Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• aida1956
  • zaki23
  • olymp
  • FRAGMENTmultimedija
  • 000000000
  • Tomislav7
  • Ivy
  • oki1993
  • torik
  • thefunkmaster
  • Kid-A
  • SuperUnknown
  • gorila11
  • bope
  • frosty89
  • MacStarter
  • crashkdm
  • weiss
  • dkrt
  • axxo

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Avanture na Macu
  • Ima netko kakvu preporuku za dobru avanturu na macbook-u? fala
    Post edited by Unknown User at 2008-11-15 14:25:17
  • 9 Komentara sorted by
  • http://www.scummvm.org/

Po meni najbolje avanture su one iz 90ih, a ovo je virtualni stroj za velik broj njih tako da ih mozes pokretat na svom novom Macu, samo ces si file-ove od igara morat obezbijedit sam...

Ako ti ne smeta pretpotopna grafika, s ovim ces izgubit dane i dane, ako ne i mjesece :)

Moji osobni favoriti:
    Monkey Island 1 i 2 i Indiana Jones And The Fate Of Atlantis...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Games dont make people violent, lag does.
  • Definitivno su te stare avanture odlicne ali to smo igrali onda, dajte nesto novo :D
  • A novih nema ni za PC lol...
  • Je li neko igra Sid Meier's Pirates na Mac-u?
    Kakvi su?
  • igrao sam piratse od sid-a na pc-u, sasvim ok igrica, nije teska, zgodna idealna za razbibrigu.grafika za 5-icu!!
    pitanje sto se tice scummVM-a skinuo sam program, ali od kuda skinut primjerice monkey island2?ili to moze biti i igra za pc, s nastavkom exe?malo pojasnjnje ako moze...
  • moze i PC verzija jer nije ti bitan exe koliko oni file-ovi od igre (sad mislim da su imali .dat ekstenziju al nisam siguran).
  • Uh, ja bi opet The Dig odigrao :)
  • "strija" said:
    Uh, ja bi opet The Dig odigrao :)

a sprijecava te? :)
  • upravo sam bacio na mac-a monkey island4,i radi!!!!pa vi nadjite pc na 670mhz i 300-injak rama koji ce to vrtiti ok.na mac-u radi ok, grafika je malo slabija, ali nista za zamjeriti,ostalo sve super...
    i to na ovom stroju, ppc je strojcina i pol, ne bih ga dao ni za kakav mac/intel klon...