ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Aha, ima u m-computers još jeftnije....već spomenuto na ovom threadu: viewtopic.php?f=7&t=3269&start=50
....e pa Saša ne znam te, al svaka ti dala
![]()
Ne kužim kako Alu Macbook košta 9000 kuna? Molim te da podijeliš informaciju, jer ga i ja mislim uskoro kupiti
Ja sam kupio novoga 13,3 aluminiuma , s obzirom sa sam prvi puta vise od 2 sata u komadu sa Macom , i feel good
samo i jedino je cijena malo too much , jer sam prije 2 tjedna u firmi dobio novi dell latitude istih spec (cak i malo jaci) a 4000kn jeftiniji
mac je placen sa popustom cca 9000kn
Ja sam kupio novoga 13,3 aluminiuma , s obzirom sa sam prvi puta vise od 2 sata u komadu sa Macom , i feel good
samo i jedino je cijena malo too much , jer sam prije 2 tjedna u firmi dobio novi dell latitude istih spec (cak i malo jaci) a 4000kn jeftiniji
mac je placen sa popustom cca 9000kn
opet poredjenje kruska i jabuka.. Zato alu radi bolje i brze sigurno 20 puta... Ja sam svoj macbook white 3,4 mjes prije izlaska ovog aluminiuma najjacu verziju 2.4 platio oko 10 hiljada kuna,nije mi zao ni marke :D
a jebg ,mislio sam da je cijena tu negdje.. sljed put kad budem uzimao alu ako budete povoljniji dolazim