavat :D
  • Jedan koritan savjet!
    Nabavi si quest helper (addon). Pokazuje ti a mapi gdje se nalaze quest giveri, mobovi/itemi potrebni za jesavanje qsta i sl.
    Predobar power lvling addon :D
  • Probao sam ga i malo mi je pretjeran ipak. Ono sto ne skuzim iz quest loga lako pogledam na wowheadu.

A i pokazuje ti samo jedan smjer, i to ne uvijek onaj koji bi htio :?
  • Qhelper je must have ;)al ako ti je too much,mozes si skinuti sa torenta Joana's lvling guide. Iako je pisan za huntera koristan je za sve klase.horde only,ofc.

Ne kuzim problem sa wowheadom?ukucas ime questa i voila-gomila korisnih komentara.
  • Pa ko je reko da ima problema s wowheadom? :)

A lvling guide mi ne treba, ja sam hardcore pre-tbc igrac koji od izlaska tbc odigra svakih par mjeseci po par lvla i to je to :P
  • ma lol, naime citala sam i tipkala sa iphonea, sitna slova...pa sam umjesto "lako vidim na wowheadu" procitala "KAKO vidim.." :)
  • Nisam htio započeti novu temu samo me interesira jedna stvar.

Može li mi netko dati infromaciju kakav je performance WOW-a (trenutna verzija 3.2) na iMacu? recimo na 24" 2.9GHz. Sa max detaljima u full screen-u unutar 25man raida i opčenito u "svijetu"?

Hvala unaprijed.

p.s. razmišljam o kupnji u dogledno vrijeme, a pošto je WoW jedino što igram ne bih htio ostati zakinut.

tnx!

Asylum horde guild @ Bronzebeard
    | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Moj buraz igra na prvom C2D iMacu, znaci 1.83 GHz, Intel GMA 950, jedino je nadograden na 2 GB rama i FPS mu u 25man raidu sa svim detaljima na najnizem (jedino max rezolucija) ne moze ic preko 15. Za vrijeme boss fighta 5 max. Na mom MacBooku (koji je za generaciju slabiji od tvog) je vec vidljivo bolje, tako da mislim da najnoviji iMacovi, pogotovo bilo koji model osim najslabijeg (integrirana grafika) mogu bez problema vrtit 30+ FPS u raidu.
  • Svi efekti na high, kvaliteta na ultra, u dalaranu rjetko kad steka, a u raidovima nikad.
    Igram a MacBoku Pro sa 2.4GHz, 4GB RAMa, i GeForceova graficka 8600M GT.
    Ma stara je to igrica.. Istina da je stalno unapređuju, no nebi trebalo biti problema.
  • i ja bio jedno vrijeme zaluden WOW-om ... doduse, na PC-u i jos k tome na piratskom serveru, ali puno ljudi je igralo pa se i klan stvorio i bilo je fora druženje i zafrkancija ... bio dogurao do lvl70 i pokupovao i pokupio iz raid-ova dosta dobre opreme i onda je Blizzard stisnuo gotovo sve private servere s tužbom i svi (najbolji) se redom ugasili ... sad mi se vise niti ne da počinjati iz početka, a niti kupovati original jer više niti nemam toliko vremena za igranje. :D