Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• TiaRhea
  • vanja
  • Graba
  • selma
  • Pandurantt
  • leri
  • ssapa
  • cromen
  • ivanos2
  • brunno.classe
  • aida1956
  • Mladen1961
  • alenq
  • Darian
  • Munja01
  • tkotikrivkristijan
  • JosipM
  • Ivy
  • emmichaelis
  • danijelklcom

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Football Manager
  • pozdrav,

prošli tjedan sam se vratio iz Londona gdje sam se "zaljubio" u MacBook Pro. za tri tjedna idem ponovno London i ovaj si ga puta planiram - kupiti. zanima me, kako funkcionira s igricama? konkretno, mene zanima samo Football Manager 2008 odnosno tada vec, nadam se, Football Manager 2009. jel normalno rade s crackom kao i na PC-u ili se mora nekaj posebno skinuti s neta i tak? opcenito, jel rade .avi fileovi za BS Player i te neke stvari...

fala puno i sorry ak je vec negdje to spomenuto, ali ja gledao sam i nisam nasao...

fala
    Post edited by Unknown User at 2008-11-02 14:30:53
  • 7 Komentara sorted by
  • "bocka" said:
    pozdrav,

prošli tjedan sam se vratio iz Londona gdje sam se "zaljubio" u MacBook Pro. za tri tjedna idem ponovno London i ovaj si ga puta planiram - kupiti. zanima me, kako funkcionira s igricama? konkretno, mene zanima samo Football Manager 2008 odnosno tada vec, nadam se, Football Manager 2009. jel normalno rade s crackom kao i na PC-u ili se mora nekaj posebno skinuti s neta i tak? opcenito, jel rade .avi fileovi za BS Player i te neke stvari...

fala puno i sorry ak je vec negdje to spomenuto, ali ja gledao sam i nisam nasao...

fala

Postoji verzija FM 2008 za Mac, koliko znam paralelno izdaju i jendu i drugu. O crackovima nećemo na forumu, nije u skladu sa pravilima.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • filmovi i formati od .avi .mpg i drugi rade super...i to imaš načina...preko quicktime sa perianom i flip4mac pluginovima...
    ili nekim drugim playerom...tipa VLC

a za igru ti ovu ne znam...
    tu ti je više manje situacija slična kao i na PCima....neke igre čak i portaju da rade na macu...a sad za ovu si vidi prije dali i gdje šta ima pa ćeš znat :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • hvala na odgovorima.... znaci, u biti - izdaju se dvije verzije iste igrice, jedna za PC i jedna za Mac i dolaze u isto vrijeme? ok... fala.

p.s. sorry za crackove... nisam znao da to nije u skladu s pravilima. jos jednom, sorry
  • Opcenito sav software dolazi posebno za Win i posebno za Mac (i posebno za ostale) jer se radi o razlicitim operativnim sustavima, ali zato sve korisnicke datoteke s Windowsa mozes bez problema koristit na Macu u za to namjenjenim programima. Dakle bilo koji filmic, glazba, slika, dokument...
  • za filmove je meni VLC najbolji em zato šta otvara sve živo, em zato šta imam samo jedan jadan i kukavan zvučnik na MBu pa mogu s VLCom još softwareski pojačati zvuk :mrgreen:
  • FM 2008 bez problema vrti kod mene na Powerbook G4 1.25 512 Mb
    www.rcspotlight.com
  • Evo je izaša demo za FM 2009, ali nikako mi nije jasno šta je sa "desnin klikon"? Kad jednom stisnete ctrl+ klik, više se nije moguće oslobodit desnog klika??? Imaju li svi taj problem?
    Inače, demo se može downloadat na službenim stranicama managera