"Luka" said:
Što je to Jailbreak? +postupak
"Deki" said:[quote="Luka"]
Što je to Jailbreak? +postupak
"pero" said:Luka
Nakon godinu dana classica, danas sam ga zamjenio 3G-om. Nije bilo problema i zasad ga nemam namjeru jailbreakati. Na starom sam imao installer i u njemu je bila opcija uninstall. U app.storeu ne vidim tu opciju pa bih molio da mi netko od upućenijih kaže kako da uninstaliram aplikaciju sa 3G-a.
Unaprijed zahvaljujem i ispričavam se ako je več to negdje objašnjeno.
"pero" said:Luka, sorry na OT. poslat ću ti PM.
Hvala
"ficho" said:Pa moglo bi se to i u FAQ dodat jer je dobro pitanje... Kako uninstallirati aplikacije iz AppStorea? Tapnite i drzite homescreen dok se ne ikone ne pocnu tresti, a zatim kliknite crveni X na ikonama aplikacija koje zelite ukloniti i potvrdite.
"Luka" said:[quote="ficho"]Pa moglo bi se to i u FAQ dodat jer je dobro pitanje... Kako uninstallirati aplikacije iz AppStorea? Tapnite i drzite homescreen dok se ne ikone ne pocnu tresti, a zatim kliknite crveni X na ikonama aplikacija koje zelite ukloniti i potvrdite.
"Gratis" said:
2. jailbreakan je i imam taj installer, ali npr nemogu skidati s njega nikakve aplikacije mislim, znam da se treba spojit na net ali nemogu ni preko iphone-a, a ni kad sam ga priključio na komp. stalno mi kaže can't find the server, yu are not subscribed to edge...ukratko šta treba napraviti da odem na taj installer i poskidam si aplikacija?
Moraš se spojiti preko wifi-a, i puno više aplikacija imaš u Cydii nego u Installeru.
3. što se tiče videa (glupo pitanje ali eto..), npr videi skinuti sa youtuba nemogu na iphone i moraju se convertirati, ali convertiranjem preko xilisoft video convertera uvijek mi fali videa, npr video traje 2:00min i nakon svega 1:00min, pa ako može pomoć oko toga...
Preko aplikacije MxTube možeš direkt sa iPhone-a gledati i skidati YouTube video fileove.
"Crohunter" said:Jel se moze otvoriti link u novom tabu na safariju.ali mislim ono kad na nekoj stranici nades neki link pa jel ga mozes nekako otvoriti u novom tabu.
"m3d033" said:vidim da nema nis o Korištenje 3G iPhone-a kao externog modema za vaše računalo ( tethering) u ovom slucaju laptope...
evo objašnjenje : http://www.lifehacker.com.au/tips/2007/ ... _conn.html
za ne jailbreakanje iphonove nisam naso makar ako netko zna nekaj na tu foru bil bih jako zahvalan
thx
pozz
"minime" said:[quote="Crohunter"]Jel se moze otvoriti link u novom tabu na safariju.ali mislim ono kad na nekoj stranici nades neki link pa jel ga mozes nekako otvoriti u novom tabu.
"GemahenLahen" said:[quote="m3d033"]vidim da nema nis o Korištenje 3G iPhone-a kao externog modema za vaše računalo ( tethering) u ovom slucaju laptope...
evo objašnjenje : http://www.lifehacker.com.au/tips/2007/ ... _conn.html
za ne jailbreakanje iphonove nisam naso makar ako netko zna nekaj na tu foru bil bih jako zahvalan
thx
pozz
"minime" said:A joj dobro si ja sam skroz pukao!! Ali za to treba valjda napraviti Jailbrake ili?
Ma odoh spavati ne znam vise sta pisem
Meni je nesto drugo palo na pamet!! Sorry
Hvala ficho evo nadjoh
http://gadgets.inventivelabs.com.au/tabulate
"Luka" said:Hmmm vidiš za ovo nisam čuo prijezanimljivo isporbat ću . Thx
ma nisam ni ja znao za to dok me nisu na njega upozorili inače ja koristim dosta dugo... i tako sam se navikao da ne može bez njega više
"vedranius" said:Ja bi dodao jos jedan servis pod pitanje "Sinkronizacija kontakata na 3G iPhone?":
A to je http://zyb.com/lang/en/ , definitivno najlakši i najbezbolniji načiin za prebacivanje kontakata i kalendara kroz internet na praktički sve vrste mobitela!
Besplatno i brzo, podržava sve mreže, i u Hrvatskoj, te naravno izvan
Svakako probati, ja ga koristim vež duže vrijeme i spasilo me, naročito zbog kupnje iPhone-a, sam sam dobio SMS sa malim syncro programom od ZYB-a i kada se sinhronizirate kroz internet sa njim on sam pokupi i/ili pošalje sve kontakte i kalendar, te sve imate na internetu, odnosno ZYB-u!
Meni je to spasilo sate i sate posla... Pa se nadam da bu i vama
"Crohunter" said:jel postoji ikakav program koji doda vizulizaciju u onaj ipod na iphoneu
"Kid-A" said:Ja sam isto cuo da je cijena cak samo €400 u austriji za otkljucani iphone. Navodno u macovom ducanu. Cudno. Ali volio bi da tu informaciju netko potvrdi.
"Kid-A" said:Onda je Italija rjesenje. Moze li se iz Italije naruciti unlockani iphone da ti ga posalju, a ne da moras ici tamo?
"Darko" said:trenutno nikako...skini si bloomberg...besplatan app a možeš naše dionice staviti za pračenje
"Mamutarka" said:[quote="Darko"]trenutno nikako...skini si bloomberg...besplatan app a možeš naše dionice staviti za pračenje