Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• n1n0
  • jzelez
  • ellaa
  • martinaborosic
  • Chelavy
  • drZagorec
  • fulek
  • zabac
  • Milkyinki
  • tr00pa
  • zac189
  • dardam
  • _matija_
  • ikikuinthenutz
  • Dariobo
  • aida1956
  • zorkajovanovic
  • Vedo
  • Dexy
  • mafijaš

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Starcraft 2 anyone?
  • planirate li kupiti SC2? ima li koji fan ovdje?

http://www.gametrailers.com sadrži puno animacija (ingame) i cut scena sa ovogodišnjeg BlizzCON-a 08. jedva čekam

salute!
    Post edited by Unknown User at 2008-11-03 19:38:27
    | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • 11 Komentara sorted by
  • Nazočan :)
    i Diablo 3
    i Wrath of the...

uglavnom Blizzard fan ovdje
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • joj i ja cekam, odugovlace ga vise al dobro,, samo neka ga naprave kako treba :)

inace,, za 15 dolara je dostupna verzija starcraft + broodwar, download verzija, pa tko hoce kupit,, full korisno za genijalce sa piratskim kljucevima koje ne pusta na online igru.
  • "Rusty" said:
    planirate li kupiti SC2? ima li koji fan ovdje?

http://www.gametrailers.com sadrži puno animacija (ingame) i cut scena sa ovogodišnjeg BlizzCON-a 08. jedva čekam

salute!

JA JA! Uff... JEDVA čekam!
     Moderator
  • Naravno da jedva cekam i Starcraft i Dablo ;)
    Inace se jedino igram na ps3 ali za ovo cu definitivno napraviti iznimku!
  • vjerojatno cu kupit

al prvo wow- wrath of the lich king ;)

pozz
  • /raises hand :ugeek:

Također i Diablo 3. WotLK ipak preskačem, za WoW jednostavno nemam vremena :roll:
    nothing right in my left brain, nothing left in my right brain
  • SC2 radi super na 13.3 mac book pro sa graphic updateom

Post edited by nonich at 2010-10-17 16:26:21
  • Prvo i najbitnije.

SPOLITER ALERT!! SPOILER ALERT!!

Ovo možda i nije točna informacija, ali video navodno dolazi iz studia koji za blizz radi turbo dobre animacije. Izgleda još u ranoj fazi i nema synca usana i govora. Također postoji šansa da je ovo fake. Muzika u clipu je iz Transformersa 2, tako da je i to jedna od opcija. Nadam se da, ako se ovo i ispostavi pravi leak, da će Blizz napraviti novi kraj. Ipak i ma još više od godine dana do izlaska.

Osobno mi je žao što je ovo izletilo, ali nisam se mogao suzdržat ne gledati :D

SPOILER ALERT!! Heart of Swarm - ending cinematics SPOILER ALERT!!

Post edited by Rusty at 2010-12-11 07:16:48
    | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Imam jedno tehničko pitanje. Kum je kupio novi iMac. Ovaj sa thunderboltom. Veli mi da pri izlasku iz SC2 da se komp zbrejka. mora napraviti force shutdown. Ili kako se to vec zove na imacu. Da li je netko imao ili cuo za slican problem. Koliko znam, ima Snow Leopard OS gore.

tnx in advance ;) pozz

• ne mogu ništa po tom pitanju reći. meni SC radi uredno sada i na Lionu i radio je bez problema na SLu. Uredno prilikom izlaska iz igre bi napravio lagani fade na desktop.

Thanked by 1TataSinke
  • Hvala Rusty ;) Reci cu mu da napravi update na Lion.

ili mozda update drivere za gfx karticu? Nesto cemo smisliti :)