Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• matijavz
  • kinsif
  • iVar
  • borinem
  • Jose233
  • Antonio
  • maak
  • siiNke
  • Irencica
  • nixaster
  • iPekica
  • wordpress2011
  • imaticx
  • Jonny018
  • matobj
  • 000000000
  • rajko
  • antevekic
  • ivan_cis
  • Vlada11070

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Eye-Fi Doubles Speeds, Adds MobileMe
  • http://gizmodo.com/5053498/eye+fi-doubl ... s-mobileme

"Also announced today, Eye-Fi users will be able to upload photos directly to one of two new online photo destinations: Apple’s MobileMe and AdoramaPix. MobileMe members can wirelessly send photos from their camera directly to their MobileMe Gallery which can then be viewed by friends and family on the Web, iPhone, iPod touch and Apple TV."

Fora
    Post edited by Unknown User at 2009-06-28 20:37:38
     Moderator
  • 3 Komentara sorted by
  • Cini mi se da smo jos negdje na forumu pricali o ovome ali ne mogu naci. :|
    Da li netko ima doticnu karticu? Jel ih ima negdje kod nas za kupiti?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Bump :mrgreen:
    Jel moguce da nitko od lokalnih fotografa nema nikakvu informaciju?
    U zadnje vrijeme stvarno puno fotkamo (beba) i malo mi je tlaka svaki cas spajati fotic na komp pa mislim da bi ovo bilo super rjesenje, naravno ako radi dobro sa Macom i ako su brzine transfera pristojne. Ako nista drugo uzet ce neki card reader, mislim da je i to zgodnije od kabela.
  • Pogledaj tu http://www.infoworld.com/t/storage/eye- ... et-raw-022
    možda ti pomogne, ako već nisi vidio. ;)