ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pa znam,ali ja imam kod kuce nekakvu jamahu receiver sa dva velika zvucnika koji su mi na starom kompu tukli ko zepelini u zivo,a ovo sad kad sam pristekao na taj ulaz za slusalice pa to se nista ne cuje.
guys no HF ali kakve veze ima ovo o cemu vi pricate sa naslovom teme di je @ na Mac tipkovnici??
bilo bi bolje da ste otvorili novu temu pa tamo raspravljali a mozda bi i sa time nekome pomogli a ovako je samo rusvaj nastao
guys no HF ali kakve veze ima ovo o cemu vi pricate sa naslovom teme di je @ na Mac tipkovnici??
bilo bi bolje da ste otvorili novu temu pa tamo raspravljali a mozda bi i sa time nekome pomogli a ovako je samo rusvaj nastao
Da i ja baš gledam što da napravim sa tim postovima od magistra koji su nabacani bez ikakve veze svi u jedan topic s kojim nemaju uopće veze
Inace je kratica za delete function(fn)+backspace , ali ti na Facebooku nec puno pomoc jer Mac ne oznaci tekst cim udes u polje za pisat, nego ga moras sam oznacit.
Ajme krenem kodirati web i ono ko kreten stanem i ne znam vitičaste zagrade { (ovo sam kopirala) napisati... help?
Ajme krenem kodirati web i ono ko kreten stanem i ne znam vitičaste zagrade { (ovo sam kopirala) napisati... help?
Ne kuzim, meni ne radi ovo za switchanje izmedu otvorenih prozora iste aplikacije. Stiscem cmd+</> (iznad taba) i nista. Iako sam gledao na netu i pise da se stisce cmd+`sto je alt i tipka iznad taba
Hvala
E sad jos jedno pitanje. kako mogu promijeniti y i z na obicnoj tipkovnici za MAC? stavio sam vec da je hrvatska tipkovnica i daje mi hrvatska slova, ali su i dalje z i y pomijesani... :-/
gleutar said: E sad jos jedno pitanje. kako mogu promijeniti y i z na obicnoj tipkovnici za MAC? stavio sam vec da je hrvatska tipkovnica i daje mi hrvatska slova, ali su i dalje z i y pomijesani...
Stavi Croatian - PC