Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• and1v
  • brankica27
  • Veyron
  • User
  • Pandurantt
  • saint
  • majstor79
  • exy
  • TataSinke
  • zipce
  • OpiumTea
  • wilijam23
  • Josip R.
  • Xerox
  • brunci
  • independent

Tko je online (0)

Windows 7 - Dock
  • http://www.youtube.com/watch?v=ipg6ltIZRw0

Buahaha ... jeste vidli ovo? :shock: :o :roll:
    Post edited by Unknown User at 2008-11-01 22:35:05
  • 8 Komentara sorted by
  • Sta reci nego...

http://blogs.zdnet.com/hardware/images/redmond-photocopiers.jpg
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • haha potpuno novi windowsi sa potpuno starim osx dockom :)
    koliko sam čitao imat će još revolucionarnih stvari poput widgeta...ovaj gadgeta preko cijelog ekrana, a ne samo sa strane
  • Ma neke od funkcionalnosti koje ima njhov "DOCK" su zapravo varijacija na temu exposea ... ma never mind ...
    A jos kako kažu na optužbu da je kopija ... "... da kopirali smo quicklaunch koji imamo vec ... tko zna od kad..."
    Ma daj molim te .
    Ali samo što će kod njih ove funcionalnosti zahtjevati 8gb rama 8core procesor i još će jedva funkcionirati :D
  • said:

Ali samo što će kod njih ove funcionalnosti zahtjevati 8gb rama 8core procesor i još će jedva funkcionirati :D

Ja sam bas na to i pomislio! Bice hajmo opet u ducan po novu "zvijer" :mrgreen:
  • kako god tko na to gleda činjenica je da ako budu imali sličnu funkcionalnost i usability kao mac os x da je to dobro za sve nas...
    Jer onda će i mac os x raditi na novim featurima da bude ispred windowsa.

Inaće ja pozdravljam ovu promjenu u win. jest da je jako slična već postoječim riješenjima ali ipak :) za nas consumere će bit bolje na kraju
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • :D mislim da bi im bilo jednostavnije da uzmu MacOS i naprave neki WindowsSkin za njega... Bar bi sve funkcioniralo bez "dont send" i "not respomenik" pop up-ova..... :roll:

EDIT:
    Ubiti, samo jedna stvar s tim Windowsima ne valja... Trebali bi se zvati Windows X... ;)
  • Tako je Darko,

što više Win "usvaja" i "evoluira", to će prije i Mac OX napredovati.

Povremeno koristim Win (ustvari samo za logiranje na e-zabu za firmu...), i zaista je to dobro... da se malo podsjetim kako je to kad operativni sustav muči i hardver i mene :D

Ma neka oni iskopiraju dock, ali to im ne pomaže ako će Win X i dalje npr. mučiti HD i stalno nešto čačkati po njemu umjesto da me operativni sustav "pripusti" do računala da i ja mogu nešto na njemu napraviti... pa da upravo to, imam dojam da se moram boriti s tim Windowsima za vlastiti kompjuter tj. njegove resurse.

Neki puta osjećam žaljenje prema tom HP laptopu... siroti on s takvim operativnim sustavom :lol:

PS: ajme, razvijam empatiju prema laptopu.... :ugeek:
    iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • jadno
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!