ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ovo je stvarno.. wow
.. mislim da si upravo smislila novi pravac slikarstva.. iPhone finger painting
Hvala ljudi... Crtam iz glave, naravno
To mi je struka inače sam prof. Likovne kulture, akademski grafičar, a diplomski rad mi je bio kompjuterska grafika, tako da mi leži ovo kompjutersko slikanje više od onog kad se sva zafastam bojama. iPhone crtanje je stvarno otkriće, pravo mi je sjelo
(Inače jako puno slikm mišem, pa je možda to razlog. Zanimljivo je da mi stylus nikad nije legao, nisam voljela crtat po drawing pad-u a prstom mi se jako sviđa. Čudno, jelda? )
Pa nije zagrebačka jedina akademija, ima ih još
U šta si se prekvalificirao, ako smijem pitati?
Hej perf super mi je onaj prvi autoportret
... pa da onda iskoristim priliku i takodjer se ovdje ukljucim ex-akademija/primjenjena art sektoru
![]()
.
Ja sam zavrsio tek nedavno akademiju (ovu zagrebacku) te se takovim stvarima i bavim (manualnim i digitalnim) (ako je ovo neka ok podjela)
... takodjer sam radio neko vrijeme kao prof likovnog ...
enivej ... nemam iPhone pa nemogu sudjelovati ... al ...eto.
Poštovanje gospon profesor
![]()
S kojim alatima tj.programima radiš na Macu ..da li illustrator ili nešto drugo
Mogli smo, pa da stavljaju ljudi stvari koje rade. No ja bih rado da ne budu samo "slikanje i crtanje" na kompjuterima, vec da bude bas neki kreativni kutak, za dizajnove, illustracije, fotke, foto-montaze ... linkamo ako netko radi nekakav video animaciju ili sto li...Mogli smo otvoriti posebnu temu za slikanje i crtanje na kompjuterima
Moj diplomski je bio upravo kompjuterska grafika
(osim Corel Draw-a koji mi je bljakić
)
...
http://img.skitch.com/20081008-mjsu8d3hsrcn1fqiwyrkx3s4fn.preview.jpg
Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch