Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• micro
  • markom
  • snekhr
  • imaticx
  • ivanna_t
  • Žarko
  • thefunkmaster
  • ozzbozz
  • elvisinjo
  • vjeko
  • therrlu
  • valkalinic
  • dare
  • OcuiPhone
  • Braacic
  • ileo

Tko je online (0)

Mac Mini no more ?
  • Post edited by Unknown User at 2008-10-29 11:00:02
     iMac | iPad | iPhone
  • 14 Komentara sorted by
  • Uhhh, užas... ako je o istina za svoj sljedeći media centar za dnevni boravak morati ću uzeti macbooka što je u najmanju ruku bizarno. Ali kako za media centar ne želim imati bilo što drugo osim OS X računala što mi drugo preostaje?

Ili je to potvrda glasine da apple izdaje televizijski uređaj (ne apple tv, nešto s ekranom)?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Admin
  • said:

Ili je to potvrda glasine da apple izdaje televizijski uređaj (ne apple tv, nešto s ekranom)?

Ufffff iskreno se nadam :)
  • Bit ce velika steta ako izbace Minija, ipak je to vrlo cesto ulaznica u Apple svijet :(
  • Meni on polako postaje najdraži dio mac kolekcije. S tv tunerom i spojen na hifi liniju i na 22" wide ekran je jednostavno najbolji DVR na tržištu. Još sad kad sam se nagovorio da kupujem iTunes kartice je upravo savršen uređaj za tu namjenu. Sadašnji AppleTV mu po funkcionalnosti nije ni blizu :(((
    Admin
  • A ja glupan prodao svoj jaranu ali sta cu kad je navalio k'o mutav :D
    Dobro je meni stari govorio "sine ne valja prodavati iz kuce" :D

Nadam se da ce nesto novo napraviti jer stvarno kao sto kazes Toni odlicna stvar umjesto Media Playera a gledao sam ljudi ga stavljaju redovno i u auto!
  • Ma svaka cast nekom TV+mini combou, al sta ce ostat za friske switchere koji ne mogu izdvojit 10+ tisuca kn? Ovo mi trenutno ima smisla ko MacBook bez firewirea.
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • said:

Bit ce velika steta ako izbace Minija, ipak je to vrlo cesto ulaznica u Apple svijet :(

Upravo to.. ja taman usmjerio svoje financije i nade prema tome.. a onda mi kažu da ga više neće bit :cry:
  • said:

said:

Bit ce velika steta ako izbace Minija, ipak je to vrlo cesto ulaznica u Apple svijet :(

Upravo to.. ja taman usmjerio svoje financije i nade prema tome.. a onda mi kažu da ga više neće bit :cry:

Mislim da ste malo skočili prerano, koliko znam Apple ništa ne izbacuje bez zamjene :D ... minitower here we come :D
  • said:

koliko znam Apple ništa ne izbacuje bez zamjene :D ...

Osim FireWire na novim MacBookovima? :P ... eMac? ... Newton? ... Cube? ... osim ako oces rec da su iPhone i mini zamjene za njih koje su dosle u razmaku od samo 10-15 il kolko vec godina :D anyway...

said:

minitower here we come :D

Iz tvoje tipkovnice u Bozje oci :)
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Vidiš tek mi sada sjelo da apple tv nema dvd player....
    a do sada sam ga uvjek smatrao dovoljnim za uređaj na koji bi spojio media centar u budučoj ući...te sve vuka sa glavnog "servera" :)

a sad kad mi je ovo došlo do mozga više mi nije tak fora...

ja se onda isto nadam da će minija obnovit...iskreno da ga stave u alu kučište sa nekim crnim staklom...čak da i ostane istih dimenzija bilo bi zakon zvjer :)

a one neke šekulacije za apple tv ugrađen u nove monitore su mi fora ali ako ne ponude apple tv odvojeno onda i blesave jer po tome ili moraju počet proizvodit super televizore :) ili smatrat da ljudima ne treba u dnevnoj sobi veće od onog šta oni nudi za šta znam je teško ostvarivo
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • E pa da ne mislim komentirati rekao bih - "Bez komentara" :( . Ova sazona "inovacija" će izgleda izbaciti iz apple linije sve što vrijedi. Još neka Snow Leopard počne funkcionirati ko Win, pa poraste popularnost maca, i nakoti se virusa za mac - i na konju smo!
    Neznam kako vi ali ja sam baš razočaran sa Appleovim "Novitetima".
    Toliko.
    Mini Forever 8-) .
  • evo nekih spekulacija na macrumorsima da budu ipak izbacili novu liniju minija.
    - A new Mini DisplayPort
    - Increase in max RAM to 4GB
    - SATA Optical drive (instead of ATA/IDE)
    sad, budemo videli.

kaj se mene tice, mogu obustaviti proizvodnju, pogotovo ako to znaci ufuravanje u proizvodnu
    liniju nekakvog srednjeg segmenta stolnog racunala u kucistu poput MacPro-a.
    Jer dok ne izbace takvu vrstu stroja na trziste, hackintoshnizam ce cvjetati
  • said:

evo nekih spekulacija na macrumorsima da budu ipak izbacili novu liniju minija.
    - A new Mini DisplayPort
    - Increase in max RAM to 4GB
    - SATA Optical drive (instead of ATA/IDE)
    sad, budemo videli.

kaj se mene tice, mogu obustaviti proizvodnju, pogotovo ako to znaci ufuravanje u proizvodnu
    liniju nekakvog srednjeg segmenta stolnog racunala u kucistu poput MacPro-a.
    Jer dok ne izbace takvu vrstu stroja na trziste, hackintoshnizam ce cvjetati

Ima i na AI-u

http://www.appleinsider.com/articles/08 ... ickin.html
  • Jel ima naznaka kad će nam reć šta će bit s Minijem.. tj. kad će bit eventualni novi modeli?