"Luka" said:A/S/L/F?
Što točno ti se nije svidjelo?
"Chupy" said:06.11. 23:55 - dolazak pred Algoritam
07.11. 00:15 - izlazak s primjerkom Wotlka, naravno da nismo cekali.
07.11.10:00 - lvl71
07.11. 10:45 - posao
"leko" said:E da pitam, jel opasno krenut igrati WoW, nisam nikada igrao tako da ne znam da li bi me to moglo odvući, i da li je dobara igra kao singleplayer?
Nisam multyplayer tip.
"Luka" said:
(osim eventualno u Barrensu ;D)
"Chupy" said:[quote="Luka"]
"Luka" said:[quote="Chupy"][quote="Luka"]
"Rusty" said:
Taurenrusty@Bronzebeard (lvl70 prot warrior)
salute! 4daHORDE!
"Chupy" said:
Misli Cro'gall..
da, kazu stare iskusnjare da je to prije bilo drugacije.. si ti bio u djiru kad je Suza lockala BRD? e TO je bio massive world PVP
"Luka" said:
O dataman negdje u to vrijeme žario i palio suzom
Warlock Belerephone
"Chupy" said:[quote="Luka"]
O dataman negdje u to vrijeme žario i palio suzom
Warlock Belerephone
"hrkljush" said:Ček ček, jel to SuZa izvela onaj legendarni BRM lockdown?Sjećam se koliko je whineanja bilo na ofišl forumu, ali nemrem se više sjetiti kada i gdje... jbg, senilim.
"Rusty" said:sada trenutno na putu pokupit rezervaciju za WotLK. nemogu dočekat
Taurenrusty@Bronzebeard (lvl70 prot warrior)
salute! 4daHORDE!
"ficho" said:Phierce @ Kor'gall->Dragonmaw (Luka bi me trebo znat ako ima dobro pamcenje)
Inace ne igram vec oko 2 godine...ali sinoc sam ceko u redu za buraza koji jos igra i bas mi je doslo da krenem opetSamo me strah zbog cure i faxa...
"ficho" said:Da i daCek jesi ti na kraju otiso na dragonmaw i bio u bad tasteu? Nesto mi mutno, ipak sam ja presto igrat davno, negdje u vrijeme onog patcha s naxx-om, dok smo bili na Princess Huhuran u AQ...
I ne mogu se sjetit kako se zvala ona hr guilda na kor'gallu prije prelaska na dragonmaw
"Chupy" said:Evo samo da se pohvalim, SuZa pocistila sav 25-man content u wotlku, cekamo novi patch