Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• Artiss
  • fulek
  • th3ana
  • andela
  • Munja01
  • crashkdm
  • cromen
  • Wikiboo
  • BAXA
  • calamityemily
  • mustafic
  • ssapa
  • Edge
  • borostef
  • Kid-A
  • nikolina

Tko je online (0)

bluetooth
  • imam pitanje.. ja i frend imamo macove i sve ok... i sad.. htjeli smo poslat neke stvari s jednog na drugi prek bluetooth a... i nadu oni jedni druge ali nis od slanja... samo se prekine sve... zas? ak neko zna,..?
    Post edited by Unknown User at 2008-09-29 00:58:58
  • 6 Komentara sorted by
  • said:

imam pitanje.. ja i frend imamo macove i sve ok... i sad.. htjeli smo poslat neke stvari s jednog na drugi prek bluetooth a... i nadu oni jedni druge ali nis od slanja... samo se prekine sve... zas? ak neko zna,..?

Moraš malo bolje opisati ( joj zvučim sam sebi kao papagaj) kako pokušavate podjeliti stvari i kako vam je podešen BT sharing. Ako se radi o većim fileovima preporučio bih radije preko wlan-a.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • A zašto ne airportom ako obojica imate iMacove??? :?

Jesi išao na set up a BT device prvo?
  • sorry... imamo macbook-ove... a htjeli smo poslat neke gluposti.... slike, mp3ca ili neznam kaj vec... ne sjecam se....
  • eee nisam iso na setup bt device.... brijem da je u tom bio problem....:S :oops: hvala..
  • Errrr, da bi se fileovi slali bluetoothom moras u system prefereces -> sharing ukljucit bluetooth sharing. To je mene isto zezalo prvi dan na Leopardu jer je na Tigeru bilo normalno.

Al jednostavnije vam je ukljucit file sharing (na istom mjestu) pa napravit na jednom od macbooka wi-fi mrezu (u airport meniju create network), a na drugom se spojit na tu mrezu, i onda cete se vidjet u finderu sa strane pod network i dalje ce vam bit jasno :)
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • ok... sad imam vise mogucnosti...;) fala ti na pomoci...