ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ne kontam Luka, valjda i ja imam pravo na mišljenje jednako kao i svako. Mislim da je priča ja imam Mac, i to vam nije ništa za čime trebate žudjeti, to vam je bezveze.. u najmanju ruku neiskren komentar!
Kad netko kaže imam mac ali problem mi je što mi u mom poslu pretežito treba windows, e to je zdrav argument!
Apsolutno mi ne pada na pamet raspravljat se, već sam iznijela mišljenje o komentaru jednako kao što si ti iznio mišljenje o članku!
jel ovo netocno?glupost .. nedaj boze da ti kod nas rikne apple stroj .. sto je sve samo ne rijetko .. koliko se ceka na popravak? neki uopceni zakljucak je cca mjeseca dana .. za PC odes .. kupis novo i radis sutra ..
sta je ovdje neistina i neutemeljno blacenje maca? (i gdje ja kazem da Mac ne valja jer na poslu koristim PC)ja imam iMac 24" par mjeseci .. kao jedini kucni stroj .. na poslu sam na PCu .. i Mac mi je skroz ok .. super! .. zadovoljan .. ali da je to nesto bitno 300x bolje nije .. cak nisam siguran da vrijedi razlike novca .. (ja sam kupio polovan pa sam dobro prosao)
dobro racunalo al da se trebas ubiti sto ga nemas i ne trebas .. ili?Mac je dobro racunalo koje ima smisla .. ali da treba patiti za njim .. i ne treba ..
sta ovdje nije istina? PC za te novce je cutting edge state of the art .. iMac je notebook .. za kojeg opet kazem da radi super i brzo .. sta ovdje lazem i blatim?za 15k kuna kupim si cudo od PC-a s 24" cudo monitorom .. i stavim Vistu 64 i vrtim tih 10ak programa koji mi trebaju bez problema .. za 15k kuna dobijes Maca koji je u osnovi notebook .. i to radi super brzo i Leopard je super .. ali ne moze se mjeriti s PC za te novce koji je bar 2 generacije po komponentama ispred ..
sta je ovdje nebuloza? Mac je dobar, OSX je bolji .. ali XP i Vistu vrte mozda i deseci milijuna PCa .. to dokazuje da su upotrebljivi ..Mac je dobro racunalo .. ali ne treba patiti za njim .. ipak je to samo racunalo ..
OS je bolji .. ali daleko od toga da su XP ili Vista neupotrebljivi
pouzdanost i sigurnost sustava ti višestruko vrate sve uloženo.
znaš koliko košta kad ti radna stanica ode na servis a plaćaš čovijeka da sidi za praznim stolom?
a sve statistike govore da su macovi najpouzdanija računala i to košta
glupost .. nedaj boze da ti kod nas rikne apple stroj .. sto je sve samo ne rijetko .. koliko se ceka na popravak? neki uopceni zakljucak je cca mjeseca dana .. za PC odes .. kupis novo i radis sutra ..
glupost .. nedaj boze da ti kod nas rikne apple stroj .. sto je sve samo ne rijetko .. koliko se ceka na popravak? neki uopceni zakljucak je cca mjeseca dana .. za PC odes .. kupis novo i radis sutra ..
jel ovo netocno?
ja imam iMac 24" par mjeseci .. kao jedini kucni stroj .. na poslu sam na PCu .. i Mac mi je skroz ok .. super! .. zadovoljan .. ali da je to nesto bitno 300x bolje nije .. cak nisam siguran da vrijedi razlike novca .. (ja sam kupio polovan pa sam dobro prosao)
sta je ovdje neistina i neutemeljno blacenje maca? (i gdje ja kazem da Mac ne valja jer na poslu koristim PC)
Mac je dobro racunalo koje ima smisla .. ali da treba patiti za njim .. i ne treba ..
dobro racunalo al da se trebas ubiti sto ga nemas i ne trebas .. ili?
za 15k kuna kupim si cudo od PC-a s 24" cudo monitorom .. i stavim Vistu 64 i vrtim tih 10ak programa koji mi trebaju bez problema .. za 15k kuna dobijes Maca koji je u osnovi notebook .. i to radi super brzo i Leopard je super .. ali ne moze se mjeriti s PC za te novce koji je bar 2 generacije po komponentama ispred ..
sta ovdje nije istina? PC za te novce je cutting edge state of the art .. iMac je notebook .. za kojeg opet kazem da radi super i brzo .. sta ovdje lazem i blatim?
OS je bolji .. ali daleko od toga da su XP ili Vista neupotrebljivi
sta je ovdje nebuloza? Mac je dobar, OSX je bolji .. ali XP i Vistu vrte mozda i deseci milijuna PCa .. to dokazuje da su upotrebljivi ..
ja ne vidim gdje sam lagao .. sto nije tocno i gdje sam neupucen ..
Bas sam pogledo keynote napokon i razocaran sam totalno (keynoteom, ne proizvodima).
Neupućenost se provlači kroz svaku rečenicu, i dobiva se dojam ( između redaka) da je iMac da prostiš "sranje" da je OS X onako.. ništa posebno u odnosu na windowse ( to je možda istina u nekom paralelnom svemiru). Neki tipični stereotipi ( kao mac je neopravdano skup) bez ulaska u detaljnu analizu to je netočno i neupućeno.
Neupućenost se provlači kroz svaku rečenicu, i dobiva se dojam ( između redaka) da je iMac da prostiš "sranje" da je OS X onako.. ništa posebno u odnosu na windowse ( to je možda istina u nekom paralelnom svemiru). Neki tipični stereotipi ( kao mac je neopravdano skup) bez ulaska u detaljnu analizu to je netočno i neupućeno.
Tako je i zbog takvih postova ljudi burno reagiraju jer je usporedba povrsna i nestrucna i iz nje se izvlace krivi zakljucci. Ispada da se macovi cesto kvare, skupi su i nisu nista bitno bolji od Win sto naprosto nije tocno! Ja sam u kompjuterima od 81ve i Spectruma a Macovac sam manje od dvije godine i mogu samo reci da Mac nije nikako "nakupina elektronike" kako kaze ezrider nego je nesto puno vise od toga a ako to netko ne vidi i ne osjeca onda bolje neka kupi "isti" takav stroj za puno manje love i uziva u njemu. EOD sto se mene tice!
Evo ocigledno nismo jedini kojima je palo na pamet da bi se Steve mogao ubrzo povuci
http://gizmodo.com/5063281/is-steve-job ... s-farewell
ajmo macbookovi aleeeeeeeee
ajmo macbookovi aleeeeeeeee
na svijetlo izađiteeeeeeee
dakle, ja hoću alu macbook dijagonale <= 13.3" sa osvijetljenom tipkovnicom te bilo kakvom ali diskretnom grafičkom karticom. i naravno da ne košta više od 1199$ u SADu
imaš veze u Cupertinu?
Ili je pak magija i proricanje posrijedi? Ako jest, molio bih kombinaciju za loto sutra..