Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• lakick
  • poka
  • Milkyinki
  • elvis_zd
  • Munja01
  • dare
  • nizg
  • obscured by clouds
  • tonik
  • Keulana
  • mex2
  • X Sync
  • thefunkmaster
  • kiFla
  • ikdes1gn
  • juka28
  • monotag
  • ellaa
  • lvudric
  • wired

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
U čemu čuvate svoj Iphone
  • Kako planiram ubrzo nabavit Iphone nisam siguran sto bi mi bilo najbolje uzet da ga zastitim od grebanja,ne daj bože padova itd , e sad me zanima sto bi mi preporucili kao najbolju opciju jer sam se izgubio u moru tih razno raznih shieldova i protectora.
    ps jer se mora posebno kupit punjac za iphone, jer sam na nekim fotkama raspakiranih kutija ga vidio a na nekima je samo usb dock
    Post edited by Unknown User at 2010-04-12 16:32:32
  • 392 Komentara sorted by
  • Netreba ga posebno čuvat kada se nešto pokida kupi se novi i to je to

• jojo#15 said: Može link na ebay sellera ako nije bed? Hvala unaprijed!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170513329534#ht_3819wt_808

EDIT: jezus i marija, pa ovaj forum je stvarno katastrofa

Post edited by vanja at 2010-10-19 13:45:47
  • narucio si novi crveno crni vapor case. imao sam full crni pa ga prodao, sad ocekujem ovaj. odlicna stvar inace. malo je cijena paprena ali boze moj.

iphone 4S
  • ficho nhf ali cini mi se da ti sve cesce po forumu kenjas samo kenjanja radi ;) naravno da nije isto imati jeftilen kineski case, nekakav "normalni" tipa Incase, Speck i sl. i postoji izdkavanje kao ona kucista sa swarovski kristalima i slicno. Isto i za aute kad si bas povukao paralalelu, volim aute i da iamm love normalno da bi si kupio neku pilu ali sigurno nebi radio ono sto rade oni seici i zvijezde da stavljam po njima dijamante, zlato, kozu tibetankse ovce i slicno jer je to izdkavanje i pokazivanje svoje platezne moci. Apsolutno sam za placanje kvalitete ali postoje granice, ostalo je po meni sisanje ovaca. Ali kao sto se kaze svaka roba ima svoga kupca tako da... ;)

• Trenutno koristim http://img848.imageshack.us/img848/4697/il570xn77686312.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/5733/il570xn77686379.jpg

a na putu je i SwitchEasy Vulcan za 3GS. Najkvalitetniji case koji sam imao za 3GS je Marware FlexiShell. U godinu dana koliko je bio na mobitelu za 1skidanjem tjedno (uzasno puno prasine je ulazilo u case - meni neobjasnjivo) nije se razvukao niti milimetra. Nadam se da ce Vulcan biti dobra ako ne i bolja zamjena :)

Post edited by tomislavpecek at 2011-06-26 13:18:35
  • Ne čuvam ga u ničemu.. To ne znači da ga ne pazim.. Upravo suprotno, uvijek pazim di ga stavljam (:D iPhone..).. al jednostavno meni te maske nagrđuju tako lijep uređaj kao što je iPhone..

iPhone 2G sam imao 3 godine valjda.. i par crtica ima na sebi.. Nadam se da će tako biti i sa četvorkom.. Sam uređaj (kao i ostali Appleovi) već sam toliko lijepo izgleda da su neke maske, futrole.. po meni .. suvišne.. Al naravno, tko voli - nek izvoli.. Istina da ipak maske više sačuvaju

• "johndoe.a007" said:
    Kako planiram ubrzo nabavit Iphone nisam siguran sto bi mi bilo najbolje uzet da ga zastitim od grebanja,ne daj bože padova itd , e sad me zanima sto bi mi preporucili kao najbolju opciju jer sam se izgubio u moru tih razno raznih shieldova i protectora.
    ps jer se mora posebno kupit punjac za iphone, jer sam na nekim fotkama raspakiranih kutija ga vidio a na nekima je samo usb dock

Dobiješ sa njime standardni zidni punjač ali ga možeš puniti i preko USB-a i računala.

Što se tiče zaštita sve ovisi o tvojim prefeencijama imaš od silikonskih navlaka, gumiranih kućišta, kožnih etui-a, plastičnih kućišta do shiledova koji su u biti tanki filmovi... uglavnom sve ovisi o tebi. Dal ćeš ga nositi u džepu, za pojasnom itd..
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Žec mi je bio sredio ovu sena zaštitu...
    Iako sam na početku negodovao zbog natpisa Sena iskoristivost iste zaštite me očarala... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uglavnom kožna slim zaštita, po meni nema boljeg...

http://img.skitch.com/20081101-qsd1ddkqcr52x4jp9u6kf1pk9j.preview.jpg
    Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch

http://img.skitch.com/20081101-xb5cs3cnsusea4pdyq98mwue6x.preview.jpg
    http://img.skitch.com/20081101-97ewsdcn6raunxj651k35nsbt.preview.jpg
  • "Mogway" said:
    Žec mi je bio sredio ovu sena zaštitu...
    Iako sam na početku negodovao zbog natpisa Sena iskoristivost iste zaštite me očarala... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ova se i meni sviđa, fina mekana koža. Ako netko može nabaviti ili zna da se negdje kod nas prodaje Sena neka javi na pp ;)
     iMac | iPad | iPhone
  • "Dottore" said:
    [quote="Mogway"]Žec mi je bio sredio ovu sena zaštitu...

Ova se i meni sviđa, fina mekana koža. Ako netko može nabaviti ili zna da se negdje kod nas prodaje Sena neka javi na pp ;)[/quote]

http://www.ikonicedge.com/

meni se ova svidja.. ali ne primaju paypal pa :(

moze link od ove gore? i ta mi je ok :D
  • Probajte se javit Žec-u s foruma...
    On uglavnom sve ima...

ŽEC
  • A jer ima tko onaj capsule rebel koji je bio na review-u nedavno
  • Narucis si invisible shild i miran si. nemozes ga zgrebat i da hoces, pogledaj filmice, ja ga imam i prezadovoljn sam, imas ga za classic i 3G.Pored toga torbica je nepotrebna...

INVISIBLE SHILD
  • "Rayno1" said:
    Narucis si invisible shild i miran si. nemozes ga zgrebat i da hoces, pogledaj filmice, ja ga imam i prezadovoljn sam, imas ga za classic i 3G.Pored toga torbica je nepotrebna...

INVISIBLE SHILD

a kaj je sigurna ta tekucina, a i nekak mi to sve izgleda neuvjeriljo kao grebanje kljucevima i nis se ne dogodi
  • "johndoe.a007" said:
    [quote="Rayno1"]Narucis si invisible shild i miran si. nemozes ga zgrebat i da hoces, pogledaj filmice, ja ga imam i prezadovoljn sam, imas ga za classic i 3G.Pored toga torbica je nepotrebna...

INVISIBLE SHILD

a kaj je sigurna ta tekucina, a i nekak mi to sve izgleda neuvjeriljo kao grebanje kljucevima i nis se ne dogodi[/quote]

Ako hoces ja snimim video i stavim ga na net. ja ga struzem sa kljucevima, s bilo cim, i nista ne ostane, ako bas jako al stvarno jako pritisnes onda ostanu crtice ali nakon nekog vremena se povuku, jel je folija mekana pa se izravna... neznam kak da opisem drugacije, ja i frend smo kupili je skupa ali se isplati. nemoze se zgrebat.. a tekucina ti se jako rasprsuje, a i kad pogledas nema ti od kuda uc jedino na slusalicu gore, ali ipak kazem to je ko da rosa padne na njega... par kapi u jako tankom sloju...
  • A jesi li ikada probao skinuti taj shield? Ne znam zasto bi ga skidao ali eto onako pitam da li je moguce opet skinuti posto izgleda kao da se zalijepi (to mu i jeste namjera izgleda da je tajt uz iPhone)

EDIT Vidio sam ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VFGKqj3q ... re=related
  • Nemam razloga odljepit ga... prije kad sam imo pocket pc-e onda bi foliju odljepio samo prije prodaje da se vidi da je display ko nov, mozda bi tako i sa iPhoneom... Kad bi je skinuo izgledao bi ko iz ducana, jer nema ni jednu crticu, zahvaljujuci invisible shild-u... :)

EDIT:
    ne da je tight uz njega nego ko da ga ni nema... do nevidis bokove ni neskuzis. Jednostavno predobro. A da se skinut, zasto ne, kao i svaka druga "naljepnica"...
  • "Rayno1" said:
    Nemam razloga odljepit ga... prije kad sam imo pocket pc-e onda bi foliju odljepio samo prije prodaje da se vidi da je display ko nov, mozda bi tako i sa iPhoneom... Kad bi je skinuo izgledao bi ko iz ducana, jer nema ni jednu crticu, zahvaljujuci invisible shild-u... :)

EDIT:
    ne da je tight uz njega nego ko da ga ni nema... do nevidis bokove ni neskuzis. Jednostavno predobro. A da se skinut, zasto ne, kao i svaka druga "naljepnica"...

Ak je tak onda cu si to nabavit sam jer ima to di za kupit kod nas ili se mora online
  • Ja sam online... a pogledaj mozda neko na forumu prodaje...
  • Evo bas sad citam o tom IS i naletim na ovo
    http://forums.ilounge.com/archive/index ... 46704.html
    tak da me malo strah jer neznam kakva bi im bila podrska za hrvatsku po tom pitanju
  • Pa ja sam platio 2 Nokia-e na ebay-u pa ih nisam dobio... To se zove PEH... al to neznaci da necu kupovat vise online, uvijek nekome nedode. Nama je doslo. Trebalo je 3, 4 tjedna... i to nije 1500kn nego nekih 150...
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Zgodno izgleda invisible shield, ali ne znam bas koliko stiti iphone u slucaju pada.
  • uzmi si

ZAGG invisible SHIELD FULL BODY i to ti je to
  • cuvan ga u snovima :lol: :lol:
  • "brunno.classe" said:
    Zgodno izgleda invisible shield, ali ne znam bas koliko stiti iphone u slucaju pada.

Nista, to je folija a ne 3cm debela spuzva, tako da ne pomaze nista, ali protiv grebanja da...
  • http://img.skitch.com/20081103-mrcs19xi5awp923jpge6rrp7r3.preview.jpg
  • "performita" said:
    http://img.skitch.com/20081103-mrcs19xi5awp923jpge6rrp7r3.preview.jpg

sgp ultra thin? kako si zadovoljna? planiram uzet bas tu samo prozirnu...
    kakva je zastita? ne mislim na ogrebotine vec na neki eventualni pad :D
  • Za sad sam jako zadovoljna... Ne pada mi na pamet provjeravat kako ga štiti od pada, ali mislim da mora jer ovaj silikon djeluje nekako... odskakujuće. iPhone bi pepnuo da padne :)
    Jako je praktično, spriječava kliženje i što je najvažnije ne izgleda jeftino a jest jeftino, zato ći ih naručit raznih... :lol:

Nisam ga kupila na Morethingu već kod dr. Jelly-ja jer ovi nisu htjeli shipat u BiH a dr Jelly radi free shipment
    :))))
  • E a koja je zaštita za kosicu ta crvena... 8-) 8-) 8-)

Nebiš ti nama stavila par slika bez iPhonea... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • "performita" said:
    http://img.skitch.com/20081103-mrcs19xi5awp923jpge6rrp7r3.preview.jpg

pa stvarno, ti i ne izgledas lose (ovako sa napola lica)...
    cudim ti se sto radis na ovom forumu, obicno lijepih zena nema tamo gdje se filozofira o čipovima, programskom kodu i gadžetima
  • pa stvarno, ti i ne izgledas lose (ovako sa napola lica)...
    cudim ti se sto radis na ovom forumu, obicno lijepih zena nema tamo gdje se filozofira o čipovima, programskom kodu i gadžetima

