Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• PoluCelavi
  • kraguljgoran
  • Lolle
  • websinger
  • iVar
  • nix1001
  • tinna
  • zorkajovanovic
  • vasi
  • Nessie
  • Winston
  • Phantom_Lord
  • zeMOo
  • obscured by clouds
  • Veyron
  • Montana

Tko je online (1)

mac os x tiger (pc)
  • pozdrav...
    odlučio sam, kad već ne mogu instalirati leoparda na svoj predivni i zadovoljni pc, odlučio sam probati tigera. E nikakvih problema nema. Skidam Jas Mac os x tiger 10.4.6. Odem na ovu stranicu http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.6 moja ploča p5p800 je podržana i piše: Sound and USB works perfect. Enthernet works whit a kext .
    Mislim, to možete i sami vidjet tamo.. e ima problem.. tamo ne piše koji da tiger skinem, za većinu piše al za moju ploču ne.. što kažete? da skinem sad do kraja jas 10.4.6 ili imate neko drugo rješenje ?

pozdrav..
    Post edited by Unknown User at 2008-09-21 17:52:41
  • 4 Komentara sorted by
  • said:

pozdrav...
    odlučio sam, kad već ne mogu instalirati leoparda na svoj predivni i zadovoljni pc, odlučio sam probati tigera. E nikakvih problema nema. Skidam Jas Mac os x tiger 10.4.6. Odem na ovu stranicu http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.6 moja ploča p5p800 je podržana i piše: Sound and USB works perfect. Enthernet works whit a kext .
    Mislim, to možete i sami vidjet tamo.. e ima problem.. tamo ne piše koji da tiger skinem, za većinu piše al za moju ploču ne.. što kažete? da skinem sad do kraja jas 10.4.6 ili imate neko drugo rješenje ?

pozdrav..

Ak skidas tigera onda skidaš najvjerojatnije JaS 10.4.6. Da radit će ti
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • predivni PC :D
  • ne mogu ući u tiger
    jednostavno, kao da nema kernela, ne učitava ništa. samo ima neka crta primjer bez navodnika: " _ "
    i ta crta samo blinka. Ništa više se ne događa...
  • ako bi radilo... sada skidam sa torrenta jas verziju, pa ćemo vidjet...