ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Zašto? Jeli to nije isto OSX kao na Mac kompovima?
A i moze neko rec sta oce, al ugodnije je puno radit na lijepom minimalisticki dizajniranom hardwareu nego na nekoj sarenoj kanti
evo ja sam instalirala prije tjedan dana osx (instalacija iAtkos - 10.5.4.) i sve radi super osim sto mi graficka nema akceleraciju.. nisam jos nasla dobar driver za nju.. ali kako sam osx instalirala samo zbog programiranja za iphone, za sada se ne zamaram s tim sto nemam akceleraciju...
Ne znam, meni vec samo "detaljcic" kao sto je aluminijska tipkovnica znaci puno ugodniji rad za iMacom nego s onom starom plasticnom
Malo sam prosli mjesec bio za PCom s nekom crnom logitech plasticnom tipkovnicom i ne moze se usporedit s The Keyboardom
Da ne pricam o laptopima i MB, il ne-daj-Boze Air/MBP multitouch trackpadima vs onih malih jadnih pc laptop trackpada...
Mac je Mac i to mozda sad ne kuzis, al jednog dana kad ga nabavis bit ce ti jasno
Pozz..imam pitanje...pogledao sam par clipova na youtubu...i zanima me kako instalirat Mac a da se ne zezne bootloader il Formatiraju diskovi...
aha....a ako se pomjesa nesto...jel mogu backup nappravit...da spasim sve podatke?Znaci Taj nacin je najlaksi za instalaciju?moze li me ko dodat na msn (ima u profilu) pa obijasnit to s boot menijom?
btw...jel bi radio intarnet na ovom...
http://i338.photobucket.com/albums/n405 ... C00023.jpg