Majke mi ja neznam gdje živite :)

Počni od matičnog ti fakulteta, svaki dan viđam lijepe cure,
    Nema ti više muškog monopola na čipove, kod i gađete :D
  • Ej Bruno kakvi su sad ovo komentari?
  • Koji sam ja SPAMER, zlo za tastaturom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • "MoschuS" said:
    Ej Bruno kakvi su sad ovo komentari?

Čovjek ugledo zgodnu curu i poludio... nije izlazio van valjda :) ... ostavi se kompjutera i prošeći ...
     Moderator
  • Mrzim futrolice i slicno za telefone :twisted:
  • "brunno.classe" said:

pa stvarno, ti i ne izgledas lose (ovako sa napola lica)...

Tek sad sam skužio komentar....http://www.motori.hr/forum/Smileys/default/lol.gifhttp://www.motori.hr/forum/Smileys/default/lol.gifhttp://www.motori.hr/forum/Smileys/default/lol.gif

Bruno care, nisam ti ni do koljena (ovo bi u Klik trebalo poslat kao ulet godine).... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Ja sam imao Invisible shield ali sam ga zamijenio sa Bodyguardom. Čini mi se nekako malo manje gumast i tanji pa mi prsti lakše klize po ekranu. :P A i štiti veću površinu od Invisible shielda (prekriva i metalni dio telefona).
  • Može li mi netko reći di ima kupiti futrole i ostale zaštite za Iphone ali da je na području Zagreba i okolice.
  • A ima nesto u ovim "apple" storeovima u city centru, avenue mallu, vlaškoj itd
  • šta u city centru ima apple store. tamo sam svaka 2 tjedna i nisam vidio da to ima u city centru.

jel znaš di se točno nalazi u city centru.
  • u city centru ne mozes falit. u prizemlju, stoji nasred hodnika (dakle nije trgovina sa strane), blizu onog fast fooda.

ugl. nemozes falit - veliki 24" iMac ce ti upast u oci
  • Zvao sam ih danas i rekli su da imaju samo dvije vrste futrola i da bi trebali dobit nove tokom sljedeceg tjedna, ili cak onaj tjedan poslije
  • "Crohunter" said:
    Može li mi netko reći di ima kupiti futrole i ostale zaštite za Iphone ali da je na području Zagreba i okolice.

Ima i u Algoritmu (u Avenue Mall-u).
     iMac | iPad | iPhone
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     iMac | iPad | iPhone
  • ja naručio odavde http://www.cases.com/ još za classic ali pašu i za 3G :mrgreen:
  • Ova špek futrola bi bila dobra da je pravi špek...pa kad si na putu da izvadiš iphone i malo surfaš i odmah gablecuješ :D

Što se čuvanja tiće ja za sada koristim soft case samo da bude zaštiće u auto, hlaćam, torbama i sl. od grebanja. Te sad gledam da uzmem istu torbicu samo kožnu....moram vidit šta mi više paše uz cipele :D
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • ja sam svoj classic u pocetku drzo u nekom crystal caseu u kombinaciji sa silikonom i na ekranu sam imo neki screen protector, to sam narucio u nekom HR webshopu i doslo je u roku dan-dva a kasnije sam taj crystal case zamjenio s crnom silikonskom gumiranom case-u kojji sam kupio tu na forumu od lebron-a, a šta se tiče 3g nadm se da cu ga jednog dana čuvat ali nemam namjeru kupovat ove dodatne zaštite
  • Ja trenutno tražim svoju zaštitu. Htio bih Incase slider ili nekaj slično tomu. Pa ako netko zna gdje se može kupiti...
    Evo oglas: viewtopic.php?f=11&t=3730