Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Dariobo
  • Vedo
  • xbubbakx
  • Xerox
  • m3d033
  • elvis_zd
  • otkup mobitela
  • matobj
  • mačak
  • eagleone
  • AgdaM
  • jpenezic
  • mopsy
  • metalni
  • sbogadi
  • exy
  • wordpress2011
  • X Sync
  • Pandurantt
  • martinaborosic

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
steam,counter strike,..
  • Oj,
    jel steam radi na os x.u? i igre za njega?
    jedina stvar zbog koje nemam mac/os x je sto (kolko ja znam) steam/css ne radi na njemu..
    ak sam po sebi ne radi,postoji li neka mogucnost da se slozi da os x to moze pokrenut?
    Post edited by Unknown User at 2008-11-25 09:40:18
    iPad 3 | iPhone 4
  • 5 Komentara sorted by
  • Evo par rješenja:
    Bez emulacije: BootCamp - Windows XP ili Virtualizirano: Parallels ili VMware Fusion - Win XP
    Ili unutar OS X-a, malko komplicirano za početnike: CrossOver (sada je postao besplatan) -> Link na MacKorisnik post
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • CrossOver je bio samo jedan dan besplatan sada je oko 40$. I CSS radi preko njega savršeno.
  • CS 1.6? kako on????
  • "Dragan" said:
    CS 1.6? kako on????

Super hvala na pitanju. Kako ti?
  • a kako te? xD

radi i css i 1.6 preko crossovera odlicno.bez problema ikakvih..
    iPad 3 | iPhone 4