Stigli su novi iMac-ovi
z0jl000fb/cr CPU iMac 21.5" Core i3 3.06GHz/4GB/500GB/Radeon HD 4670/SD with wireless KB
z0jm000p7/cr CPU iMac 21.5" Core i3 3.2GHz/4GB/1TB/Radeon HD 5670/SD with wireless KB
z0jn0009b/cr CPU iMac 27" Core i3 Duo 3.2GHz/4GB/1TB/Radeon HD 5670/SD with wireless KB
z0jp002hq CPU iMac 27" Core i7 2.93GHz (quad-core)/4GB/1TB/Radeon HD 5750/SD/wireless kyb CR
Cijene su na http://tinyurl.com/yg7g7l, a korisnicima koji se pozovu na ovaj forum dodatni popust na sve Apple proizvode.
"Yossarian" said:Pozdrav svima,
Već neko vrijeme razmišljam o kupnji Macbooka White.
Ono što me zanima je koje je naj mjesto za kupnju prema vašem iskustvu?
Naj cijena koju sam vidio je 8.185,86kn u m-computers-u za 2.4GHz
p.s. jedno početničko pitanje: svaki macbook, ali baš svaki dolazi s instaliranim Mac OS X?
Hvala!
"ellaa" said:Cuo sam da diskont zna zezati, uzimao sam kod njih robu, nije bas bilo super.
"Yossarian" said:Hvala svima na odgovorima.
A što je s ovom viješću http://www.poslovni.hr/90082.aspx kako Apple otvara trgovine u HR?
Da li itko zna išta o tome?
"pully" said:[quote="ellaa"]Cuo sam da diskont zna zezati, uzimao sam kod njih robu, nije bas bilo super.
"Darko Kontin" said:Ovo da ako nađeš nižu cijenu da mu javiš pa da ju i on spusti je pre dobro....nisam znao da tako radi...te svaka čast na tome!!!
Ja inaće jako i diskont24 volim tako da nemamo niti protiv jednih niti protiv drugih ništa loše za reć
"Kid-A" said:Kakva su iskustva kupovanja Mac-a u Vlaskoj? Konkretno, planiram kupiti Macbook Pro ili iMac. Jos se nisam skroz odlucio.
"KristijanZagreb" said:[quote="Kid-A"]Kakva su iskustva kupovanja Mac-a u Vlaskoj? Konkretno, planiram kupiti Macbook Pro ili iMac. Jos se nisam skroz odlucio.
"Kid-A" said:[quote="KristijanZagreb"][quote="Kid-A"]Kakva su iskustva kupovanja Mac-a u Vlaskoj? Konkretno, planiram kupiti Macbook Pro ili iMac. Jos se nisam skroz odlucio.
"Kid-A" said:Ok. Hvala!Ako cu i imati posla s njima, pazit cu sto mi govore i doublecheckat. A tko je ovlasteni Apple dealer u Hrvatskoj, ako to uopce postoji?
"Kid-A" said:Ok. Hvala!Ako cu i imati posla s njima, pazit cu sto mi govore i doublecheckat. A tko je ovlasteni Apple dealer u Hrvatskoj, ako to uopce postoji?
"Don Dumbuška" said:Ako idem avionom iz Londona u Španjolsku i onda avionom i Graz, pa autom do Zagreba, jel moguću kupit Macbook u Londonu, uzet povrat poreza odmah tamo na aerodromu (jel bitno što ne idem izvan EU odmah iz Londona ili je dovoljno što sam NON-EU resident?) i onda komotno prenjet prek naše granice macbook uredno u kutiji (bad mi je bacit ju), znači Slovencima nikaj ne prijavljujem, oni ne zovu naše i bok...
"sqrdd" said:jel ima u Grazu apple store ? Di sve ima u Austriji ? Ne ide me njemački pa neznam da applestore austria
"sqrdd" said:jel ima u Grazu apple store ? Di sve ima u Austriji ? Ne ide me njemački pa neznam da applestore austria
"jojo#15" said:Imaš Apple Store u Austriju u Salzburgu u onom Europa Park centru,bio sam tamo nedavno...
"brunci" said:
a koliko sam vidjela za update na snow cijena ce biti $9 za sve koji su kupili mac nakon cca 01.08. ove godine