Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• oki1993
  • Braacic
  • tequilla_HR
  • mex2
  • imaticx
  • pkj
  • bubi
  • TonySoprano
  • aeonstep
  • smile
  • judgedredd
  • nonich
  • Mico
  • Wikiboo
  • techno46
  • Zoki_Zg

Tko je online (0)

Kupnja iPod Toucha
  • Gledam da si kupim iPod Touch (jer ne mogu kupiti iPhone zbog toga što ga nemam gdje kupiti (a preko oglasnika neću)). E, sad sam jučer ili prekjučer ili ovaj tjedan vidio neki online shop (na mackorisnik mislim da sam ga našao), gdje se prodaje iPod Touch 1g za cca 1200kn. E, sad mene zanima koji je to shop (ako netko zna) i koja je glavna razlika između 1g i 2g? Hoću li ikad u AppStoreu ili installeru vidjeti "2g only"? I da, jeli se može jailbreakati 2g? Čitao sam ovdje da ne može, ali možda se nešto promjenilo (tehnologija brzo napreduje, a ja je ne pratim baš svaki tren)
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 20:37:49
  • 3 Komentara sorted by
  • Evo ja ću ti reći što ja znam. Znam da predstavnci apple u Hrvatskoj u trgovini nemaju niti jedan iPod Touch osim izložbenog, bio u dućanu i provjerio. Znam da neće više niti dobivati iPod 1g jer je izašao novi. Znam da neznaju kad će im doće 2g a mogao bi i nakon nove godine. Znam da je cijena modela 1. generacije od 16 Gb u Algoritmu 3100 kn. I na kraju znam da prodajem iPod TOuch od 16 Gb koji je jailbrekana i jako dobreo očuvan a na njemu su ti instalirani programi i 30 igrica iz appsotre-a koje se plaćaju, dobro ja ih nisam platio al nema veze. ŽElim reći da su jako dobre. Ako te zanima da kupiš moj molim te nazovi me umjesto da šalješ pm ili ostaviš komentar ispod moga. Broj mobitela mi je 098/318-110. I da...cijena je 1900 kn, što znači puno jeftinije i isplativije nego u dućanu
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

Gledam da si kupim iPod Touch (jer ne mogu kupiti iPhone zbog toga što ga nemam gdje kupiti (a preko oglasnika neću)). E, sad sam jučer ili prekjučer ili ovaj tjedan vidio neki online shop (na mackorisnik mislim da sam ga našao), gdje se prodaje iPod Touch 1g za cca 1200kn. E, sad mene zanima koji je to shop (ako netko zna) i koja je glavna razlika između 1g i 2g? Hoću li ikad u AppStoreu ili installeru vidjeti "2g only"? I da, jeli se može jailbreakati 2g? Čitao sam ovdje da ne može, ali možda se nešto promjenilo (tehnologija brzo napreduje, a ja je ne pratim baš svaki tren)

Razlika između 1G i 2G je u par stvari. Prvo 2G Touch ima zvučnike, ima podršku za mikrofon, mrvicu bolju bateriju i i Nike + senzor. Ostale stvari su više manje kozmetičke naravi. Meni 2G jako dobro leži u ruci i vizualno je puno oatraktivniji od 1G, ali to su samo ukusi. Koliko znam 1G imaš na par mjesta stare zalihe koje se nisu prodale, ili kupiš rabljeni
  • Di se najpovoljnije može kupiti iPod touch 2g od 8gb.Mislim tu na obližnje države(Italija,Slovenija,Austrija)..?