Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6830)

• smugl3r
  • bsevo
  • Darko Kontin
  • fulek
  • kico234
  • matijavz
  • _K1_K1_
  • ellaa
  • ikdes1gn
  • X Sync
  • Kid-A
  • luciferred
  • dpeji
  • n1n0
  • icanic
  • dabiggie

Tko je online (1)

3d modeliranje, pravljenje animacija
  • Pozz, počeo sam se baviti 3d-om jer me to oduvijek intrigiralo, volio bi se nekada baviti i profesionalno time, kakva su vasa iskustva, u kojim programima ste radili, dokle ste došli, kako izgleda zaposljenje u Hrvatskoj po pitanju 3d-a (naravno tko dobro zna raditi), itd...
    Post edited by Unknown User at 2008-11-05 00:44:49
  • 5 Komentara sorted by
  • nadam se da ce ti biti od pomoci
    http://macreviewzone.com/html/reviews/magazine/software/draw_cad.php ili ako mozes i imas vremena moze i ovako
    http://www.google.ba/search?hl=bs&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=67z&q=3d+drawing+and+apple+mac+revie&btnG=Tra%C5%BEi&meta=
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Sa cim si se tocno poceo baviti? Sa kojim programom?
    Ja sam recimo u struci iako sam se dosta udaljio od 3D-a i sad se vise bavim postprodukcijom i nekakvim 2d animacijama jer me to vise zanima ali sam godinama radio u 3dsMaxu (poceo davno pod DOSom sa 3D Studiom). Sto se tice zaposlenja kod nas trziste je dosta malo ali ako si dobar neces imati nikakvih problema a i place su u principu dobre za nase uvjete.
  • Pozdrav, drago mi je da se napokon netko ukljucio u temu, proucavam mnogo tutoriala o mayi.
    A čime se MoschuS tocno bavis, tj. za sta pravis post produkciju i 2d, ipak se 3d koristi u razne svrhe, arhitektura, gradevina, igre, tv, filmovi.... Dokle si dosao, je li se bavis profesionalno ili?
    Je li netko zna neke poznatije 3d forume, neki community, nas ili strani i onaj site gdje se uploadaju projekti, pokazivao mi je jedan lik svoj projekat u 3ds maxu ali zaboravio sam ime site-a, uglavnom tamno crvena pozadina, nadam se da netko zna ili eventualno neka druga stranica gdje se uploadaju radovi, hvala!
  • Pozdrav Dragane, vidim da imamo isto područje zanimanja, kao i tebe meni istio tako zanima 3d i odlučio sam se za mayu. Ako trebaš neke tutoriale ja ih imam zaista puno!! Kažu da je to najbolji način za učenje. Nažalost ja baš i ne stignem raditit na tome koliko i kako bi htio( ne stignem učiti program).
    Stranica i forum koji bi ti mogao biti od pomoći www.3dhr.net. Tamo su ljubazni i odgovaraju na sva pitanja, moj savjet prvo se predstavi u rubrici namjenjenoj za to (govorim o 3dhr forumu) i detealjno im reci što te zanima.

pozdrav i sretno!!
  • Pozdrav Leko, vidim da se krije u ovom forumu par ljudi kojih takoder interesira 3d, posalji mi tutoriale ili linkove za tutoriale slobodno na pm, pa ja tebi isto posaljem jer i ja sam isto dosta materijala skinuo, vec sam upoznat sa 3dhr, ali me zanima neki strani site ili forum koji je dosta popularan i to sto sam spomenuo za upload slika. ;)